- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем...
Здравейте.Днес правихме секс със приятелката ми и след като аз свърших и го изкарах видях,че от долния край на презерватива беше изтекла сперма по тялото ми.Презерватива си беше здрав нагоре.Възможно ли е приятелката ми да забременее от това ?
Сигурен ли си че е било сперма?Не виждам как може да изтече отдолу,след като е плътно прилепен.
Иначе ако е било сперма-да.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Да не би презерватива, да не ти е бил по мярка? По широк?
Да не би това да е нейният естествен лубрикант?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами за презерватива съм сигурен,че ми е по мярка и дори кръгчето накрая ми стяга доста.Но като цяло на мен на сперма ми заприлича.Плъзнах си ръката нагоре по презерватива но там нямаше нищо.Беше само под основата на презерватива,по тялото ми.
Не е било сперма,щом около главичката даже ти е стягало,как мислиш е минала.
По-скоро е било вагинален секрет,успокой се.
Вагинален секрет от приятелката ти е билоНе е бременна спокойно
![]()
На главичката не ми стяга чак толкова но да не говоря за самото гумено кръгче което е на края на презерватива...Него едвам го прекарвам. И все пак адски много се притесняваме... :X
Къде едвам го прекарваш? То принципно не го прекарваш!Първоначално написано от darkstepbg
Ами в смисъл като си слагам презерватива и гуменото кръгче накрая доста трудно го "нанизвам надоло" и ми стяга много.
Добре де има хора, които свършват по 2-3 пъти в презерватива и капчица не потича. Презервативите ако се разтичаха толкова лесно мислиш ли, че изобщо щяха да се използват и да се предлагат за най-надеждния контрацептив? Това по тебе е било от приятелката ти, кротни се.Първоначално написано от darkstepbg
Защо не пробваш тогава с по голям размер презерватив? Но внимавай да не е прекалено голям, че да не се изхлузи и да си навлчете проблеми. За марка ти препоръчвам Durex.Първоначално написано от darkstepbg
Аз досега само DUREX съм ползвал...В конкретния случай беше DUREX Arouser(черен)
Кой размер беше дюрекса ( отзаде на опаковката - картонената пише едни цифри 52 54 и тн ... )?
Номинална ширина : 53mm . Предполагам това трябва да е.В крайна сметка можем да се успокоим и двамата,нали ?
Да, успокойте се, не е бременна!!!
И да за този размер говорех. Пробвай със 54 или 56 ( 56 е най-големият ). Мисля, че с тях няма да ти стиска.
Ох...камък ми падна от сърцето,сериозно.Благодаря Ви за помоща,на всички. (bow)