.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Моя го беше страх, защото имахме известни гафове преди и беше ебахти ужаса после. Но започнах да пия противозачатъчни и зарязахме презервативите. Според мен те не са за предпазване от бременност, а от болести. Все пак много лесно се късат .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Бившият ми винаги свършваше в мен с презерватив. Усещането е мн готино.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Не мога да ви разбера. Значи ще му дадете да ви ръчка без преззерватив (въпреки еякулационни течности, инфекции и тн), обаче ако е с презерватив-не може да свършва във вас...

Е като не си в овулация кво те бърка предеякулационната течност .. Пък с презерватив, ако случайно се скъса и не разберете... и ако той свърши след това... после нова тема във форума, ама скъса се... ама да пия ли тва, да пия ли онова ..
    Принципно гледам да слагам презерватива правилно и от най-здравите и всеки път го проверявам скъсан ли е или не е и за тфа с презервативи проблеми си нЕмам. Мене много повече би ме било страх ако се е*а без кондом 1во за болести или инфекции и 2ро за бебе. Щото като се скъса и свърши си знаем-има ли овулация? хапче! Ама като съм в неизвестност цял месец "случайно да не е станало нещо от някаква си течност, примерно да ми подрани или закъснее овулация".. Еми по-кофти е.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе то и аз внимавам как го слагам.. и до сега съм си нямала проблеми... Но все пак, винаги има процент вероятност нещо да се обърка.. а нямам намерение да се тровя с хапчета. Без, както казах правя само когато съм сигурна, че не съм в овулация... и нямам предвид, да се таковаш с всеки срещнат, правила съм го само с бившия, дето си бях сигурна, че не е някой развъдник на болести ;д

Guest
    ЕВсе пак аз не съм на логиката "Презерватива е само 97% сигурност... Няма да го ползвам тогава!"

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Не мога да ви разбера. Значи ще му дадете да ви ръчка без преззерватив (въпреки еякулационни течности, инфекции и тн), обаче ако е с презерватив-не може да свършва във вас...

Е като не си в овулация кво те бърка предеякулационната течност .. Пък с презерватив, ако случайно се скъса и не разберете... и ако той свърши след това... после нова тема във форума, ама скъса се... ама да пия ли тва, да пия ли онова ..

+1

Guest
    Странно е как на всяка тема овиквате момичетата дето са го правили без презерватив, а сега...

Странно е как на всяка тема овиквате момичетата дето са го правили без презерватив, а сега...
    Аз не овиквам момичетата, които са го правили без презерватив... а тия които са го правили без презерватив и без да знаят кво правят .. аз до сега как не съм пукала теми дали съм бременна.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Аз до сега никого не съм овиквала за това .. Пък и те са лапета на по 14 15 години които не знаят, кога да спрат за да не стане фала ..

Guest
    Не намирам логика в това Цикъла е променливо нещо, никога не знаеш със сигурност кога ще си в овулация.. Можеш да предполагаш де... Но все пак всичко се случва...

Не намирам логика в това Цикъла е променливо нещо, никога не знаеш със сигурност кога ще си в овулация.. Можеш да предполагаш де... Но все пак всичко се случва...
    Ако имам и най-малки съмнения не го правя... ако ми е нередовен, не го правя... ако не съм в овулация и някоя гадателка ми каже, че ще забременея пак няма да го направя .. казах само, когато съм сугурна ;д

П.П... чудя се защо вече сигурно половин час говоря едно и също ;д

Повече от фен Аватара на kilers
    Ако имам и най-малки съмнения не го правя... ако ми е нередовен, не го правя... ако не съм в овулация и някоя гадателка ми каже, че ще забременея пак няма да го направя .. казах само, когато съм сугурна ;д

П.П... чудя се защо вече сигурно половин час говоря едно и също ;д
    Повторението е майка на знанието.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Винаги, когато ползваме презерватив, той свършва в мен.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Вие не сте добре... Дори не се бях замислял да не "свършвам в нея" щом съм с презерватив?!?! То бива параноя ама това вече...

dream1707 - адски си хубава!
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Повече от фен Аватара на NoMore
    Да давам му!
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от Sirius

Благодаря

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Цитирай Първоначално написано от Sirius

Благодаря
    Да, и трябваше да си смениш снимката да ми развалиш кефа....

: )

Свършване вътре 70% сигурност-вън 100%

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    95% - пак може някой сперматозоид да се метне в последния момент в борба за оцеляване и оплождане.

не виждам проблем докато си с презерватив освен ако не са ти го дали с дупки по опаковката

Мега фен Аватара на xoxi
    В началото той се притесняваше повече дори от мен, но с времето постигнахме някакъв синхрон и сега почти винаги свършваме едновременно. А това става, само когато е в мен.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен
    не ,правя го без
    love is gone!

Не мога да разбера какъв е смисълът от презерватива,ако не свършва във вас???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    И аз това питах...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    И аз това питах...
    Шубето е голям страх, да знаеш

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си