.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Цветна бременност?

На 23ти имах рисков полов акт - секс без презерватив, но не е свършил в мен, обаче бях в овулация ( с кой акъл го правих тогава и сама не мога да си отговоря ). Вчера ми дойде цикъла заранта, но беше кафяво ( тъмно кафяво течение ) и по оскъдно. До вечерта стана ярко червено течение и даже имаше малко съсиреци, обаче и до момента си е по оскъдно отколкото обикновено. Докат осе къпях преди около 30 мин. забелязах 3 -4 съсирека, като единият си беше бая голям ( горе долу колкото бадем, само че кръгло ). В интерес на истината и миналият месец беше така - по оскъдно 1вият ден след кафявото течение, но си мисля, че тогава е било по този начин понеже се тъпках със витамин К и витамин Ц. Странното е, че попринцип почти нямам болки по време на М, а снощи към 2.30 - 3.00 щях да си умра от болки, и сега също ме боли малко ... Според вас нормално ли е, или е някаква разновидност на цветна бременност недай си боже? А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук - http://www.worldnn.com/serv/Document...ocID=182827595
    пс забравих да кажа, че ми подрани с 2 дни, но и предният месец подрани, даже с повече.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Тук трябва да се изкаже Калпазанка.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

направи си тест... и ще ти е мирна главата.... Иначе по мое мнение не е цветна бременност... Чувала съм, че тогава течението е слабо.. и по-скоро розово.. Но аз не съм специалист все пак
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Тук трябва да се изкаже Калпазанка.
    Тук трябва да се изкаже теста за бременност. Че даже и два.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Тест!

Ducky wenii Maimunchoo

Това за теста и сама мога да си го отговоря ....

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CandyInViolet
    Това за теста и сама мога да си го отговоря ....
    А какво чакаш да ти кажем ние?

Ducky wenii Maimunchoo

Тъй почна да си ми тече яко, както трябва да е. Така, че варианта за бременност отпада слава богу
    Само тея съсиреци ме притесняват, по точно навеждат на мисълта, да не е някой спонтанен аборт, понеже и болките и всяко едно неразположение е в пъти по силно отколкото ми е по принцип ( особено болките в яйчниците ). Ама може и от това витамин Ц и К да е .... знам ли .... затова искам и вашето мнение

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    АМи като си играетес организма с тея витамини, Съсиреци и при мен има понякога, даже почти винаги ,просто тежко си го карам,не се плаши !
    maDamn

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма как да знаем дали случайно не си заченала. Тестът за бременност обаче може да го покаже, тъй като HCG хормонът още ще е с високи нива. Пила ли си аналгитици тия дни?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Няма как да знаем дали случайно не си заченала. Тестът за бременност обаче може да го покаже, тъй като HCG хормонът още ще е с високи нива. Пила ли си аналгитици тия дни?
    Да снощи, като се превивах от болка и ми беше зле ( по друга причина на психическа основа )пих аналгин за главоболието, талцид и фамотидим за стомаха. Впрочем ако го направя теста в сряда ще показва ли все още вярно дали е имало бременност ( сега с това кръвотечение е ясно, че няма )? Просто наще да не са си в нас, ай сестрата добре, тя ще ме разбере защо го правя, ама наще .... най-много да си изям боя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Цветна бременност?

Цитирай Първоначално написано от CandyInViolet
    А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук
    Ехография да се направи за всеки случай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

според мен направи си теста и толкова , ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог и толкова

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Направи си тест или отиди на гинеколог. Не ми е ясно ние тука как можем да ти помогнем ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голямо мазало е станало
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не знам колко е честа, но бременността на сестра ми беше такава - със слабо кървене и зацапване около датите на менструацията през първите 3-4 месеца...Сега се радвам на племенничка....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkostar
    Няма ли никой, който е попадал на информация за този тип бременност в цифри, някой учил медицина или нещо подобно ?
    Какви цифри?! Ако знаеш какво е цветна бременност, знаеш как действат тестовете, за какво са ти цифри?!

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от malkostar
    Няма ли никой, който е попадал на информация за този тип бременност в цифри, някой учил медицина или нещо подобно ?
    Какви цифри?! Ако знаеш какво е цветна бременност, знаеш как действат тестовете, за какво са ти цифри?!
    Не искам да те нападам, но не си направи труда да прочетеш 2 мнения по-нагоре, и там съм обяснил за какво са ми цифри. Чиста проба любопитство...

Guest
    На мене ми е интересно на тебе за какво са ти цифри. Спокойно прочела съм ти горното мнение.

Guest
    Минимален шанс няма. Пак казвам-те няма да се успокоят, ако прочетат, че шанса е минимален (щото той може и да е минимален, ама съществува, нали?)
    Ще се успокоят, ако веднъж завинаги разберат симптомите на тоя вид бременност и че тестовете не са само за "големите хора"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си