.

Виж резултатите на анкетата: Какво изпитвате към битата и хомотата?

Гласували
239. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Аз съм хомо и не ме е срам да го призная.

4 1,67%
  • Аз съм хомо, но ме е срам да го призная.

2 0,84%
  • Аз съм би и не ме е срам да го призная.

26 10,88%
  • Аз съм би, но ме е срам да го призная.

13 5,44%
  • Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата???

16 6,69%
  • Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

33 13,81%
  • Мразя ги! Те са сбъркани!

29 12,13%
  • Не го намирам за нормално.

24 10,04%
  • Нямам никакво мнение - нито лошо, нито добро. Всеки да бъде такъв какъвто иска!

92 38,49%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Аз съм би и не ме е срам да го призная. и кво ?! Ква е тая шибана дискриминация когато признах пред приятелите си 5-тима вече не ми говорят защото тва било извратено и не човешко но когато не знаеха нямаха нищо против мен аз не разбирам закво толкова ни мразите и ния сме хора любовта си е любов и никой няма право да казва кой кого ще обича и с кого ще е ... не мислите ли ?!?
    Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама ) !!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от izzyfreak
    Аз съм би и не ме е срам да го призная. и кво ?! Ква е тая шибана дискриминация когато признах пред приятелите си 5-тима вече не ми говорят защото тва било извратено и не човешко но когато не знаеха нямаха нищо против мен аз не разбирам закво толкова ни мразите и ния сме хора любовта си е любов и никой няма право да казва кой кого ще обича и с кого ще е ... не мислите ли ?!?
    Просто не са ти били истински приятели.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Когато двама човека се обичат и правят нещо което и на двамата доставя удоволствие това никога не е извратено.Това не са ти били истински приятели,по добре си без тях.Не се отчайвай живей си живота,остави хейтърите да си троявят душичките с тоя толкова жизнено важен въпрос за тях-какво правиш под завивките.Живота е прекалено кратък хора търсете положителните емоций стига с тая омраза.

Град
    in Middletown.. ^^
    На същото мнение като теб..И аз съм Би и какво от това, не ме интересува какво мислят другите, аз съм си такава..Приятелите ми ме възприемат такава каквато съм..

Защо хомосексуалността трябва да се забрани.
    1.Защото библията казва,че е грях и който го извърши ще гори в ада.Библията също така казва,че е грях жената да е правила секс преди своята сватба,също така е грях да се работи в неделя.Изглежда,че всички хомосексуалисти,99% от жените и хората работещи в неделя ще горят в ада.
    2 Защото е заразно.По същия начин по който,ако дружиш с високи хора и ти ще станеш висок,защото лети по въздуха.
    Гейовете не бива да осиновяват деца защото те автоматично ще станат гейове.Все пак децата на хетеросексуалните двойки винаги се оказват хетеросексуални.
    Гейовете не бива да осиновяват,защото едно дете се нуждае и от мъжки и от женски родител.Затова трябва да се забрани и на самотните родители да отглеждат деца.Хомосексуализма трябва да се забрани,защото гей двойките не могът да имат деца,а сега световен проблем е,че човечеството рязко намалява.

Аз честно казано, Никога не съм виждал Би.. Защото те немогт да се различат от нормалните,на пръв поглед.. Така,че за тях нямам мнение.. А за Гейовете .. Ми според мен не е нормално изобщо.. ма не ми пречат

Цитирай Първоначално написано от DarthLord
    Аз честно казано, Никога не съм виждал Би.. Защото те немогт да се различат от нормалните,на пръв поглед.. Така,че за тях нямам мнение.. А за Гейовете .. Ми според мен не е нормално изобщо.. ма не ми пречат
    Съгласен съм.За хомосексуалистите-не ми пречат,все пак трябва да сме толеранти. Що се отнася до би-тата, не мога да ги позная и мисля че са нормални хора с различни интереси.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абе който с когото иска да си ляга, ама да не си навира сексуалността в чуждите лица! И никой няма право да ИЗИСКВА уважение от другите хора, заради сексуалните си влечения.
    Значи, аз като хетеросексуална, няма да отида при някого и да му кажа "Уважавай ме, защото харесвам мъже". А с какво право един мъж ще каже "Уважавай ме, защото и аз харесвам мъже"? По това ли се печели единствено уважение и търпимост?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Мразя ги! Те са сбъркани!
    13% [ 13 ]
    Не го намирам за нормално.
    11% [ 11 ]

това е сбъркано, не хората, които избират сами как да живеят и какви да са...

гадно е когато нямаш нищо против тях и някой гей дойде и почне да ти обяснява как е гей и какви точно са им правата..ама те го правят, защото биват обиждани и хулени и карани да не харесват самите себе си всеки ден..

2 Защото е заразно.По същия начин по който,ако дружиш с високи хора и ти ще станеш висок,защото лети по въздуха.

а това е пълна глупост :д
    дай да забраним потните след работа или по принцип, плешивите, дебелите или анорексиците, защото може на някой да му харесат и да стане като тях...абсолютни глупости...
    и не, нито съм лесбийка, нито съм би, просто приемам хората такива каквито са
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Абе който с когото иска да си ляга, ама да не си навира сексуалността в чуждите лица! И никой няма право да ИЗИСКВА уважение от другите хора, заради сексуалните си влечения.
    Значи, аз като хетеросексуална, няма да отида при някого и да му кажа "Уважавай ме, защото харесвам мъже". А с какво право един мъж ще каже "Уважавай ме, защото и аз харесвам мъже"? По това ли се печели единствено уважение и търпимост?
    Подкрепям! С 3те си ръце и 9те си крака!!!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    1.Защото библията казва,че е грях и който го извърши ще гори в ада.Библията също така казва,че е грях жената да е правила секс преди своята сватба,също така е грях да се работи в неделя.Изглежда,че всички хомосексуалисти,99% от жените и хората работещи в неделя ще горят в ада.
    Гейовете не бива да осиновяват деца защото те автоматично ще станат гейове.Все пак децата на хетеросексуалните двойки винаги се оказват хетеросексуални.
    Гейовете не бива да осиновяват,защото едно дете се нуждае и от мъжки и от женски родител.Затова трябва да се забрани и на самотните родители да отглеждат деца.Хомосексуализма трябва да се забрани,защото гей двойките не могът да имат деца,а сега световен проблем е,че човечеството рязко намалява.
    Ти тъп ли си? Искаш да забраниш на хората да се раждат такива каквито са...
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

А е стига глупости нямам нищо против обратните и битата, но едно е да видиш на спирката примерно прегърнати момче и момиче или дори и да се целунат пред теб, друго е да видиш 2момчета, живи и здрави да сте, но след като сте избрали този път(и да това е избор, дрънкате ги тези за такива се раждат ау.. глупости стига оправдания всеки има право на избор) е прието за нормално да го правите на (не искам да съм груб) по скрити места или в аудитория на хора с вашите наклонности. Друг е въпроса за лиглите, който могат спокойно да целунат най-добрата си приятелка е не можеш да твърдиш, че си БИ след като си успяла да пуснеш език на приятелката ти.

Всеки сам избира пътя си в този живот и моя не е добре асфалтиран, но да ревеш за някакви права в тази държава...
    По-добре се опитайте да я направите така, че за децата ви (независимо сексуалните насоки) да има някакви равни права.
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Не, просто се прави на интересен..

Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

не го намирам за нормално но и не ми пречат и не ги мразя !

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Не, просто се прави на интересен..
    По-скоро ти theeye770 се правиш на интересна! Стига си го обиждала! Той каже нещо, ти срещу него! Айде стига, всички разбрахме, че те дразни. Престани вече!

macromicro : НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛОВЕТЕ

Ами честно казано, аз съм изключително негативен към хомотата и битата. Ако имах възможността, щях да сложа всички хомота и разновидностите им в психиатрията. За мен не е нормално. Ама не съм аз тоя дето ще каже какво е правилно и не.

Иначе според мен те са особено деградивни за обществото. Представете си, че имате дете и то вижда двама хомота (или бита - се едно - от един пол са) да се целуват страстно. И какво ще му кажа: "ми те са... ами... виж... правят лошо... ъъъ". Ако види мъж и жена - ок. А ако минеме покрай Заимов през нощта. Боже опази.

Град
    София
    По-скоро ти theeye770 се правиш на интересна! Стига си го обиждала! Той каже нещо, ти срещу него! Айде стига, всички разбрахме, че те дразни. Престани вече!
    Имайки в предвид той колко скача срещу нея, е напълно права.
    А неговия пост в момента е чисто оплакване и мрънкане на това колко е дискриминиран като всъщност избягва главния проблем на хората.
    Това с Библията се поизтърка. Вече да има 2-3 човека, които наистина да го ползват за аргумент. В България няма чак толкова много дълбоко религиозни тийнове или хора въобще, но съм убедена, че ако под дърво и камък автора намери един, ще се лепне за него да му се доказва.
    Това със заразата не съм го чула и един единствен път, споменавано из темите. А що се отнася до осиновяването... едно дете копира това, което вижда вкъщи. Като още от бебе гледа двама мъже да се мляскат и да си правя клизми всеки ден, ще го счете за правилния начин, по който трябва да стоят нещата.
    От целия му мрънкащ пост липсва единствено това, което наистина дразни хората, а именно парадирането и честото навиране на сексуалността си в лицето на всеки, който малко или много предпочита да си стои настрани.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    А неговия пост в момента е чисто оплакване и мрънкане на това колко е дискриминиран като всъщност избягва главния проблем на хората.
    Това с Библията се поизтърка. Вече да има 2-3 човека, които наистина да го ползват за аргумент. В България няма чак толкова много дълбоко религиозни тийнове или хора въобще, но съм убедена, че ако под дърво и камък автора намери един, ще се лепне за него да му се доказва.
    Това със заразата не съм го чула и един единствен път, споменавано из темите. А що се отнася до осиновяването... едно дете копира това, което вижда вкъщи. Като още от бебе гледа двама мъже да се мляскат и да си правя клизми всеки ден, ще го счете за правилния начин, по който трябва да стоят нещата.
    От целия му мрънкащ пост липсва единствено това, което наистина дразни хората, а именно парадирането и честото навиране на сексуалността си в лицето на всеки, който малко или много предпочита да си стои настрани.
    Не съм съгласна с теб, че детето на хомотата става хомо. Просто ще знае, че това не е нещо странно. Ако родителите му му обеснят всичко от а до я за сексуалността, то само ще си избере какво да бъде. Децата винаги искат да са по-различни от родителите. Поне в едно отношение искат да се различават, искат да са нещо повече, нещо по-добро, не искат да са копия на родителите си, за това и мисля така.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    по тая логика не трябва да има и хомота в семействата с мъж и жена
    NOH8

Град
    София
    HotLife, далеч не твърдя, че това важи във всеки случай. Хомота може да има във всякакви семейства, включително тези на разведени родители, където единия родител липсва. Доказано е, че хомосексуалността се дължи най-вече на биологични причини и често е вродена. Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също. За тези случаи говоря.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

HotLife, далеч не твърдя, че това важи във всеки случай. Хомота може да има във всякакви семейства, включително тези на разведени родители, където единия родител липсва. Доказано е, че хомосексуалността се дължи най-вече на биологични причини и често е вродена. Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също. За тези случаи говоря.
    Първо искам да кажа,че theeye770 първа започна да ме обижда.Дръж се с хората по същия начин по който искаш те да се държат с теб.Второ няма никакво доказателство,че сексуалната ориентация се оридобива затова не се чешай езика.Трето,че има хора които парадират има,по същият начин има хора които парадират със своята религия,със своята раса,полов живот,материално богатство и т.н.Съжелявам,че хомосексуалистите ви дразнят,ама защо е длъжен някой да се съобразява с вас щом вие не сте склонни на същото.Ако някой ден детето ви види двама мъже да се целуват просто ще му обясните по просто.Повярвайте децата приемат много лесно нещата и няма да са травмирани за цял живот както някои си мислят .И хората не трябва да се мрази заради сексуалните му предпочитания,това не е единственото което дефинира един човек.

Супер фен Аватара на badsector
    ...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....
    И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....
    И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.
    Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и курвите са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.

Град
    in Middletown.. ^^
    Всеки има право на Избор..всеки може да бъде такъв какъвто пожелае..и не смятам, че е правилно да съдите Би-сексуалните, за това какви са и прочие..АЗ съм БИ-сексуална и какво от това..С какво съм по-различна от останалите..Всички сме на едно дережже..по-нищо не се различаваме от останалите, освен по сексуални предпочитания, така че не смятам, че е правилно да ни нареждате и да ни наричате "грешки на природата" и т.н..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си