.

Виж резултатите на анкетата: Ревнувате ли приятелите си?

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да и го показвам

19 42,22%
  • не ми се случвало досега

26 57,78%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Ревнувам само най-добрата ми приятелка. Тя го знае перфектно, нямам намерение да я лъжа и да крия от нея. Приема го, знам че и е досадно и именно за това се старая да гледам от друга гледна точка нещата и не и дишам във врата, все пак искам да има и други приятели, аз не съм център на вселената. Старая се колкото и да ревнувам от някой и следователно да не мога да го понасям да му давам щанс, защото знам, че това е важно за нея.
    Преди не бях такава, не ревнувах, но дадени случки с дадени "приятелки" ме научиха да си отварям очите кой се върти около нея. Ревнувам я само от определени хора. Ако я видя да си говори с някой от класа няма да ми направи впечатление, просто имам причини да следя някой неща изкъсо и да внимавам. Обеснявала съм и как стоят нещата и тя винаги ме е подкрепяла и никога не ме е съдела, за това, че се чувствам така.
    Тя не ме ревнува, защото просто не е такъв човек.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Не съм ревнувала приятелите си. Просто не съм такава. Всеки си има свободата да прави каквото си иска... важното е когато имам нужда от тях да са до мен. Имам обаче приятели, които ревнуват мен. Не ми пречи стига да е в рамките на нормалното.
    In a mad world , only the mad are sane...

Случва се! Ако не харесвам хората, с които контактуват!
    Не обичам хората да се възползват от приятелите ми, които на моменти могат да са прекалено наивни.Ако не харесвам някой от техните приятели и виждам,че не са свестни им го казвам.

Не. (:
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    много рядко..
    awerw

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Да, но не го показвам ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Нямало е никакъв повод да ревнувам. Само се ядосвам на някои тъпи изцепки или действия.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Що за глупост е да ревнуваме приятелите си?
    Когато в едно приятелство се появи завист, то въобще може ли да се смята за такова?

Не ми се е случвало...
    Не става дума за завист.Нито някой да завижда на другия.Явно някои не са ме разбрали.Имам в предвид например ти да си си най-близка с едно определено момиче,да кажем.И просто на моменти (не знам кога,за всеки ще е различно.но примерно да я видиш,че говори с друга съученичка или каквото й да е ) просто да се подразниш малко.
    Това пък още по-малко.
    Това че сме най-добри приятелки не означава, че няма право да говори с други съученички или дори да завързва нови приятелства.

Аз имам доста приятели (не най-добри, но наистина приятели), с които се е случвало не малко пъти да излизам без нея, както и обратно.

Няма ревност между нас. Може да говори с когото, по колкото, където и каквото си поиска. Може и да излиза с когото, където и колкото си иска... това не ни прави по-малко приятелки.

Още повече, че се познаваме от 15 години и дори един ден да се разделим за дълго време, то когато се видим, ще продължим от там от където сме прекъснали.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен това си е до човека.
    Зависи от това как приема приятелите си и какво значение отдава.И аз не знам как да го обясня ,съгласна съм с много от мненията,че това нещо е глупаво и безсмислено,но като се замисля..случва ми се.Да,само при най-добра приятелка.. но понякога полудявам . Не искам да кажа,че не трябва да има други приятели освен мен,напротив нека има и аз го приемам.Осъзнавам се ,но знам,че ревността винаги ще я има.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си