- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръвоизлив в окото.
Значи, преди 3-4 месеца изкарах доста сериозна пневмония, на 14 години съм, бях 11-12 дена в болница. Имам кръвоизлив в дясното око, но не е чак толкова сериозно. Има малки капилярчета, които се виждат, вече 2-ра седмица. Майка ми казва, че е от компютъра, но аз мисля, че е и от недоспиване. Лягам 12-01ч., ставам 8-9ч. Стоя пред компютъра по 10-12 часа на ден, може и по-малко и повече. Също така много лесно ми тече кръв от носа (лесно се пукат капилярите). Кажете ми на какво се дължи, трябва ли да отида на лекар или мога и да се лекувам сам вкъщи, защото не е толкова сериозно ?
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Приятелят ми е същият ... Слаби капиляри, това е проблема и да отиди на лекар да те посъветва какво да правиш, защото този проблем ще те съпътства цял живот.
10-12 ЧАСА пред компа ?![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Ами, администратор съм в Цс-пловдив и имаме прекалено много работа..Първоначално написано от kitti123
![]()
Напрежение, натоварване, високо кръвно налягане, както казаха отгоре може и да е от умора.Хиляда причини има, но като цяло си мисля, че е от претоварването, почивай си повече.Въпреки, че за 14 годишен не е много нормално да има такива кръвоизливи и капиляри.Във връзка с това ще е добре да идеш на преглед за да се останови, каква е причината и да се коригира, дори и ако е от натоварването от компа!take care V
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Това е от слаби капиляри.Отиди на лекар за да ти види окото.
Благодаря на всички, днес имам час за очния![]()