Сладурковциии![]()
Тези дни съм в търсене на нов ФДТ.Искам да ви попитам дали някой е пробвал на Essence?Toзи доста ми хареса и искам да чуя мнения.Мерси предварително. (:
![]()
ами..не е лош ,не ти прави кожата да лащи (ако не сложиш половината опаковка де) препоръчвам ти го но мисля ,че има доста по-хубави от този
![]()
да и аз го пробвах,но според е по-добре да си вземеш в тубичкаПървоначално написано от BreakingDawn
МОМИЧЕ!
аз си избрах в контейнерче,за да мога най-сетне да си използвам пълноценно четката за ФДТ
мерси много![]()
От къде си взе четката за фдт? Цена, марка?Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди!
На Лореал има един подобен, той е хубав, а за този не знам ..
Според мен,е добър. Имам очна линия на тази марка и съм много доволна![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И този е г/д добър, но аз съм много по-доволна от фдт на импала мн е покривен и дълготраен, а цената му е направо смешна, така че можеш да го пробваш![]()
![]()
Ами от взех си я от Ivis и е на MANIA.Мисля,че беше около 2.50.Цяла година си търсих четка за ФДТ и наааааааай-накрая си намерих
Изглежда точно по същия начин, само че вместо MAC пише MANIA![]()
Четката за фон-дьо-тен можеш да си я ползваш и с течен. Аз моята си я ползвам с течен, слагаш си малко на задната част на ръката и си вземаш с четката. Аз лично не виждам как може фдт-мус да стои добре, разнесен с четка,но не знам... Тези мусове стоят добре на кожата на много малко момичета.
Everything changes, but beauty remains ...
м,да.и се супер мекичка.ползвала съм я няколко пъти и съм аааадски доволна.![]()
ФДТ, на който си се спряла е добър за парите си, така че купувай го без притеснения, ползвала съм го и съм доволна
Винаги имаш избор !
Това Ivis къде се намира? Защото аз търсих в сайта, но не намерих такава четка, а много искам!Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
В сайта няма.Ами аз съм от Бургас и има на 3 места (поне аз знам 3).От къде си?
ПлевенПървоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
мм..там няма Ивис.
но съм виждала в много други по-заредени парфюмерии щандове на MANIA.![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Вчера го видях в ДМ-а. Доста добър е за парите си,но не може да се сравнява с един по-качествен продукт,като афинитон на мейбълин![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз съм имала афинитони,максфактор и какво ли не и съм най-доволна от Essence Stay All Day (този с помпичката ;д ) ..и от един на Манхатън,ако ти се дават 5-6 лв. повече
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
http://beautycosmetic.biz/images/powder%20matt.jpgПървоначално написано от vampire_girl_
Само че на мен кожата на носа ми е ..по-суха май...и стой гадно,защото и фдт не е от най-течните ;д ...но стой много хубаво...
Шофирай разумно - стигни жив!