Здравейте.. преди повече от 2 месеца съвсем случайно някакво момиче ме добави в фацебоок, още щом я видях ми хареса, но тя беше от благоевград, а аз съм от русе, и поради тази причина не предприех действия. По късно, пред седмица, съвсем случайно отново и попаднах на профила, но видях че е добавила моето даскало, и я попитах, тя каза че се е преместила в русе, при което се зарадвах, два дена си чатихме в фб, всичко супер, след това тя ми поиска скъпа и се преместихме там :Д, също прекрасни чатове, шегички, намеци, всичко точно..

Даде ми и номера си, аз моя, абе всичко перфе.. НО, когато я поканих на среща, тя ми каза "съжелявам, но вече съм заета" (това след 2-3 дена чат. При което на мене ми стана много кофти.. също така забравих да спомена, че ми беше сподели доста неща, за бившето си и тн, което сега ме кара да си мисля че съм и бил просто отдушник... което е тъп.. сегашно и гадже, мисля че не ходя, даже 90% съм сигорен, но както и да е.. мисля че е така защото познавам момчето, той е на 19, тя на 13, и той не би се обвързал с толкова малка.. както и да е.. какво мислите вие? Да продължавам ли да опитвам? какво да правя въобще.. само на чат ли да карам.. не искам.. искам да се видим, но.. единствено в дск ще се виждаме, но там... не е мястото, познавам се добре с една нейна много добра приятелка, имам идея да я помолят да отидат на кафе заедно и случайно да се видим, но не знам.. може би след като я видя в даскало, да видя дали се заглеждаме и тн, но все пак мисля, че няма смисъл

много я харесвам, но не знам.. какво мислите вие

((