.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

как да премахна лошото в мен

Здравейте помощници имам един проблем с общуването само мога да предполагам на какво се дължи това ,но не знам как да се справя с проблема.Приятели имам ,но когато съм на вън тоест всяка вечер постоянно съм под напрежение ,че ще се случи нещо лошо създал съм си някакъв "страх" не съм слаб психически ,но имам проблем при общуването си не обичам да споделям трудно показвам емоциите си пред момиче и може би това води отчаяност и понякога до самота.Имам голямо напрежение в самия мен си.Наистина се чувствам добре ,когато съм извън града сред природата примерно в планината в зимен период и да карам ски да направя дълъг поход или примерно в плувния басейн някак си там отърсвам голямото напрежение.Темата не е поредната глупост ,дано не ви стори глупава ,но е много тежко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Просто си подложен на стрес, което е нормално в днешно време.
    Прави неща, които ти харесват и ти носят спокойствие - било то разходки извън града, пикници, плуване, рисуване, четене и тн.

Прави тези неща, когато чувстваш напражение и ще достигнеш един духовен баланс.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Пий една водка, да видиш как ще се отпуснеш...
    Шегата настрана..
    Като за начало, трябва да имаш някой по-близък приятел, на който можеш да разчиташ. Поговори с него и той може би ще ти помогне да преодолееш този "страх".
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

стрес
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby
    стрес
    То автора каза ,че проблема му произлиза от стрес / напрежение.

Та,както ти казаха - прекарай повече време на места,където ти е спокойно и сигурно. Ако имаш добър приятел ,на който можеш да разчиташ - поговори с него - сигурна съм,че двама по-лесно ще успеете да се справите с проблема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ще се опитам да променя обстоятелствата...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    със светена вода, тамян и восъколеене.

не бе, просто се научи да разпускаш. прави неща, които те кефят, т.е не те товарят, излизай със забавни хора, които ще те накарат да се отпуснеш и да си прекараш приятно. най-важното - не губи време да се задълбаваш в проблема, ми търси начини да го преодолееш.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    със светена вода, тамян и восъколеене.

не бе, просто се научи да разпускаш. прави неща, които те кефят, т.е не те товарят, излизай със забавни хора, които ще те накарат да се отпуснеш и да си прекараш приятно. най-важното - не губи време да се задълбаваш в проблема, ми търси начини да го преодолееш.
    Ама това е сериозна тема тъй че...Говори с приятел който те кара да се чувстваш спокоен.С нова компания ли си?Да не би да е защото искаш да се докажеш

Определено не не е нова компания просто и аз не мога да си дада точен отговор............ ,но ще се оправя.........!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си