- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Давате ли ?!
Бившият ми винаги свършваше в мен с презерватив. Усещането е мн готино.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Принципно гледам да слагам презерватива правилно и от най-здравите и всеки път го проверявам скъсан ли е или не е и за тфа с презервативи проблеми си нЕмам. Мене много повече би ме било страх ако се е*а без кондом 1во за болести или инфекции и 2ро за бебе. Щото като се скъса и свърши си знаем-има ли овулация? хапче! Ама като съм в неизвестност цял месец "случайно да не е станало нещо от някаква си течност, примерно да ми подрани или закъснее овулация".. Еми по-кофти е.Първоначално написано от dream1707
Абе то и аз внимавам как го слагам.. и до сега съм си нямала проблеми... Но все пак, винаги има процент вероятност нещо да се обърка.. а нямам намерение да се тровя с хапчета. Без, както казах правя само когато съм сигурна, че не съм в овулация... и нямам предвид, да се таковаш с всеки срещнат, правила съм го само с бившия, дето си бях сигурна, че не е някой развъдник на болести ;д
ЕВсе пак аз не съм на логиката "Презерватива е само 97% сигурност... Няма да го ползвам тогава!"![]()
Странно е как на всяка тема овиквате момичетата дето са го правили без презерватив, а сега...![]()
Аз не овиквам момичетата, които са го правили без презерватив... а тия които са го правили без презерватив и без да знаят кво правятПървоначално написано от theeye770
.. аз до сега как не съм пукала теми дали съм бременна.
Първоначално написано от theeye770
Аз до сега никого не съм овиквала за това .. Пък и те са лапета на по 14 15 години които не знаят, кога да спрат за да не стане фала ..![]()
Не намирам логика в товаЦикъла е променливо нещо, никога не знаеш със сигурност кога ще си в овулация.. Можеш да предполагаш де... Но все пак всичко се случва...
Ако имам и най-малки съмнения не го правя... ако ми е нередовен, не го правя... ако не съм в овулация и някоя гадателка ми каже, че ще забременея пак няма да го направяПървоначално написано от theeye770
.. казах само, когато съм сугурна ;д
П.П... чудя се защо вече сигурно половин час говоря едно и също ;д
Повторението е майка на знанието.Първоначално написано от dream1707
Винаги, когато ползваме презерватив, той свършва в мен.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Вие не сте добре... Дори не се бях замислял да не "свършвам в нея" щом съм с презерватив?!?! То бива параноя ама това вече...
dream1707 - адски си хубава!
"If you look like an idiot it's probably punk."
Да давам му!
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от Sirius
Благодаря![]()
Да, и трябваше да си смениш снимката да ми развалиш кефа....Първоначално написано от dream1707
![]()
![]()
Свършване вътре 70% сигурност-вън 100%![]()
![]()
95% - пак може някой сперматозоид да се метне в последния момент в борба за оцеляване и оплождане.![]()
не виждам проблем докато си с презерватив освен ако не са ти го дали с дупки по опаковката
В началото той се притесняваше повече дори от мен, но с времето постигнахме някакъв синхрон и сега почти винаги свършваме едновременно. А това става, само когато е в мен.
И спря да се върти за миг земята..
не ,правя го без
love is gone!
Не мога да разбера какъв е смисълът от презерватива,ако не свършва във вас???
И аз това питах...Първоначално написано от GabrielleShayk
Шубето е голям страх, да знаешПървоначално написано от theeye770
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium