Изпробвали ли сте 69 и харесва ли ви
Разкажете нещо повече за самия момент ;рр
Аз лично преди малко пробвах иии да много ми хареса и беше с човека който обожавам![]()
Пробвала съм. Хубаво е. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,пробвал съм,яко е .
И аз съм пробвал и с двата пола.С мъж е по яко![]()
Защо във всеки пост,изтъкваш твоята бисексуалност..много ли се гордееш?Първоначално написано от macromicro
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Всички теми са на сексуална основа,какво да напиша,вие повечето не изтъквате ли във всеки пост вашата хетеросексуалност?Първоначално написано от yeeee
Цъка си ЛЯВ бек човека...ама много ЛЯЯВВВВВВВВВВВ !
Хах, а аз си мислех, че последният път в който някой се е наслаждавал на поза 69, е било през 1969 година...
Сега сериозно - да, много пъти съм я правила, главно заради приятелят ми, много му допада. Но честно да си кажа, не ми е сред любимите.![]()
Пробвахме преди седмица някъде... Еми на мен ми хареса, то си пролича де ;d На нея също... Ама някак си се разсейваме, трудно е хем да се наслаждавам, хем прилежно да си върша работата :P
Пробвала съм, но нещо не ме кефи особено много.
ммм дааа преди малко даже -беше страхотно -мога с часове да правя тази поза хахах много обичам да лижа![]()
НЕ СЪМ![]()
Да. И малко кофти се получи за мен, защото по принцип не свършвам много бързо нито пък ми е била първата свирка или втора или трета, но когато пробвахме позата за 5 минути 4 тека направо бях като детственик ебаси..![]()
Да,бая яко си е да гледам гениталите на моята от близо!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Това е една от любимите ми пози, няма нищо по-хубаво от това да получаваме орални ласки едновременно.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Ми да, изтъкваме, защото това е нормално!Първоначално написано от macromicro
Walk with me now, fly with me later...
Нормално е и да си бисексуаленПървоначално написано от Rookie
![]()
Първоначално написано от macromicro
![]()
ква е тая мания да си изтъкваш наклонностите във всяка тема? Внимание ли искаш да привличаш? За това ли си "Би"?![]()
![]()
А каква е тази мания под всеки мой пост да пишеш колко се възмущаваш и дразниш от мен.Май ти си търсиш внимание като непрекъснато се опитваш да предизвикаш скандал.Нали ти казах ходи се изпраскай някъде,че твоята слива скоро ще хване паяжини.Първоначално написано от theeye770
По-скоро ти търсиш скандала, и съответно вниманиеПървоначално написано от macromicro
Лапай буби, ама не го изтъквай във всяко мнение, защото си смешен/а брат/сестро (не знам как да се обърна, сори).
Walk with me now, fly with me later...
Моята "слива", простак недодялан, е видяла повече к*р отколкото твоя задник може да поеме, така че не се притеснявай за нея. А ти си върви при маминка да й лижеш задничето и спри да се правиш на интересен с просташките си коментарчета, защото колкото жалък си ти, толкова и те и не мисля, че дори и би-сексуалните много им се радват.Първоначално написано от macromicro
Ти не беше ли фенка на ХитлерПървоначално написано от theeye770
.Ходи да се кланяш пред портрета му.Не ми се сърди просто се личи,че не правиш секс,никой който го прави не е толкова ядосан постоянно.Представям си какво удоволствие е човек да е в компания с теб
![]()
![]()
theeye770 може да си смениш аватара този ти по отива
![]()