- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем при изхождане УЖАССС
Имам проблем с космите по дупето, след като се изходя се бърсах само с тоалетна хартия и ставах.. мислех си, че всичко е ОК!
Ама на скоро ми се натрупаха изпражнения заплетени в космите ( гнусно е да но много гадно.. ) не мога сега да се изходя, пробвах се да си махна космите с ножичка да го премахна това ама не стана..причината да не си измия добре дупето след като се бях изходил беше, че бяха свършили мокрите кърпичкиМоля ако някой е имал същия проблем да напише отговор
![]()
Между другото Бабалюгата (топчета сухи лайна) е втвърдено и не може да се премахне лесно..
![]()
;[
еееее WTF!! Вода и сапун няма ли??Принципно след голяма нужда трябва се измива дупетоПървоначално написано от saaaddd
Някои хора не го правят,но от хигиенна гледна точка
Не можеш ли да се обръснеш?Мястото е гадно,но не е невъзможно
Взимаш едно огледалце,бръсначка и една кърпичка и готово ... и почни да се миеш...мокрите кърпички,НЕ МОГАТ да постигнат същия ефект!!
so sad ...
Бръсненето ще влоши положениео- космите ще станат по-гъсти и трудностите ти ще са още по-големи. Избърсвай се старателно без оглед на количествата хартия, които похабяваш. Топченцата може да махаш, като ги обхващаш с хартия и ги издърпваш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Така правя след като свърша първо с тоалетна хартия после с мокри кърпички и нямах никакъв проблем, също така се къпе по 1-2 пъте дневно.. ама това е направо ужасно от 5дена не съм ходил по голяма нуждадоста тъпо..
(Топченцата може да махаш, като ги обхващаш с хартия и ги издърпваш.) - няма да стане както казах е засъхнало и няма да стане
;[
Ами измий се със сапун и вода.Не разчитай на кърпи![]()
Запек ли имаш?
![]()
Нямам запек досега съм нямал такъв проблем, просто заради това засъхналото ако дето стои пред ануса оплетено не мога да се изходя..![]()
;[
+1Първоначално написано от badsector
Е**си гнусният тролинг ...
Еми отрежи си задника!
Тука няма ли опция повръщане щото ми се гади от таз тема![]()
![]()
Опция нема, има емотиконки.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от reperw
С мокри кърпички го мия и плюс това се къпя 2-пъти дневно
;[
еми хващаш и дърпаш оххх направо ми се повдига от тая тема![]()
![]()
![]()
so sad ...
А ти бършеш ли си проклетия задник?!То за това е тоалетната хартия.А след това се къпеш бе човек!!!Баси работатаПървоначално написано от saaaddd
![]()
![]()
Май имаш предвид биде ?Първоначално написано от reperw
А аз не мога да спра да се хиля на думата "бабалюга"![]()
Дефиниция:Първоначално написано от IncendiaSanctus
Суровина, която се получава, когато изсъхналите екскременти останат по космите на задника, известна във Варна и като бръндза, а в Русе - като камбанка.
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДОБИВАНЕ
Често след акане лайняни субстанции остават по космите на задника. След известно време специален протеин от космите реагира с витамините от екскремента и се получава бабалюга.
да май биде се казва сее тая ама е яко и няма бабалюги ахаххаухухауахуахуа![]()
![]()
Пич, не ти ли смърди![]()
По темата: Мий се след ходене по голяма нужда!
Друго решение няма!
Тая тема ме РАЗБИ тотално![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Значи имаш едно голямо неизмито лайно залепено за космите ти![]()
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от lili12