Цитирай Първоначално написано от theeye770
Цитирай Първоначално написано от macromicro
Цитирай Първоначално написано от macromicro
1во-Не видях досега къде страдаш но..няма значение. И 2ро-сам каза, че 90% от хетеросексуалните били "модерни" и нямали простив това. Това включва и училищата също. От "ще стоя тук и ще те дразня" минахме на "моя тежък живот, о, клетичкия аз". Я се стегни. Верно, че ви прилича на обратните да се държите като 12 годишни пикли, ама тези 10%от нормалните пък точно за това ви плюят.
Тормозът върху мен не беше свързан с това,че съм би.Такъв процент не съм казвал и говоря за цивилизования свят,не за останките от България.Ти обаче си заклета хомофобка,10% от нормалните ,смешна си.
Може да съм смешна, но поне като отида в някаква компания не ме гледат на кръв. Айде стига си спамил и си си вял лайната във форума и лягай да спиш! Може до утре да ти се успокоят нервите
И мен не ме гледат на кръв миличка,не живея в бг където са останали само мутри и курветки като теб.Не се обиждай ти сама се похвали.
Не се обиждам. Принципно не се засягам от мнението на някакъв разгонен пикльо, на когото му го ръгат мъже, просто щото жените се опитват да избягат от него.
Ето това е нещо похвално.За първи път виждам курва която не се срамува от това.Кажи си тарифата да ти покажа,че може да съм и доста"нормален".