- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя.. :X
Здравейте.. преди повече от 2 месеца съвсем случайно някакво момиче ме добави в фацебоок, още щом я видях ми хареса, но тя беше от благоевград, а аз съм от русе, и поради тази причина не предприех действия. По късно, пред седмица, съвсем случайно отново и попаднах на профила, но видях че е добавила моето даскало, и я попитах, тя каза че се е преместила в русе, при което се зарадвах, два дена си чатихме в фб, всичко супер, след това тя ми поиска скъпа и се преместихме там :Д, също прекрасни чатове, шегички, намеци, всичко точно..Даде ми и номера си, аз моя, абе всичко перфе.. НО, когато я поканих на среща, тя ми каза "съжелявам, но вече съм заета" (това след 2-3 дена чат. При което на мене ми стана много кофти.. също така забравих да спомена, че ми беше сподели доста неща, за бившето си и тн, което сега ме кара да си мисля че съм и бил просто отдушник... което е тъп.. сегашно и гадже, мисля че не ходя, даже 90% съм сигорен, но както и да е.. мисля че е така защото познавам момчето, той е на 19, тя на 13, и той не би се обвързал с толкова малка.. както и да е.. какво мислите вие? Да продължавам ли да опитвам? какво да правя въобще.. само на чат ли да карам.. не искам.. искам да се видим, но.. единствено в дск ще се виждаме, но там... не е мястото, познавам се добре с една нейна много добра приятелка, имам идея да я помолят да отидат на кафе заедно и случайно да се видим, но не знам.. може би след като я видя в даскало, да видя дали се заглеждаме и тн, но все пак мисля, че няма смисъл
много я харесвам, но не знам.. какво мислите вие
((
Е на това му се вика брътвеж. Братле, прецакан си, приеми го като мъж или започни да я stalk-ваш като последния нийди балък. Абе просто я накарай да поясни, защо е говорила така и така и ти е правила намеци и напразни надежди, като в действителност е с друг, което между другото не й прави чест и аз не бих искал да бъда с такова момиче, ноооо....днешното поколение...както и да е. Та, след като ти обясни, реагирай според отговора. Не мога да разбера даже защо се налага да питаш, след като това е логично, а уж се говори, че мъжете действат логично. Мисли малко.
То това ми мина през ума, обаче реално, кой сам аз, че да й даржа сметка, с кого е и тн. Пак и по нейните думи, те са "трагнали" в деня в който й предложих да се видим..Първоначално написано от Cellmate
сАжелявам, за грешките, с кирилизатор сАм.
Ааа малката пикла го ограе недостъпна.Играта и действа. Пий прзкурин и прави квото ти е кеф![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тя е на 13, човек. Сигурно сега тепърва се мъчи да трупа точки ала "Аз съм много яка и всички ми ходят по три-буквието." Даже 19-годишния само да я е заговорил някой път, тя се е хвърлила в облаците.
Аз не бих си губила времето на твое място.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен тя е поредната Ку*вичкаПървоначално написано от Cellmate
Не си струва пич, по-добре земи и ти я прецакай, че да сте квит
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Първоначално написано от drago0
Ква сметка? Това е свързано с поведението й спрямо теб, което значи, че си в пълното право да й "държиш сметка", защото и ти си засегнат (е,един вид). Тръгнала същия ден в който си и казал? Чаакай чакай! Ти си си писал с нея няколко дена нали? Значи тя през това време трябва да е общувала и с новото "гадже", за да има някво развитие...или просто го е срещнала, ей така, на същия ден, в който си я питал и са си казали: "Ае хойм". Я стига глупости...или й поискай обяснение и й тегли една майна или й тегли една майна. It's that simple!
^ А ако автора е разбрал всичко погрешно ? А в действителност момичето да не е правило някакви намеци и не му е давал празни надежди ?
По темата: За*би я. Останете си приятели ,ако искаш ,все пак вече сте били от едно даскало.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз пък викам и приятели да не си остават, ако му е правила намеци, защото от такива ку*вички приятел не може да излезе. Пробвал съм, те са само за едното ебане теяПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
бро, хич не им се връзвай на такива сополани, 13 годишни скачат за поредната бройка...забрави я , за нея ти си просто за развлечение..Първоначално написано от Skaarj
Да ,прав си. Но пък ако не е правила никакви намеци ,тогава е по-добре да си останат там ,поне познати. А авторе ,какви точно намеци ти е правила ?Първоначално написано от Skaarj
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Gr0zDan0v
ето ти го решението ;д
най-добреПървоначално написано от Gr0zDan0v
на 13 е тя, ама се чудя ти на колко си..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
При всички положения ние би трябвало да отговаряме според това, което ни е казал...не можем да гадаем все пак, но не бих се учудил ако е прав, защото съм бил свидетел на много такива случаи, което не винаги осъждам де, защото все пак си има и невинен флирт, който нерядко е забавен, но както и да е. Всеобщото мнение е: остави я!Първоначално написано от SmilezZz
Може да те е мислила за смотан от самото начало и да ти е писала, колкото да си запълва времето, а после, когато се е отворила възможност да се видите, умишлено се е направила на ударена и си е намерила причина да не се среща с теб.
Може и умишлено да се опитва да те накара да ревнуваш, ама по ми се струва вероятно просто да иска да те разкара по някакъв начин.
Извадили са голямата брадва,сложили са ти главата на пъна и са та преебали.Заеби я няма смисъл да се занимаваш и да се измъчваш просто няма смисъл вкарай и резачките и това е .Съжалявам че са те ебали така .
![]()
Според мен това е просто увлечение.
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Да вземеш да млъкнеш ли? Или го повтори още 200 пъти, че съм се объркал? Много ясни си и бяха намеците, и няма нужда да ти казвам какви са били те. Ако не бях сигорен, че са намеци, нямаше да го напиша в темата.Първоначално написано от SmilezZz
Развитие по темата, момчето с което уж ходят, в момента официално ходи с друго момиче от вчера, или оня ден.
Не се опитвай да разбереш дали е свободна или не.Самият факт,че вероятно те е излъгала,а и очевидно те върти на пръста си,би трябвало да те държи настрана.
на бас, че е официално заради фейсбукПървоначално написано от drago0
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мноо си "оригинален", да знаеш.Първоначално написано от LeprikonA
![]()
че как няма да съм, не сме като теб всичкиПървоначално написано от drago0
![]()
да е, кво да се прави, айде вече стига ми спами темата, господин оригинален.Първоначално написано от LeprikonA