- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност?
На 23ти имах рисков полов акт - секс без презерватив, но не е свършил в мен, обаче бях в овулация ( с кой акъл го правих тогава и сама не мога да си отговоря ). Вчера ми дойде цикъла заранта, но беше кафяво ( тъмно кафяво течение ) и по оскъдно. До вечерта стана ярко червено течение и даже имаше малко съсиреци, обаче и до момента си е по оскъдно отколкото обикновено. Докат осе къпях преди около 30 мин. забелязах 3 -4 съсирека, като единият си беше бая голям ( горе долу колкото бадем, само че кръгло ). В интерес на истината и миналият месец беше така - по оскъдно 1вият ден след кафявото течение, но си мисля, че тогава е било по този начин понеже се тъпках със витамин К и витамин Ц. Странното е, че попринцип почти нямам болки по време на М, а снощи към 2.30 - 3.00 щях да си умра от болки, и сега също ме боли малко ... Според вас нормално ли е, или е някаква разновидност на цветна бременност недай си боже? А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук - http://www.worldnn.com/serv/Document...ocID=182827595
пс забравих да кажа, че ми подрани с 2 дни, но и предният месец подрани, даже с повече.
направи си тест... и ще ти е мирна главата.... Иначе по мое мнение не е цветна бременност... Чувала съм, че тогава течението е слабо.. и по-скоро розово.. Но аз не съм специалист все пак![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Тъй почна да си ми тече яко, както трябва да е. Така, че варианта за бременност отпада слава богу
Само тея съсиреци ме притесняват, по точно навеждат на мисълта, да не е някой спонтанен аборт, понеже и болките и всяко едно неразположение е в пъти по силно отколкото ми е по принцип ( особено болките в яйчниците ). Ама може и от това витамин Ц и К да е .... знам ли .... затова искам и вашето мнение![]()
АМи като си играетес организма с тея витамини, Съсиреци и при мен има понякога, даже почти винаги ,просто тежко си го карам,не се плаши !
maDamn
Да снощи, като се превивах от болка и ми беше зле ( по друга причина на психическа основа )пих аналгин за главоболието, талцид и фамотидим за стомаха. Впрочем ако го направя теста в сряда ще показва ли все още вярно дали е имало бременност ( сега с това кръвотечение е ясно, че няма )? Просто наще да не са си в нас, ай сестрата добре, тя ще ме разбере защо го правя, ама наще .... най-много да си изям боя.Първоначално написано от krem4et0
Ехография да се направи за всеки случай.Първоначално написано от CandyInViolet
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
според мен направи си теста и толкова , ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог и толкова![]()
Направи си тест или отиди на гинеколог. Не ми е ясно ние тука как можем да ти помогнем ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Голямо мазало е станало![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Какви цифри?! Ако знаеш какво е цветна бременност, знаеш как действат тестовете, за какво са ти цифри?!Първоначално написано от malkostar
Не искам да те нападам, но не си направи труда да прочетеш 2 мнения по-нагоре, и там съм обяснил за какво са ми цифри. Чиста проба любопитство...Първоначално написано от theeye770
На мене ми е интересно на тебе за какво са ти цифри. Спокойно прочела съм ти горното мнение.
Минимален шанс няма. Пак казвам-те няма да се успокоят, ако прочетат, че шанса е минимален (щото той може и да е минимален, ама съществува, нали?)
Ще се успокоят, ако веднъж завинаги разберат симптомите на тоя вид бременност и че тестовете не са само за "големите хора"!