- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хормон на растежа -
Сам ще се обедиш
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Да. Сега видях,че вземаш креатин моно. Тък че изглежда я мериш правилно. А след креатина ще се нормализира ръката ти до 32-33 см. изобщо креатинът се взема като имаш застой на силата,например на лежанката. Не е добавка специално за повишаване на теглото.Първоначално написано от tonique
е той като има изобщо някъв стаж е добре имам познати които почнаха да пият креатин 2 месеца преди да влезнат в фитнеса
![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
xaxaxaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Недейте така еСъжелете малко и хората тук
, ще паднем от стола от смях ;d;d
Мани, един от квартала дето никога не се е занимавал със спорт и тежи 130 кг разказваше как някой му бил разказвал, как имало едни хапченца "креатин" като изпиеш 1 получаваш супер много енергия и сила "мога да бягам от тук до центъра" а иначе се задъхваше като пробяга 10 метра![]()
И ме убеждаваше че говори истината![]()
Пълни глупости са тва хормони мормони каквото е дал господ това е който използва химия няма воля значи е слабак.![]()
Първоначално написано от Vasoto129
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Искрено се забавлявам с теб..само се чудя ,трол ли си ??или просто не достатъчно интелигентен,да не ползвам друга дума ..Първоначално написано от Vasoto129
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
първо си малак второ на тебе ще ти преебе организма главно се ползва от НАПРЕДНАЛИ , които са поне НА 25 ГОДИНИ и е сигурно че им е свършил РАСТЕЖЪТ и все пак се надявам че просто се ебавашПървоначално написано от tonique
![]()
Живея и уча в Англия ....
Първоначално написано от ZipFail
Остави растежния хормон, още ти е рано за него. Обаче спокойно можеш да си взимаш дианабол. Ще качиш адски много от него и е 100 пъти по-евтин.
Засега не мисля, да взимам стеройди - сега само фитнес си тренирам - и си се възтановявам - през идващото лято, да стана към 65-70кг.
и да се запиша на САМБО :P- пък по-нататъка нищо не се знае
![]()
Азис - Хоп [music]