- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би-сексуалност
Аз съм хомо и не ме е срам да го призная.
Аз съм хомо, но ме е срам да го призная.
Аз съм би и не ме е срам да го призная.
Аз съм би, но ме е срам да го призная.
Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата???
Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.
Мразя ги! Те са сбъркани!
Не го намирам за нормално.
Нямам никакво мнение - нито лошо, нито добро. Всеки да бъде такъв какъвто иска!
Разрових се малко по-надолу за теми по-различни от "Бременна ли съм?" и "Ще боли ли?" и открих много интересна темичка за би-сексуалността, която за мое съжаление беше пълна само с нападки към хората с тази ориентация. Това ме нарани не защото съм "сбъркана" или съм с "лезбокръвна група" (за момчетата специално - гейкръвна група), а защото това показва колко е ограничено мисленето в тази държава. Вярно е, че един нападаше, но самия факт, че някой с "нормална" сексуална ориентация (а не със "сбъркана") не изказва противоположно мнение или не защити по никакъв начин "ненормалните", "сбъркани" хора, е просто тъжен. Не знам защо дори трябваше да се споменява Хитлер!? Какво?! Всички хетеро ("нормалните") хора ли смятате, че всички с различна от вашата ориентация трябва да биват избивани? Или може би унижвани заради това, което са? Или психически малтретирани от вас за това, че имат смелостта да бъдат такива каквито искат? Не знам, не знам какво е породило тази омраза, но моля ви, престанете! Можете да засегнете някого много с думите си, затова внимавайте какво говорите! Злобните коментари, моля ви, запезате за себе си! Поставете се на тяхно място. Вярно е че има хора, които не се срамуват и не им пука за хорското мнение, но има и такива, които не са толкова уверени. И ако вие бяхте от втория тип запитайте се "Как щяхте да понесете тези обиди?" преди да ги изречете. Сега ако някой иска може да продължим онази тема тук, но да се разберем с "нормалните" хора, които са прекалено тесногръди и ограничени, никой не ви иска ш*баните злобни коментари! Не се взимайте за по-висши! Не сте! Даже някой от вас са по-нисши заради плиткоумното си мислене!
П.С. Аз съм хетеро, но при някои условия бих спала и с момиче. Кой знае? Може пък да ми хареса.
А някой от "сбърканите" (заслужаващи смърт) споделяли ли сте го с някой от обкръжението си? Те как реагираха? А родителите ви?
Някога чувствали ли сте се зле заради ориентацията си? Били ли се физически или психически тормозени? (Ако да непременно трябва да се обърнете към някой орден на реда!)
Нямам нищо против различните сексуални ориентации,всеки има право да бъде какъвто иска,няма значение дали обича мъж или жена.
Това за мен не е нормално...просто такъв човек има проблеми с главата!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Няма нищо лошо нито в бисексуалните нито в хомотата ... предрасъдъците на хората са ужасно нещо...
Аз съм би, не ме е срам , и не веднъж съм писала какви предпоставки oт детството си имам за това.
Ама ми е все тая , изобщо пък не се бях замисляла до скоро , че има причина хората с различна сексуална ориентация да се нападат![]()
Кофти е афиширането , кофти са предразсъдъците ^^ . Всичко друго е окей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Досега имаше...ТОЛКОВА МНОГО такива теми...
Но все пак ->![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не. Никой не е длъжен да защитава никого.Първоначално написано от CeLuVcHo0o
Абе от какво точно се оплакваш?Като цяло в България хората са добре разположени към хомосексуалността. От 100 човека сигурно има 5, които се водят хомофоби и те освен това мразят чалгари, рапъри, фешъни, плешиви и тн. Ми махаш си ги от обкръжението и толкоз.
Много е досадно с тия "битки" да бъдете приети при положение, че през 2 минути сами се наричате "различни". И с какво сте различни? Извънземна раса ли сте някаква?
Аз съм си бисексуална (пффф, коолко мразя тия определения) от както се знам. Попринцип предпочитам повече мъже, но съм правила секс и с момиче. И кво? Каква е логиката да развявам знамена наляво надясно и да се обяснявам на всеки срешнат: "Ей, аз съм различна. Ще ме уважаваш!" Живуркам си кротичко, каквато си съм, не си лепя етикети (Няма "Здравейте, аз съм Стела, обичам цветятата" в тази "общност". Започва се със: "Здравейте, аз съм би. Впрочем казвам се Стела..." хъх) и не се навирам в никой да му чета лекции да ме уважава. И познай какво...? Не съм срещнала "дискриминация" досега.
Малко хора имат против самата хомосексуалност. Много имат против цялото това парадиране.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сексуалността на човек, не трябва да взима отношение във формирането на мнението за него. От една страна дори толерирам бисексуалността при момичетата. Наистина бих се накефила на някоя адски женствена двойка лесбийки. Обаче виждам само двойки момичета, в които едното момиче е и като характер и като външност повече момче. Смешно ми изглежда да казваш, че харесваш жени, а приятелката ти да е същински мъж. Щом харесваш жени, харесвай ги с пълната им нежност, елегантност и... женственост. Има някаква тенденция повечето футболистки и баскетболистки да обръщат резбата. Или поне по мои наблюдения е така... И се започва да се парадира с това. Този начин на поведение ме дразни в лесбийките или бисексуалните момичета. Но идеята, че те си падат по жени - никак. Аз самата съм изпитвала сексуално привличане към момиче, но тя наистина имаше доста мъжко в нея, за това и не бих казала, че съм би. Но наистина искам да опитам с момиче - сексапилна, елегантна, без нищо мъжко в нея.
