Няма значение . Искам като го погледна,да видя целия свят в очите му . <3
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от InloveAgain
Иначе сините ми харесват, но няма нищо общо с влюбването
не мога да се влюбя в някой, заради очите му или пък да не се влюба в някой, само, защото няма сини очи
![]()
Обожавам Неговите очи, ама защото са Неговите очи! И наистина съм влюбена в тях, заради него, но в никакъв случай в него заради тях. Иначе зелено-кафяви.
Тъмно кафеви
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Като мойте![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от InloveAgain
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Попринцип нямам предпочитания, на синьо-зелените ме отвращават.. но цвета на очите не пречи на нищо..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Има цветни лещи за очи![]()
![]()
Не знам,аз си харесвам нейните![]()
То не беше за височина, за коса, що не пуснете тема за пъпа или дали да бъде с маникюр или без..![]()
Не съм много претенциозна откъм очи сякаш.По принцип обичам сините, но и тъмни (различните оттенъци на кафявото), пъстри, зелени също биха ми харесали. Зависи от цялостното излъчване.
![]()
Тц, някои, така и не разбраха, че не цвета на очите е важен, а погледа.
Иначе, на мен ми харесват всички. Сините, или прекалено светли очи, не ми допадат толкова, но, както казах, важен е погледа и това, което излъчва той.
Първоначално написано от InloveAgain
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Може би, но все пак темата е за очите нали така? В такъв случай говорим за очите, а не за рунтавите вежди, надвиснали над тях например...Първоначално написано от kyon
Та да се изкажа и аз: харесвам си моя тип очи (сиви), но за момиче...хм...може би пъстри или зелени.
неговите сини очички с пламъчета в тяххх!
love is gone!
Имаше едно момче на лагера (от града е, но май не го бях виждал) със невероятни очи. Синкави, но в същото време някакси сиви и прозрачни. Все едно гледаш стъклено око! Невероятни бяха. Искам и аз такиваИначе мойте са кафяво-лайняни.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Едното да е зелено на черни, лилави и розови петна, а другото да го няма! <3
Първоначално написано от Cellmate
Първоначално написано от Ludwig
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да са палави и игриви, пък какъвто цвят дойдат![]()