На 23ти имах рисков полов акт - секс без презерватив, но не е свършил в мен, обаче бях в овулация ( с кой акъл го правих тогава и сама не мога да си отговоря ). Вчера ми дойде цикъла заранта, но беше кафяво ( тъмно кафяво течение ) и по оскъдно. До вечерта стана ярко червено течение и даже имаше малко съсиреци, обаче и до момента си е по оскъдно отколкото обикновено. Докат осе къпях преди около 30 мин. забелязах 3 -4 съсирека, като единият си беше бая голям ( горе долу колкото бадем, само че кръгло ). В интерес на истината и миналият месец беше така - по оскъдно 1вият ден след кафявото течение, но си мисля, че тогава е било по този начин понеже се тъпках със витамин К и витамин Ц. Странното е, че попринцип почти нямам болки по време на М, а снощи към 2.30 - 3.00 щях да си умра от болки, и сега също ме боли малко ... Според вас нормално ли е, или е някаква разновидност на цветна бременност недай си боже? А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук - http://www.worldnn.com/serv/Document...ocID=182827595
пс забравих да кажа, че ми подрани с 2 дни, но и предният месец подрани, даже с повече.