Относно момчетата - не познавам би или хомосексуални, за това не мога да кажа нищо. Би ми било интересно обаче да се запозная с някой хомосексуален.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Понеже силно ме съмнява хората да са си променили маниерите за няколко часа от затварянето на последната тема, поствам тази част от правилата на форума:
10. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстрекават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, насилие, педофилия и дискриминация, независимо от какъв характер. Подобни теми или мнения ще бъдат модерирани или изтривани, по преценка на модераторите.
Ако отново се започнат мнения надападащи хомо/бисексуални или съпричастните им хетеросексуални, темата директно бива заключена, без каквито и да е предупреждения.
Хайде приятна дискусия.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата???![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ти ме расмя направо -българите не били хомофоби.Представи си две момчета да се целуват примерно в някой парк в бг -ще ги пребият,напсуват,ще ги замерят с нещо и т.н.Не ние не сме различни просто имаме различна сексуална ориентация от 90% от населението.Повечето хомо и би като мен не търсим специални права,а равни права.Защото ако има 10% плешивци не вярвам повечето да си седят в къщи и да не смеят да излязът за да не ги погледне някой накриво навън или да ги нападне.Още по идиотско е да се вреш в чуждия живот и да го одобряваш или да си против него,след като въобще не е твоя работа какво прави които и да е с живота си.Както казах хомосексуалните в бг се третират по същия начин както негърите преди 100 години -мразени заради нещо което не могът да променят.Как няма един хомосексуалист да се чувства различен когато всеки ден му се втълпява,че е втора ръка човек.Но един хетеросексуален,не може да разбере какво е чувството,когато ти дойде на твой гръб тогава разбираш.Не мисля,че има парадиране в бг на гейовете,когато има проблем като дискриминацията то трябва да се говори за него.За нещастие българина обича точно обратното-когато има някакъв проблем той да се замете под чергата и да се правим,че нищо не се е случило.Аз лично пет пари не давам кой какво мисли за мен,да ме мразят обичат все тая,ама поне да ме мразят заради човекът който съм,а не само защото съм би.Първоначално написано от SisiStrange
Айде де.
В стария ми клас имаше гей, който си го признава най-открито. От 25 човека, само един не го приемаше наистина. Останалите си го приемаха, че и го харесваха.
На никой не му пише на челото: хомо или би. Като започваш всеки свой разговор с: Аз съм педал, както обикновено правите, нормално хората да се дразнят. Ми тва е баш навиране на нещо в лицата на другите. Хората не обичат някой нон стоп да парадира с някаква част от себе си.
Айде дочети ми постчето, ако обичаш. Аз също не съм чисто хетеросексуална. Но никой никога нищо лошо не ми е казал. Може би, защото не ми е нон стоп на езика: "Аз бих спала с жена. " Като се държиш нормално, никой не го грее с кого се чукаш.Но един хетеросексуален,не може да разбере какво е чувството,когато ти дойде на твой гръб тогава разбираш
И за милия ти пример от парка: аз пък не мисля, че е нормално къвто ще да си да се натискаш с някой по пейките пред децата на най-населените места. Като искаш публик секс/мляскане - закритите пейки, в храстите. Някъде по на закътано. И това важи за хомо, би и хетеро с еднаква сила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да, но когато хората видят момче и момиче да се натискат, казват само "Това е от възрастта", но видят ли две момчета да се натискат...Първоначално написано от SisiStrange
Брей много як клас браво.Не познавам никои който при първото запознаване да каже,че е гей,къде ги срещаш тия хора?Аз казвам,че съм би само,ако ме питат,не дължа на никого обяснения какво правя с живота си.И на мен не ми е приятно да гледам двойки да се мляска било то хетеро или хомо.Става въпрос,че е нормално човешко право да целунеш любимия човек било то в парк,ресторант,дискотека,а в бг една хомо двойка не може да го направи.За щастие не живея в бг и се мляскам на воля :PПървоначално написано от SisiStrange
Може би не чак от първия разговор, ок. Но в един момент свързвате всичко с тази си сексуалност. Повечето ми познати гейове са така. В какъвто и разговор да се включат успяват някак да го вметнат по 2-3 пъти. Сякаш всеки път трябва да има някаква определена реакция примерно: 'О, уау, неее, не мога да повярвам, ама сериозноо лиии" и тн, и тн.Първоначално написано от macromicro
Къде живееш? Холандия?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Библията забранява такива неща.Които топне чушката не където трябва ще се пържи в ада.Разкайте се сега за греховете си преди да е станало късно.
Не мисля,че трябва да се съдят такива хора.Лично аз винаги съм харесвала мъже,но искам да опитам с жена и това ме прави Би и едва ли някой ще ме съди заради това,но ако беше някой момче нямаше да е така и се питам,защо ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !