- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Послание към най-хубавато момиче на планетата(Сиско0) !
О, рядко виждам някой, който пише нешто добро за половинката си тука. Браво мн ме зарадва това. Момичето сигурно мн се кефи. Айде дано да сте щастливи
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
МерсииПървоначално написано от elf4ety
![]()
идеална двойка сме знам.
![]()
”The truth is written in blood”
Пази Боже
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тези, които упрекват автора, че словоизлиянията му са прекалено показни, имат своите доводи и са прави от определена гледна точка, но аз искам да ви копирам една дзен притча по този въпрос:
"Двайсетина монаси и една монахиня, която се казвала Ешун, се упражнявали в медитация с известен Дзен-майстор. Ешун била много хубава, въпреки че главата й била обръсната, а дрехите й - простички. Няколко монаси тайно се влюбили в нея. Един й написал писмо, настоявайки за лична среща.
Ешун не отговорила. На следващия ден учителят предал лекция на групата и когато свършил, Ешун станала, й, обръщайки се към този, който й бил писал, казала: "Ако ти наистина ме обичаш, ела и ме прегърни сега."
Заглавието на притчата гласи: "Ако обичаш, обичай открито"![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Чаааак пък невероятно...Първоначално написано от ccdesigns
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
И поне едно мерси да беше казала.. включи се в темата с някакъв коментар, че да се направи на интересна ... хахахаха... ужас..
Впрочем само аз ли забелязвам, че темата се води спам и би следвало да е заключена, но понеже е във възхвала на модератори си седи недокосната?
Аз, ако напиша любовна тема на Сенчо, ще е заключена около петия пост.Де да ме биваше в стиховете... щях да тествам. Ама ме бива само в проза.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не,само ти НЕ забелязваш,че разделът е пълен със теми-стихотворения,не всички от които са посветени на модератори,и нито една не е заключена![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Стимула*
Скрий се някъде, неграмотник...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
мх..голяма любов цари тук .
Hostis Honori Invidia