.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Помогнете ми ...

Спешно си търся обувки за тази рокличка !! Ще я обличам на 15-ти септември и нямам никаква идея с какви обувки да я нося
    ( и моля комплексарите да си запазят коментарите )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може би http://www.obuvki.bg/userfiles/artic...2053cfaca0.jpg ,обаче черни или бели.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Може би http://www.obuvki.bg/userfiles/artic...2053cfaca0.jpg ,обаче черни или бели.
    Майка ми не ми дава токчета

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a

избери крастосани отпред .. освен, че изглеждат добре са и по-удобни ако ви накарат да вървите дълго време
    без ПОДПИС ... xD

Супер фен Аватара на NambyPamby
    10-сантиметровият ток е по-подходящ за дискотека, не за 15 септември.

Вземи си някакви черни обувки, с мъъъничък ток - 3-4 см максимално, просто колкото леко да повдига крака. С напълно ниски обувки мисля, че ще е грозно, освен ако не са от типа на ония римските сандали, ама все пак... Защо не излезеш по магазините и не си харесаш нещо, тук и да ти пускаме снимки, не е сигурно, че ще намериш същото в твоя град?

E ... От София съм ... все ще се намери нещо

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Черни или бели отворени обувки ( може и тип чехли ) с тънко токче, но не много високо, до 5 см макс. Е, зависи и колко си висока де

чак ми е смешно как хора,които в другата тема говорят как може децата да слагат токове за училище и не знам си какво,тук предлагат на момичето да ходи с такива за 15ти.

Only I can live ,forever.

Супер фен Аватара на cookie_master
    според мен с подобни също ще седи добре- http://bazar.bg/pics/757/7576812096.jpg
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Colouring
    Кой клас си?
    (Предполагам осми,то само зайците се контят толкова много,като че ли на сватба ще ходят)
    Недей само да вървиш с кокили,моля те!

Пък и зависи от времето.
    Едни равни черни пантофки ще са перфектни,също може и отворени черни сандали(ако времето позволява).Или пък някакви на не много висока платформа.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Със платформи би стояло добре. Със пантофки също

Благодаря за отзивите! Мисля, че с пантофки ще е най-подходящо

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Кой клас си?
    (Предполагам осми,то само зайците се контят толкова много,като че ли на сватба ще ходят)

Пък и зависи от времето.
    Едни равни черни пантофки ще са перфектни,също може и отворени черни сандали(ако времето позволява).Или пък някакви на не много висока платформа.
    Само не разбрах от къде знаеш, че се контя много ? Нито ме познаваш, нито нищо! Аре ако обичаш не си прави грешни изводи за мен, дори не знаеш кой клас съм

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Uncredible
    Кой клас си?

Пък и зависи от времето.
    Само не разбрах от къде знаеш, че се контя много ? Нито ме познаваш, нито нищо! Аре ако обичаш не си прави грешни изводи за мен, дори не знаеш кой клас съм
    Значи по това, че наистина отиваш с рокля на първият учебен ден и на мен ми навява на мисълта, че ще си заек (или че всеки ден ходиш с рокли, ама ме съмнява! ). Все пак сама каза, че майка ти не ти дава да ходиш с високи обувки. Значи или имаш майка която те държи на въженце, или не си голяма. Според мен си за 5ти или за 8ми клас и един нисички пантофки са супер.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Кой клас си?

Пък и зависи от времето.
    Ама добре ,спокойно ,не я яж Всеки си казва мнението ,ако не го искаш-не пускай теми. (:
    Аз мисля,че рокличката на по-високи обувки,ще седи хубаво..
    не говорим за 15 см. ток,но все пак ако майка ти не ти позволява или ти самата не искаш също с пантофки ще е добре .

Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Кой клас си?

Пък и зависи от времето.
    И все пак така и не отговори кой клас? Подкрепям мнението, че или си пети или си осми, защото наистина само зайците го мислят толкова как да са облечение за първия учебен ден. На по-големите никак не ни пука

7ми съм, доволни ли сте ? Пфф само хейтъри навсякъде, ходете се скрийте намерих си обувки вече не ми трябва хейтърското ви мнение !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си