.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Болки по време на цикъл.

При вас как протича?
    При мен много болезнено, припаднах миналото лято...

*не видях дали има такава тема...

Град
    [На Метри От Земята]
    Мен ме боли рядко и то само първия ден.. за моя радост
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Мен ме боли рядко и то само първия ден.. за моя радост
    Казвали са ми, че колкото повече те боли при цикъл, толкова по-лесно ще родиш и няма да те боли толкова много.

I ♥ machoka Супер фен
    Боли ме малко,предимно първите дни.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Първите 3 дни се дрогирам с нурофен.. :д Следващите вече се търпят.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    При мене положението е много зле и никакви хапчета не ми помагат.

Голям фен Аватара на nadincety
    За щастие не изпитвам някакви силни болки..Случва се да ме боли,но само първия ден и то поносимо
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Направо ви завиждам на тези,които не ги боли.При мене положението е трагично всеки път,дори няколко пъти след като изпия хапче ми се е случвало да повърна,абе с една дума кошмар.Дано поне това,което сте написали за раждането по-горе е вярно.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    При мене положението е много зле и никакви хапчета не ми помагат.
    И при мен никакви не помагат, а болите са непоносими..

Мега фен Аватара на vagarious
    Случвало се е да ме боли,но само първият ден - рядко пия хапчета,но ако се случи гълтам Но Шпа, лягам и като се събудя съм окей.
    Веднъж само ми се беше случило да ми падне кръвното в първия ден от менструацията,направо се видях в ужас ...... за малко да се пребия по стълбите.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Мен 1 път да ме е боляло и толкова..но психясвам страхотно за ден два изпадам в някакви депресивни състояния,крещя на всеки и аз по принцип съм ужасно нервна.По това разбирам когато ще ми идва като се побъркам централно Иначе като налея гореща вода в бутилка и си го сложа на корема и ми минава или някакви леки упражнения По тая логика като раждам ще умирам ужас
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Re: Болки по време на цикъл.

Цитирай Първоначално написано от bettinaG
    При вас как протича?
    При мен много болезнено, припаднах миналото лято...
    Да припадаш не е нормално... чак толкова много ли те боли, или ти е паднало кръвното?

Мен страшно много ме боли... направо ми се гади от болка понякога... много лекарства съм пробвала, трябва просто да си намериш своето.. преди дойдеше ли ми 1 ден задължително прекарвах на легло....

минах през всички възможни лекарства и в момента пия беналгин - съвсем случайно открих, че ми помага много повече от но шпа, спазмалгони, нурофени и подобните. Има витамини B и едно че действа добре на нервната система, а и витамините помагат на обезболяващите съставки да подействат много по-бързо... лошото е, че аналгина товари доста черния дроб, но 2-3 хапчета не са чак толкова фатални...

Другото задължително е да съм добре облечена.. няма лято - зима - кръстът винаги покрит и тялото затоплено, защото иначе започва да боли още повече и никакви лекарства не помагат..

Уж леките упражнения помагали срещу болката - някой има ли опит? На мен не ми стиска да проверя дали е вярно

Мега фен Аватара на koshtramba
    На мен Аулин (Нимезил) ми помага. Доста е силно обаче. Само за тежки случай и до 15 мин. съм като нова!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    На мен Аулин (Нимезил) ми помага. Доста е силно обаче. Само за тежки случай и до 15 мин. съм като нова!
    И на мен ми минава много бързо от това,но гледам да не го пия,че както казваш е много силно. Хексалгин също много помага.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Болят ме гърдите седмицата преди да ми дойде,но по време на цикъл - ник'ви болки за щастие
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на mine
    Мене доста ме боли.. Случвало ми се е да се разрева от болки..

И аз пия Аулин, нооо не помага и не помага..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Мен стомаха ме боли рядко и то само първия ден. Но за сметка на това ме боли главата, понякога ми се гади, болят ме гърдите и имам много променливо настроение
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Само 1я и 2я ден,после съм ок.

При мен в началото не болеше дори когато ми дойде за първи път не усетих съвсем случайно забелязах (и изпаднах в голяма паника ), но от лятото миналата година започна много да ме боли, но ми минава за ден два.

Зависи. Понякога умирам от болки, че дори един път се случи да не мога и да спя. Понякога обаче ме боли само 1-2 дни и то доста слабо.

При мен до преди месеци ме болеше много. Сега забелязах, че почти не ме боли, което ме радва.
    Миналата година имах егати болките няколко месеца поред даже докато бях на курсове по математика в последните 30 минути едва се държах - започнах да треперя, по едно време реших да излеза от стаята и да обиколя сградата, но нищо не помогна. Добре че ми е на 3-4 минути път от нас, че не знам как щях да се прибера.
    Та мен ме боли кръста, понякога и кръста и корема и ме боли в деня часове преди да ми дойде и максимум до 2рия ден.

Повече от фен Аватара на qsiii
    първите няколко дни много ме боли дори не мога да заспя ,после вече всичко е наред
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от nadincety
    За щастие не изпитвам някакви силни болки..Случва се да ме боли,но само първия ден и то поносимо
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Боли ме, но търпя. Когато съм права обаче се свивам отвреме навреме, че ме заболява рязко и за около 5-10 секунди отминава. Иначе какви ядове съм брала покрай стомах и черва и бъбреци, в сравнение с тези болки това е нищо..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Greshka
    Съвсем малки болки изпитвам.Повечето пъти не им обръщам внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си