- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да стана мажоретка !!
Напоследък ме е обзела фикс идея да съм мажоретка и понеже сега ще съм в ново училище мисля да се запиша на избирането на мажоретките,за тази цел обаче трябва да мога да правя странично колело или т.нар. циганско колело бихте ли ми казали как да се науча да го правя? Благодаря предварително !!![]()
I am SUPER girl
Така, по интернет, няма да разбереш нито дума, дори да ти го обясним 100 човека. Намери някой познат, който го знаеш, че може да прави и го накрай да те научи. Не е висша математика..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Трябва някой човек да те научи...Ние и да ти казваме няма как да разбереш...
Виж в You tube
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Благодаря много на всички които отговориха ще проверя в you tube и после ще помоля приятелка да ми помогне![]()
I am SUPER girl
Най-добре ни покажи твоя снимка за да ти дадем експертно мнение дали ще бъдеш добра мажоретка![]()
Гледай Bring it on![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Основен съвет-първи опити само на пясък/дюшек![]()
Просто отиди в някой гимнастически салон,който е обзаведен и си има инструктор-ще научиш доста повече от едното циганско колело...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не мога да ти помога, но ти пожелавам успех!
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
То на тебе май за друго ти трябва, не за преценка ;дПървоначално написано от Lucho
![]()
моята мечта е да съм гадже на капитана на футболния отбор и да ме изберат за кралица на бала![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
oh dear..бъчвите се търкалят, не правят цигански колела
амии само да спомена,че не съм бъчва,защото в момента теглото ми е под нормата,но щом така сте решили окПървоначално написано от diksi
![]()
I am SUPER girl
Първоначално написано от diksi
![]()
![]()
Еми взимаш 2 помпона и на селския стадион почваш да подскачаш..
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
.... но с гаджето ти да имате някакво недоразумение и да го оправите точно на първия танц след като са те избрали за кралицаПървоначално написано от _InSaNe_
![]()
Казаха ти вече - провери в Ютуб. Сама малко ще ти е трудно , така че помоли някого.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
май много се филмира..Първоначално написано от _InSaNe_
![]()
![]()
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
е тва е ебавка,всмисъл подразбира сеПървоначално написано от chereshka7
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Лично на мен ми отне доста време, ходих на художествена гимнастика и отначало само заставахме на ръце .. т.е. госпожите ни вдигаха краката и ни показваха как трябва да стоят.. После почнахме да ги правим.. Само внимавай, вземи си някакъв дюшек, да не се пребиеш :P![]()
това,че си под нормата не е повод за гордост...Първоначално написано от ssweetcandy
Не мисля, че ако ти обясня ще се научиш, гледайки монитораНакарай някой познат да те научи.