- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Послание към най-хубавато момиче на планетата(Сиско0) !
Твоята показност не може да се мери с:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ra-cEPTUQNs&feature=related[/youtube]
Индиит.Първоначално написано от TheManTheLegend
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много ви разбира главата ! Комплексите другаде си ги избивайте ...Първоначално написано от NomNomNom
”The truth is written in blood”
Не им обръщай внимание, важното е да те оцени правилният човек![]()
Да ,наистина не е това начина ,но все пак наистина (ако не си го копнал от някъде) е хубаво да се изразяваш. Браво за труда.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ya think?
Eвала ти казвам човек ! Позитивно настроен , както и трябва , а за тия дето си мислят , че темата е фейк не ми пука ни най-малко!Първоначално написано от Chacho2
Браво !! Жалко , че този начин на изразяване на чувствата вече остаря и най-много да те изгледа накриво ,въпросното момиче.
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Mдааа, Сиско има невероятно излъчване на повечето снимки. Аз да те питам, коя снимка точно прекара 2 часа говорейки с теб, че разбра, че я обичаш?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от cranberry696
това '''обичам те''' стана като ''здрасти'' ...![]()
Първоначално написано от Gr0zDan0v
За жалост е така...
Немога да рабера за кво всички запчнахте да ме ебавате , човек да не си излее чувствата ... И да обичам я , за първи път съм привлечен толкова от момиче !
Човек стига се изнервя.Ебават те просто щото им е тъпо,дишай
П.С:Наистина ми е любопитно,познаваш ли я лично?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
АХхахахахаха
хахахаха
хахаха
не мога хахахахха
Не точно , но съм на принципа , че любовта е сляпа.
Не точно или не?
Имайки предвид,че явно единствените ти впечатления от нея са от снимки,не знам как да ти го кажа,ама си на грешен принцип![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Защо сте толкова гадни? Толкова е мило и момичето ще се зарадва като прочете това. Защо трябва само на нея да го прати? Иска всички да знаят за любовта му, какво по-хубаво от това? =) Или завиждате? +)
Евала за коментара ! Пък и да не се получи , аз пак ще си я обичам, по цял ден си мисля за нея нея ... Даже родителите ми ме мислят за болен от нещо , но немога обладан съм !Първоначално написано от DevilWish
+Първоначално написано от krasiveli
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
обладан си..започвам да се плашаПървоначално написано от ShUnZyk
Hostis Honori Invidia
Абе щом ти е стимОла за живот,нека не я триятИначе е сладко
![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Недей се плаши любима, аз не бих ти сторил нищо лошо ти си моя полумесец който ме държи буден .Първоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
Човек да не обърка 1 буква ...Първоначално написано от Sen0rita