- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми ...
Спешно си търся обувки за тази рокличка!! Ще я обличам на 15-ти септември и нямам никаква идея с какви обувки да я нося
![]()
![]()
( и моля комплексарите да си запазят коментарите )
Може би http://www.obuvki.bg/userfiles/artic...2053cfaca0.jpg ,обаче черни или бели.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
избери крастосани отпред .. освен, че изглеждат добре са и по-удобни ако ви накарат да вървите дълго време![]()
без ПОДПИС ... xD
10-сантиметровият ток е по-подходящ за дискотека, не за 15 септември.![]()
Вземи си някакви черни обувки, с мъъъничък ток - 3-4 см максимално, просто колкото леко да повдига крака. С напълно ниски обувки мисля, че ще е грозно, освен ако не са от типа на ония римските сандали, ама все пак... Защо не излезеш по магазините и не си харесаш нещо, тук и да ти пускаме снимки, не е сигурно, че ще намериш същото в твоя град?
Черни или бели отворени обувки ( може и тип чехли ) с тънко токче, но не много високо, до 5 см макс. Е, зависи и колко си висока де![]()
чак ми е смешно как хора,които в другата тема говорят как може децата да слагат токове за училище и не знам си какво,тук предлагат на момичето да ходи с такива за 15ти.
Only I can live ,forever.
според мен с подобни също ще седи добре- http://bazar.bg/pics/757/7576812096.jpg
МОМИЧЕ!
Кой клас си?
(Предполагам осми,то само зайците се контят толкова много,като че ли на сватба ще ходят)
Недей само да вървиш с кокили,моля те!
Пък и зависи от времето.
Едни равни черни пантофки ще са перфектни,също може и отворени черни сандали(ако времето позволява).Или пък някакви на не много висока платформа.
Със платформи би стояло добре. Със пантофки също![]()
Само не разбрах от къде знаеш, че се контя много ? Нито ме познаваш, нито нищо! Аре ако обичаш не си прави грешни изводи за мен, дори не знаеш кой клас съмПървоначално написано от Colouring
![]()
Значи по това, че наистина отиваш с рокля на първият учебен ден и на мен ми навява на мисълта, че ще си заек (или че всеки ден ходиш с рокли, ама ме съмнява! ). Все пак сама каза, че майка ти не ти дава да ходиш с високи обувки. Значи или имаш майка която те държи на въженце, или не си голяма. Според мен си за 5ти или за 8ми клас и един нисички пантофки са супер.Първоначално написано от Uncredible
![]()
Ама добре ,спокойно ,не я яжПървоначално написано от Uncredible
Всеки си казва мнението ,ако не го искаш-не пускай теми. (:
Аз мисля,че рокличката на по-високи обувки,ще седи хубаво..
не говорим за 15 см. ток,но все пак ако майка ти не ти позволява или ти самата не искаш също с пантофки ще е добре.
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
И все пак така и не отговори кой клас?Първоначално написано от Uncredible
Подкрепям мнението, че или си пети или си осми, защото наистина само зайците го мислят толкова как да са облечение за първия учебен ден. На по-големите никак не ни пука
![]()
7ми съм, доволни ли сте ? Пфф само хейтъри навсякъде, ходете се скрийте намерих си обувки вече не ми трябва хейтърското ви мнение !