- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моето Доверие и Нейната Лъжа
Не съм доверчив и на никога съм нямал доверие.Най-много мразя не спазените обещания.С приятелката ми сме заедно от 6 месеца.Много се лъгахме за 2-3 месеца и накрая реших да сложа край като признах за своите лъжи и тя за нейните и взаимно си обещахме да не се лъжем.И така мина месец нямаше лъжи доскоро.Писах си с една нейна приятелка и ми каза,че са се видели и видях в хронологията,че ми е казала,че ще излиза на пазар.Говорихме и я питах защо ме излъга?Каза ми да си купя от нея @von.За колко пари?За 5 лева.Цялото ми доверие го е дала за 5 лева?
Обеща да не ме лъже и съм и казвал,че на никого нямам доверие,но на нея ще и вярвам.И накрая ме излъга заради един @вон за 5 леваПървоначално написано от annonimnna
@basipi4a,изчакай още 1 седмица...![]()
като тръгнеш пак на училище едва ли ще имаш време да се косиш за такива дреболии...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ахааа...Първоначално написано от basipi4a
Ми, като за начало, говори с нея.. близко е до акъла.
Говорихме и ми каза ами ....не знам.Викам и добре защо не си го купи от друго място?Ами не знамПървоначално написано от crowberry
П.П За мен доверието е най-ценното нещо нещо в една връзка,а тя го пропиля заради 5 лева?
стига,бе,човек...бива ли за такава глупост да вдигаш олелия до Бога,честно ми кажи?изобщо някога лъгали ли са те, в истинския смисъл на думата? Стига сега,животът е прекалено кратък,за да си го усложняваш,заради нещо толкова незначително...По друг начин стоят нещата обаче,ако си решил просто да си потърсиш повод да я зарежеш...Първоначално написано от basipi4a
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Днеска ме лъже за 5 лева утре може да ми изневери
Първо,много се впрягаш.Лъжата не е кой знае каква.И не е било заради 5-те лева,повярвай.Второ,каква връзка имате,като уж си имате доверие,за теб доверието е всичко,а няколко месеца сте се лъгали?Не разбирам...
Не разбрах много темата, но смятам че правиш проблем за нищо.И аз не се доверявам на хората, но тук според мен не става въпрос за някакво предателство на доверието ти. Това е някакво супер незначително нещо и ти се вкарваш сам във филм прекалено много.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ти и нямаш, ама грам доверие. Щом за таква простотия вдигаш скандали, ще те разкара, рано или късно.Първоначално написано от basipi4a
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
а може би точно това е целта му...Първоначално написано от crowberry
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
FAIL ..Първоначално написано от basipi4a
![]()
А останалото, което описваш е също толкова глупаво и детинско ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
в случая си е намерила оправдание, за тва че те е излъгала, ( с надеждата, че ще се вържеш ) за никви 5 лева не става въпрос .. и щом те е излъгала, ще го прави пак и пак и пак ...
айде сега ти помисли, заслужава ли си да си с такъв човек ?
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Абе, тъпо , малоумно лъжливо копеле, ако приятелката ти те заебе, осъзнаваш ли , че после ще си на сухо цял живот ?Първоначално написано от basipi4a
Нямаш мозък за 2 стотинки , с какво ще си изкарваш парите за прехраната?
Възможно ли е да си такъв филмар?
И да , продуктите на ейвън можеш да си ги вземеш само от твоя дистрибутор, пак е пазар и няма къде да ходи.
Моето доверие и Нейната лъжа ...
Ти си малоумен бе .
Малоумен.
И да си трол, пак си малоумен.
Просто не знам какво да кажа.
И обвиняваш момичето .
Отивай в канавката и се закопай да не те виждат.
Миришеш зле.
Подстрижи се.
ОМГ ОМГ ОМГ.
Авторе , болен си , ходи се прегледай![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^въх...добре се получи,сега остава трудната част- @басипича да загрее...![]()
и...само на мен ли ми се струва,че той упорито си търси под дърво и камък удобен повод,за да разкара горкото момиче? иска му се да прочете няколко пъти "давай,махай я тая,не те заслужава" и разни подобни,за да може да и резне шалтера с чиста съвест..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
първоначално помислих, че аз съм тъп и не мога да чета, ама сега след 10 прочита и опита да разбера ми стана ясно.
Сега по темата: ЗНАМ, искаш съвет и ще го получиш - > ИДИ НА ЛЕКАР КОПЕЛЕ !!!
Мисля, че проблема е в мен... нищо не схаванах, я някой да светне...![]()
![]()
Лейдифлейм чек да те светна...значи - те ходят ! тя лъже, той лъже, обещават си да не се лъжат, 2 месеца, авон, 5 лева...аз мога до тук
Да, иска да се начеше малко еготоПървоначално написано от Glamour92
Той , все пак, е по-велик от нея бе.
Следващата му тема ще е:
Защо жените за нищо не ставаТЕ![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти напушен ли си ве?Моето доверие и нейната лъжа вика,и за кво те е излъгала?Отишла на пазар,купила си продукт на ейвън от приятелка-ВЕДНАГА отиди при нея и и кажи,че живота ти е окончателно съсипан и трябва да поеме разходите за психиатър поне за следващите 15 години.Я моля те,кажи ми какви точно и бяха лъжите през първите 2 месеца?Казала ти е,че е яла Морена,а си намерил в тях опаковка от Троя?!"Не се доверявам на никого"чул си го тва от някой филм и сега се правиш на голям,лошото е,че идея си нямаш какво значи лъжа...
@Glamour92 -Той ако си търсеше повод да я зареже,щеше да осъзнава,че това с Ейвън-а е пълна простотия и нямаше да пусне тема тук,особено пък с очакване някой да му каже да я зареже.Пича просто е луд
Аа да,и да разясня за неразбралите![]()
Те хоядят.Първите 2 месеца много се лъжат,после си признават за всички минали лъжи и си обещават повече да не се лъжат.Приятелката му му казва,че отива на пазар,а той си пише с нейна приятелка,която му казва,че са се видели.Авторът риема това като огромно нарушение на всякакви негови права и потъпкване на чувствата му-как така оная ще се вижда с приятелки?!-и и пише,при което тя се оправдава,че са се видяли само за да може тя да купи нещо на ейвън от приятелката си за 5 лева.Авторът е в депресия,убеден,че тя го е продала за 5 лева и вече отчаян от тази огромна трагедия в живота си,пуска тема тук.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead