.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Леприкон ли си, кво си аре стига се прави на интересен, боклук. Мъж ли си, жена ли си не знам, ама си хипер жалък/а ако мислиш, че печелиш нещо като се правиш на остроумен/а?

Град
    Rousse.
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Може да те е мислила за смотан от самото начало и да ти е писала, колкото да си запълва времето, а после, когато се е отворила възможност да се видите, умишлено се е направила на ударена и си е намерила причина да не се среща с теб.
    Може и умишлено да се опитва да те накара да ревнуваш, ама по ми се струва вероятно просто да иска да те разкара по някакъв начин.
    Съгласна.

Хм.. кво е то тфа, аз като нямам интерес не си пиша с някоя "за да запълвам време", ама да пък..то женските сте тей, егоистки. Шегувам се, да не се обиди някоя. Кофти работа, няма да се занимавам, значи.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от drago0
    Хм.. кво е то тфа, аз като нямам интерес не си пиша с някоя "за да запълвам време", ама да пък..то женските сте тей, егоистки. Шегувам се, да не се обиди някоя. Кофти работа, няма да се занимавам, значи.
    Не се шегувай 90% са егоистки и да се засягат да не ти пука не ги познаваш!
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Re: Какво да правя.. :X

Цитирай Първоначално написано от drago0
    Здравейте.. преди повече от 2 месеца съвсем случайно някакво момиче ме добави в фацебоок, още щом я видях ми хареса, но тя беше от благоевград, а аз съм от русе, и поради тази причина не предприех действия. По късно, пред седмица, съвсем случайно отново и попаднах на профила, но видях че е добавила моето даскало, и я попитах, тя каза че се е преместила в русе, при което се зарадвах, два дена си чатихме в фб, всичко супер, след това тя ми поиска скъпа и се преместихме там :Д, също прекрасни чатове, шегички, намеци, всичко точно.. Даде ми и номера си, аз моя, абе всичко перфе.. НО, когато я поканих на среща, тя ми каза "съжелявам, но вече съм заета" (това след 2-3 дена чат. При което на мене ми стана много кофти.. също така забравих да спомена, че ми беше сподели доста неща, за бившето си и тн, което сега ме кара да си мисля че съм и бил просто отдушник... което е тъп.. сегашно и гадже, мисля че не ходя, даже 90% съм сигорен, но както и да е.. мисля че е така защото познавам момчето, той е на 19, тя на 13, и той не би се обвързал с толкова малка.. както и да е.. какво мислите вие? Да продължавам ли да опитвам? какво да правя въобще.. само на чат ли да карам.. не искам.. искам да се видим, но.. единствено в дск ще се виждаме, но там... не е мястото, познавам се добре с една нейна много добра приятелка, имам идея да я помолят да отидат на кафе заедно и случайно да се видим, но не знам.. може би след като я видя в даскало, да видя дали се заглеждаме и тн, но все пак мисля, че няма смисъл много я харесвам, но не знам.. какво мислите вие ((
    Хаха градски я кажи от кое даскало си дай фейс да ти видя, ако си от нашето даскало е фън.. Амии ти на колко си? Де да знам ако си колкото нея или година -2 по-голям,предприемай,щото и мен ме съмнява да ходи с 19годишен И така де

Град
    Плевен
    Тя е на 13 години, а ти си на...
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си