- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ :c
здравейте на всички ... давам по същество значи днес със гаджето ми правихме секс без презерватив ... докато го правехме той за части от секундата си го извади и свърши върху вагината ми... не вътре а отгоре .. стичаше се на долу към дупката , но аз веднага я избърсах .. той е КАТЕГОРИЧЕН че не мога да забраменея , но искам и други мнения .. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е... благодаря предварително на всички .
![]()
Щом е КАТЕГОРИЧЕН значи е ТЪПАК!За предеякулационна течност не сте ли чували?!
Намирай 30 кинта за Ескапел и тва е.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
преди всички други отговори, на колко си ?
на 13 налЕ ?
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
на 17 .. малка съм за бебетаПървоначално написано от BrokenKnight
![]()
Първоначално написано от babyyyyyyyyyyy
еми да си мислила като си се разкрачвала![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ми явно си била малка и за секс (то там не зависи от възрастта) щом се съгласяваш да правиш секс без презерватив. Не искам да те плаша но имаш големи шансове.По добре земи няква контрацепция.Първоначално написано от babyyyyyyyyyyy
Шанса е 1 на 100,но едно все пак си е шанс...аз лично не мисля,че е станало нещо,но ако се притесняваш много си вземи ескапел макар,че не е много хубаво
Да всъщност си права нз що написах големи шансове но наистина земи ескапелПървоначално написано от Marisa93
Първоначално написано от annonimnna
![]()
Аз залагам на човешко дете!
В овулация ли си?
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Първоначално написано от annonimnna
+1000
![]()
awerw♥
Ползвай презервативи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
... нда. Едно дете ти е достатъчно.Първоначално написано от SisiStrange
1. Изчисли си овулацията.
2. Ако тогава (или в следващите три дни) си в овулация пий Ескапел.
3 (но не последно). Мисли преди, а не след секс.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Абе ескапел да не са бонбонки?!Първоначално написано от sapphire5
![]()
Кажи дали си била в овулация и ако си била чак тогава предприемай действие , от предеякулационна може да се забременее,ама ако не си била в овулация не се притеснявай :X
maDamn
НЕ ПИЙ ЕСКАПЕЛ ... Първото нещо, което трябва да направиш е да си преметнеш овулацията и да разбереш дали въобще е било възможно забременяване. Ако не си била в овулация от къв зор ще си прецакваш организма с тоя Ескапел, тва не са бонбонки бе хора... Пий само в краен случай, когато знаеш, че е било възможно да си забременяла.
+1Първоначално написано от dream1707
Първо си пресметни в овулация ли си била ( напиши в гугъл овулационен календар или ползвай някой от тези: http://www.wave-studio.net/bg/polezn...-kalendar.html http://www.azibebe.com/index.php/nov...nu-id-157.html ). Само ако си била в овулация, тогава се замисляй за ескапел.
Стекла ли се е сперма във вагината ти?
проблема е че ми е много нередовен цикъла , последно ми дойде на 25 юли ... август нямах .. но за това не се притеснявам защото си е такъв.. и явно в крайна сметка не съм била в овулация и не се налага да пия Escapelle ?![]()