- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ревнувате ли приятелите си?
Ревнувам само най-добрата ми приятелка. Тя го знае перфектно, нямам намерение да я лъжа и да крия от нея. Приема го, знам че и е досадно и именно за това се старая да гледам от друга гледна точка нещата и не и дишам във врата, все пак искам да има и други приятели, аз не съм център на вселената. Старая се колкото и да ревнувам от някой и следователно да не мога да го понасям да му давам щанс, защото знам, че това е важно за нея.
Преди не бях такава, не ревнувах, но дадени случки с дадени "приятелки" ме научиха да си отварям очите кой се върти около нея. Ревнувам я само от определени хора. Ако я видя да си говори с някой от класа няма да ми направи впечатление, просто имам причини да следя някой неща изкъсо и да внимавам. Обеснявала съм и как стоят нещата и тя винаги ме е подкрепяла и никога не ме е съдела, за това, че се чувствам така.
Тя не ме ревнува, защото просто не е такъв човек.
Не съм ревнувала приятелите си. Просто не съм такава. Всеки си има свободата да прави каквото си иска... важното е когато имам нужда от тях да са до мен. Имам обаче приятели, които ревнуват мен. Не ми пречи стига да е в рамките на нормалното.
In a mad world , only the mad are sane...
Случва се! Ако не харесвам хората, с които контактуват!
Не обичам хората да се възползват от приятелите ми, които на моменти могат да са прекалено наивни.Ако не харесвам някой от техните приятели и виждам,че не са свестни им го казвам.
Не. (:
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Да, но не го показвам ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Нямало е никакъв повод да ревнувам. Само се ядосвам на някои тъпи изцепки или действия.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Това пък още по-малко.Първоначално написано от InloveAgain
Това че сме най-добри приятелки не означава, че няма право да говори с други съученички или дори да завързва нови приятелства.
Аз имам доста приятели (не най-добри, но наистина приятели), с които се е случвало не малко пъти да излизам без нея, както и обратно.
Няма ревност между нас. Може да говори с когото, по колкото, където и каквото си поиска. Може и да излиза с когото, където и колкото си иска... това не ни прави по-малко приятелки.
Още повече, че се познаваме от 15 години и дори един ден да се разделим за дълго време, то когато се видим, ще продължим от там от където сме прекъснали.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Според мен това си е до човека.
Зависи от това как приема приятелите си и какво значение отдава.И аз не знам как да го обясня ,съгласна съм с много от мненията,че това нещо е глупаво и безсмислено,но като се замисля..случва ми се.Да,само при най-добра приятелка.. но понякога полудявам. Не искам да кажа,че не трябва да има други приятели освен мен,напротив нека има и аз го приемам.Осъзнавам се ,но знам,че ревността винаги ще я има.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..