.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Искам да помогна на приятелката си, а не знам как!

Здравейте ! Много дълго време търсех къде точно да публикувам темата си и пак не съм сигурна, че намерих най- подходящото място. Моля да ме извините, ако трябва ще я преместя само кажете къде Просто видях, че има приятели тук

Имам приятелка, която имаше сравнително дългофодишна връзка.(Става въпрос за 20 годишни младежи). Живееха заедно. Всичко беше о.к. Скоро се разделиха по мило и драго. Всичко беше о.к. Отидохме заедно с нея да й изнесем багажа и се прибра вкъщи.. Мина известно време (1 седмица) и тя се заби с момче, което се оказа , че е харесвала още преди дългата връзка, но никога не е правила нищо с никого през този период. Не е кръшкала нищо и като казвам , че се е забила имам предвид само целувки. Никакъв секс. Та... Минава пак някакво време и бившият и разбира.. Изпада в "транс" (според мен е ревност) и й се обажда по телефона и започва да я обижда както му идва първосигнално... Най-силните псувни, за които се сещате и т.н.т.(Забравих да спомена като цяло тя е доста стеснителна.Мъничка дребичка, скромничка и МНОГО ПРИТЕСНИТЕЛНИЧКА)
    Тя много тежко го преживява, тъгува.. и започва да му се оправдава, докато той най-нагло не спира да я обижда. Тя твърди, че не го обича, но са излизали след раздялата 1 път, спали са , но не са се събирали отново. Просто за развлечение, защото той явно още има привличане към нея. Та... проблеми идва от тук, че тя е в страхотна депресия заради нещата, които той й е наговорил. Не ме слуша. Смята, че той ще убеди всички, че тя е к***а и , че тя ще остане сама за цял живот. Казах и всичко , което ми дойде на ум..Но тя е много самокритична, непрекъснато изтъква свой недостатъци и твърди, че е мноого грозна и сега и той като наприказва такива цинизми за нея - гаранция , че остава сама ЗАВИНАГИ !!! Зациклила е здраво, че е виновна, че не е била права тя. Че го е предала този мухльо и не мога да и промия мозъка.
    Кажете ми как да я убедя в обратното и в това да престане да му вдига телефона и да го отреже... след като дори твърди, че вече не иска да е с него !! Как да спре да го слуша и да му се връзва

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    1-во - Грешен раздел..
    2-ро - И двамата не стават. Тя няма никакво достойнство, а той е за*ник. Не се меси..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    След време ще й мине.Нищо не можеш да направиш.Остави я за известно време сама, това си е нейният живот, ако прави грешки ги прави за себе си..
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Супер фен Аватара на zero
    Тей ии по логиката на тоа келеш, да си остане момичето само цял живот, той като не може да се уреди, дай и другите да не могат ..
    Басии кавала Да остави момичето да си живее живота бе, какво и се меси.. Тя тая твоята аверка не мое му тегли едни майни тя на него ..
    Слабохарактерна няква ...
    >> гледай да не стане така, че ти да си виновна .. <<

Няма да можеш да я обедиш остави я сама да го преодолее
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кажи й,че не е виновна тя и че по никакъв начин не го е предала, при условие ,че през този период са били необвързани ,и точно заради това няма смисъл от такива глупости,които говори.

Или пък я остави за период от време сама,да премисли и да реши какво да направи. Щом връзката е била дълга и сериозна, не бива да очакваш от нея да го забрави толкова бързо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Трябва й време да преодолее раздялата и това, което се е случило след това. Бъди до нея и я остави да си изплаче и каже всичко. Опитай се да я разсееш, за да забрави за това поне за известно време.
    А кой е той да я кара да се чувства така и да й говори така? Тоя мухльо няма правото да се държи така с нея!
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си