- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- топките
топките на пениса растът ли малко тъп въпрос но винаги ме е вълнувал
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
АХАХАХААХА , представи си с кви малки тестиси си бил като бебе, представи си кви ще станат на 50-60Първоначално написано от beee
ЗЛЕТАК
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Не остават си малки и те като сивото ти вещество !
maDamn
То и сивото му вещество сигурно гладко и тоПървоначално написано от granger
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
започни да мислиш за смисъла на живота, безкрайността на вселената и огъването на времепространството - отново няма да измислиш отговора, но поне ще изглеждаш по-умен в чуждите очи![]()
на тоя мозакът му е колко един изтърган аспирин...
![]()
тролчееееее
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
+100![]()
![]()
![]()
![]()
Какво хейтнахте момчето хахаахахахах![]()
С течение на годините все повече се смаляват, докато накрая не изчезнат и се сдобиваш с още един анус.
Пипъл това е ВЪПРОС с възможни отговори ДА/НЕ и който иска да си поясни отговора пише още
защо си хабите пръстчетата да щракате по клавиатурата толкова насичания и присмивания на хората вместо да напишете нещо свястно
Осъзнайте се и приемете че всеки има право да си е тъп, остър, и какъвто си иска
и ако нямаше такива ''излишни'' теми щяхте да си разглеждате старите с носталгия :П
По темата: и аз не мога да ти отговоря щото нямам топки и не съм се замисляла над това![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ами да ръстът.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !