.

Виж резултатите на анкетата: Какво изпитвате към битата и хомотата?

Гласували
239. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Аз съм хомо и не ме е срам да го призная.

4 1,67%
  • Аз съм хомо, но ме е срам да го призная.

2 0,84%
  • Аз съм би и не ме е срам да го призная.

26 10,88%
  • Аз съм би, но ме е срам да го призная.

13 5,44%
  • Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата???

16 6,69%
  • Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

33 13,81%
  • Мразя ги! Те са сбъркани!

29 12,13%
  • Не го намирам за нормално.

24 10,04%
  • Нямам никакво мнение - нито лошо, нито добро. Всеки да бъде такъв какъвто иска!

92 38,49%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    ...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....
    И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.
    Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и к***те са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.
    Много точно казано...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Дали харесвам човека,зависи от самия него,не от това кой пол харесва.Познавам един гей,който изключително много ме дразни,поради простата причина,че той парадира по одвратителен начин с това и не ме кефи като човек.Познавам и още един гей,който е адски готин човек и го харесвам.Не ме интересува мъже или жени харесват,и в никакъв случай по човек не трябва да се съди от орентацията им.Те така са се родили,няма как да променят нещо,не е няква тъпа прищявка.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....
    И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.
    Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и к***те са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.
    Е, де. Не съм хомофоб. Около мене е фраш от хомота, вкл. и най-добрия ми приятел барабар с гаджето му. Не ми пречи да се женят, да се държат за ръце, да ъм лол излизат от къщите си и тн. Аз под парадиране нямам предвид самите им връзки, а държанието тип: "Повтаряй на всеки срещнат, че си гей." Не го правят всички. Примерно най-добрия ми приятел като излезем с мъжа му, не си личи, че са двойка. И нямат травеститски вид въобще. Мен ме дразнят тези, които се обличат някакво гротескно с цел демонстрации и специално упоменават факта, че са обратни във всеки разговор.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Софийските потайности
    Не понасям ХОРА, които си навират сексуалността в лицата на другите и разправят "аз съм такъв и такъв и го правя така, искам уважение, щото съм такъв", не става така ! Уважение с наглост и проява на простащина НЕ се печели. Но едно нещо ще ви открехна, в цялата ЖИВОТИНСКА ПРИРОДА има както бисексуалност, така и хомосексуалност, аз не съм чул или видял животно да убива заради това. Човешките предрасъдаци, консервативност, простотия, идиотщина, лицемери, егоизъм, те са нещата, които убиват, които пречат, които правят живота на всички ни толкова отвратителен. Нещо, което НЕ разбираш, най-лесно е да го мразиш и отричаш. 95% от мъжете, които съм питал "защо мразиш хомосексуалните", отговорите им са едни и същи "щото са пе*али, щото са мазни гейчета, щото са гнусни педерасти", а когато попитам "каква е причината за това" и се почва едно "ами, аз, те, педали, такова", реално хората не го разбират, не го възприемат и от там идва цялото това. Хората, които казват, че би/хомосексуалните са сбъркани с главите - това не е на психична основа, на физична е. Не случайно по-горе вметнах пример за животните. Природата е това, което ни прави това, което сме. Хората, които парадират с това, че са бисексуални/хомосексуални го правят не заради друго, а защото нямат с какво друго да се покажат/докажат. НЕ СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ !!! Като изключим хората, които си показват сексуалната ориентация и се опитват да се налагат с нея, което мен ме дразни, някой да ми отговори с ЛОГИЧЕН отговор, защо, ЗАЩО ви дразни хомосексуалността? Ако нямате логичен отговор, не си правете труда да пишете!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Съгласявам се.
    Все пак съм на мнение, че истинските хомофоби са възпитавани главно да са такива, или са скрити хомо-та. Повечето средностатистически хора се дразнят точно на частта с парадирането. Факт е, че гейовете, които си живуркат кротко и не се навират в ничии очи, никой не ги закача. Примерно има едно момче от квартала, което никога не е крило, че е хомо. Не го крие, но не го и демонстрира. Просто си живее, хваща си приятели и на никого не се обяснява за никакви права на еди кой си, дискриминации, какво е да си педал, защо педалите са по щастливи и тн. бла бла... Ами един път не са му посягали и не са го обиждали. Възприемат го нормално даже най-суровите мъжаги. Просто човека не дразни със съществуването си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Как да не ни дразнят хомотата,като наистина не пропускат шанс да натрапват ориентацията си?Тази тема е жив пример.Мен лично ми писна,да чета във форума за ориентацията на дадени индивиди.Периодично през определен интервал от време се пускат подобни теми,пораждащи остри дискусии,прерастващи в караници.

Дошло ми е до гуша вече.Гейовете не са отритнати от обществото.Или може би нямаше да бъдат,ако не прекаляваха в опитите си да се изкарат нормални.Никой не го интересува живота на другия,докато той сам непочне да го набива в очите на хората.

End of story.

Град
    Софийските потайности
    Има един такъв лаф "тези, които парадират с нещо и наричат останалите расисти, са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ расисти измежду всички". За пример ще дам - всички от мургаво до черно, хомосексуалните и куп други.
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Аз гласувах с " Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света. "

Не мога да съдя даден човек по сексуалната му ориентация. Може да е гей и да е най-добрият човек, когото познавам. Може да е хетеро и да е пълен боклук. Да определяш и класифицираш човек по някакъв начин базирайки се само и единствено на ориентацията му е изключително ограничена и малоумна постъпка. Което ми напомня на два много подходящи и, макар и малко банални, точни цитата:
    1) Не съди това, което не познаваш.
    2) Не съди книгата по корицата.

Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Няма нищо лошо нито в бисексуалните нито в хомотата ... предрасъдъците на хората са ужасно нещо...
    И аз съм на това мнение всеки има право да разполага с живота си и никой няма право да го съди.Мое мнение!!!

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Мен ме дразнят тези, които се обличат някакво гротескно с цел демонстрации и специално упоменават факта, че са обратни във всеки разговор.
    You got a point there.

Бисексуална съм и нямам срам

Град
    Софийските потайности
    Аз съм гей, искам да ви стана най-добра приятелка и да ви помагам да се преобличате и къпете
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Аз съм гей, искам да ви стана най-добра приятелка и да ви помагам да се преобличате и къпете
    Приемам офертата!

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o
    Приемам офертата!
    Де да идвам?
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    Мразя ги! Те са сбъркани!
    Ама съм сигурна, че би искал да гледаш лесбийки, а?
    лесбийките ми харесват хД

Приемам офертата!
    Де да идвам?
    Във Варна

Град
    Софийските потайности
    Приемам офертата!
    Де да идвам?
    Във Варна
    Много си далеч, целувчо целувкова
    Like Jesus

Супер фен
    Град
    България
    Sh@d0w и мен ме дразнят теми , като: ,,Бремена ли съм?'' , ,,Боли ли от първия път?'', ,,Гаджето ми свърши във мен, какво да правя?'' , ама си мълча. Как да знам , дали девойката Х е бремена, да не съм й светил?
    Аз също се дразня от глупави теми, ама какво да правя, трая си!
    Еми мога да ти кажа, че приятелите ми знаят, дори и бившата ми, знае за мен, но никога и никъде не съм срещнал отрицателно отношение към мен.
    Така, че българите изобщо не са тесногръди, просто има идиоти. Аз също мразя парадирането и адски се дразня, но няма какво да направя.
    Когато съм казал на някое момче, че го харесвам , никога не съм срещал отрицателно отношение, всички са адски толерантни. Харсвах 3 мата си най-добри приятели и никой не ме уби с камъни и т.н., така, че българите да не кажа са , прекалено толерантни.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Варна
    Специално се регистрирах, за да напиша мнението си.

На 24 съм, уча психология и съм гей и не ми пука от хорското мнение.
    Много е жалко, че има хора които не вярват във вродената хомосексуалност.
    Хомофобия винаги е имало и ще продължава да има. Но жалкото е, че голямата част от тях са хомофоби, защото е модерно. "Ми той Митьо ги мрази, и аз ше ги мразя (да се правя и аз на мъж)".
    А това за "дете на хомосексуални родители" и че щяло и то да стане са пълни, ама пълни глупости.
    Някой случайно да се е замислял, че хомосексуалност може да се придобие докато майката е в 7-ми месец и приема хормонални хапчета или е подложена на стрес? Ако се роди хетеросексуално, никой няма да му повлияе.
    И е много подло да съдите по въшния вид на хората. "Да педалите много ясно ще ги позная". Ами педалите (гей курвите чупещи китки), ще ги познаеш. А истинските гейове като мен няма да ги познаеш. Щото аз няма да тръгна да парадирам и да чупя китки. А вида ми е на съвсем нормален мъжествен мъж.
    Аз никога няма да тръгна да се хваля "с кой съм се ебал" ако другата страна не иска да разкажа. Или пък да се целувам на публично място и то в България. Както и ми е много противно да слушам хетеро изказвания с цел за привличане на внимание "ааааааа как я ебах тая снощи малеее ква путка 2 часа я порих" и да ми го навират в очите.
    Всеки трябва да приема другите. Не сексуалната ориентация определя един човек какъв е.
    И не на последно място искам да изразя мнение за така наречените "бисексуални". Нарочно в кавички, защото 90% от "бисексуалните" са си хомосексуални и ги е страх да признаят. И с това название "бисексуален" си мислят, че няма да ги дискриминират толкова ("Ми аз мъже еба, ама кво толкова нали като кажа че еба и жени и няма да ме мразят толкова").
    Мисля, че трябва вече някои от вас да порастнат.

P.S. Ако някой хомофоб и не само желае да обсъдим/спорим по темата - добре дошъл е на лично съобщение.

Супер фен
    Град
    България
    superskank еми мисля, че ти трябва да порастнеш. Еба и мъже и жени, това какъв ме прави? Не, не съм хомосексуален, но не съм и хетеро, доволен ли си?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    superskank еми мисля, че ти трябва да порастнеш. е** и мъже и жени, това какъв ме прави? Не, не съм хомосексуален, но не съм и хетеро, доволен ли си?
    Казах 90%, драги. Ти в тях ли спадаш?

Цитирай Първоначално написано от superskank
    . Ако някой хомофоб и не само желае да обсъдим/спорим по темата - добре дошъл е на лично съобщение.
    Защо на лично? Нали за това е темата!

Град
    Варна
    Ами защото вече се изказах, не е нужно да правим offtopic със спорове, нека и другите се изкажат.

Град
    Софийските потайности
    Браво пич, супер добре си го написал и описал. Съжалявам, просто НЕ разбирам хомофобията. Нито ти пораства пишката, нито си повече мъж за да разправят "тея/тоя педал/и, ще го/и избия, пребия" и т.н... За разните, които търсят внимание - съм съгласен, за останалите - нямам абсолютно нищо против, хора като хора, всички сме хора, лошото е, че някои са изключително по-прости, жалки и ограничени. Факт!
    Like Jesus

Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си