- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ревнувате ли приятелите си?
Може би си имате приятели,които са ви по-близки от други,които са ви по-добри или най-добри.Е случва ли ви се да ги ревнувате? Те как реагират на това.Приемат ли го добре,става ли им приятно или обратното.
Може би си имате приятели,които са ви по-близки от други,които са ви по-добри или най-добри.Е случва ли ви се да ги ревнувате? Само веднъж- Те как реагират на това. Не разбра,пък и нямах такова намерение. Приемат ли го добре,става ли им приятно или обратното. Лично на мен не би ми станало приятно ,ако най-добрия ми приятел / най - добрата ми приятелка да ревнува/завижда.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
правя го.
познават ме, обичат ме, приемат го като част от мен.
често ми показват, че знача.
Що за глупост е да ревнуваме приятелите си?
Когато в едно приятелство се появи завист, то въобще може ли да се смята за такова?
Не ми се е случвало...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ми се е случвало,аз като цяло не съм ревнива.А от какво по-точно би трябвало да ревнувам,че обръщат повече внимание на други или какво?
Първоначално написано от cookie_master
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз досега не съм ги ревнувал, ама да ви кажа честно те много ме ревнуват. Имам 3-ма най-добри и тримата не се харесват много.![]()
Попринцип не съм ревнива. Още по-малко към приятелите си. Имам обаче познати, които са...![]()
Ами не...![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Случвало се е,но преди. А завистта има ли я, приятелство няма..
Не става дума за завист.Нито някой да завижда на другия.Явно някои не са ме разбрали.Имам в предвид например ти да си си най-близка с едно определено момиче,да кажем.И просто на моменти (не знам кога,за всеки ще е различно.но примерно да я видиш,че говори с друга съученичка или каквото й да е ) просто да се подразниш малко.Първоначално написано от onestar
дам. и това става.Първоначално написано от ivcheto0o
Не, не ревнувам. По принцип и жена не ревнувам ! Но мразя да ме лъжат, ако ще ми изневерява да дойде да каже, лошо е човек да слуша как говорят зад гърба му и да се научава от лошият език на хората.Първоначално написано от InloveAgain
Но ме хваща яд, когато един приятел започна да подражава на друг приятел, койтоо не знам на кого почна да прилича ...
луда раота![]()
НеИмам приятелка която много ме ревнива и е адски досадно
Не виждам нишо лошо
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Аз не, но мен са ме ревнували и честно казано беше отвратително и досадно![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Понякога ми се случва,но само за най-добрата ми приятелка![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
До болка познато ! ;д ^^Първоначално написано от bebzgirl
![]()
Не, защо да я ревнувам, да не ми е гадже?![]()
Не! Защо да ги ревнувам? Те имат право и на други приятели освен мен, нали така? На мен не би ми било приятно някой от приятелите ми да ме ревнува от другите ми приятели!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!