- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Давате ли ?!
Добър ден !! :P Да ви попитам (по принцип момичетата), давате ли на приятеля си, да свърши във вас докато (естествено) сте с презерватив ?!Защото моя много иска да свърши вътре, но аз естествено не му давам .. Колкото и да е се пак ме е страх ..
![]()
![]()
Всеки път свършвам в приятелката си с презерватив? какъв е проблема ?
в началото на нашата връзка и моята приятелка нещеше да свършвам в нея макар и с презерватив но вече няма проблем с това![]()
![]()
![]()
=)
Първоначално написано от Me4encety
Мда, и аз съм на това мнение ..Колкото и да е .. се пак ..
![]()
Защото се късат, но да се надявам да не се скъсаПървоначално написано от BuBzzz
![]()
Еми случва се да се скъса, то точно така беше станал един гаф. Но иначе го оставям да свърши в мен с кондом.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Бившия даже не е и искал.. той за по-сигурно го вадеше преди това... Иначе бих позволила може би, но не редовно, защото винаги може да се случи така да е скъсан презерватива и да го разберем това чак когато е станала белята.
Ми то от секса се забременява...дайте да спрем да правим секс за по сигурно...и за какво ги слагате тези презервативи не ми е ясно...Първоначално написано от Freakylol
>>DjBelev<<
Да, нали сме с кондом все пакЗа кво го е сложил, не е само за красота я
![]()
Първоначално написано от ForzaFelipe
Абе то си зависи кой колко добро сексуално образование има... Щом има хора, които питат дали от свирка се забременява, значи има и такива, които не знаят как се слага презерватив ... и е напълно възможно при тях да се скъса. Тъй че най-добре да се внимава във всяко отношение...
Е да така е,но все пак ти все един ден трябва да ги схванеш нещата и да "рискуваш" повече.Първоначално написано от dream1707
>>DjBelev<<
Аз правя секс без презерватив ;дд ... И все пак когато съм с пак внимавам. За рискуването съм съгласна иначе, но не можеш да разчиташ само на късмет, трябва и поне малко да знаеш кое може да се обърка.Първоначално написано от ForzaFelipe
Първоначално написано от dream1707
И аз доста често правя без ..но дори и с презерватив не бих дала да свърши в мене .. То всеки си решава сам за себе си де ..
Аз просто искам да ви чуя мненията .. :P
всеки път си свършва в мен с презерватив.... Никога дори не ни е хрумвало друго :P
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Само в мен му давам
Давам му в мен и без презерватив. Пия противозачатъчни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сериозно?Първоначално написано от dream1707
По принцип често правех така, даже сигурно повече от колко със ... Но само в дните, когато не съм в овулация ;д ... И поне си бях сигурна в момчето за хигиена, болести и прочие... иначе не бихПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Виж аз също давам на приятеля си да свършва в мен, когато е с презерватив.. Обикновено ако се спука презерватива и двамата разбираме !! Така че защо да не му даваш?! А да ви попитам нещо и аз.. Така и така става дума за даване ;д На моя приятел му е приятен аналния секс.. Аз му позволих само два пъти, но на мен изобщо не ме хареса ии адски много ме болеше.. Ии просто нямам желание.. Но когато му го казах той изобщо не можа да ме разбере.. Странно му е как може да ме боли дори след 1-вия път.. Който има малко опит ако може да помогнеМерси предварително !
Не мога да ви разбера. Значи ще му дадете да ви ръчка без преззерватив (въпреки еякулационни течности, инфекции и тн), обаче ако е с презерватив-не може да свършва във вас...![]()
![]()
Първоначално написано от theeye770
Е като не си в овулация кво те бърка предеякулационната течност .. Пък с презерватив, ако случайно се скъса и не разберете... и ако той свърши след това... после нова тема във форума, ама скъса се... ама да пия ли тва, да пия ли онова ..