- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчеди
..с приятеля ми ходим от половин година и в последствие разбрахме,че сме трети или четвърти бртовчеди. ;((( :@@@@ Какво да правя ?;(( Много се обичаме и нестига, че сме братовчеди, пък и сме в един клас ;(((
Трети, четвърти не е кой знае какъв проблем. Би било тегаво, ако бяхте първи или втори братовчеди.
И не виждам какъв е проблема с единия клас.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
и много ще страдаме от раздялата..незнам какво да правя![]()
Ми не го късай. Лол.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
А що ще го късаш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
..доста ще е гадно от тая гледна точка, че по цял ден сме заедно и няма да мога да го забравя..постоянно ще се измъчвам..
Един ден и аз ще стана трол.
Но не днес!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
еми незнам...като научихме и не знам как ще се чувстваме майка ми одобрява, но баща ми малко не е мн за това...незнам и той как ще се чувства като знае, че съм му братовчедка
Макар че си поредната Drama QueenПървоначално написано от valdesbg
едит: Вкарваш се в излишни филми. End of thread![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не го разбрах това със трола![]()
Ем, да не ти пука чуждото мнение, вие си се обичате, пък и 3 -4 братовчеди не е да ти е брат...
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Мерсаж !![]()
3-4 братовчед не е кой знае кво сега, ама е кофти като сте в един клас...
Вкарваш се в някакви филми ми се струва. Не сте чак толкова близки роднини ,пък щом майка ти одобрява ,а баща ти не изцяло ,не виждам проблем.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пф.Нали не сте първи или втори.Обичайте се.
А за това,че ти е от класа трябваше да помислиш по-рано.Гадното чувство ще го има.
Оф, много си зле. 5 човека ти казаха да не го късаш, ама ти продължаваш да обясняваш как ще страдаш..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Да не си с някого, защото един ден, когато скъсате, ще ви боли, е ... Меко казано, малоумно.
Щом се обичаате и родителите ти г/д одобряват, къде е проблема, бро ^^. Бъди леко непукист..Недей толкова да се палиш, каквото трябва да стане ще стане ..
Познавам няколко женени двойки, които са 3-ти братовчеди и няма никакъв проблем. Имат си и деца и на тях нищо им няма.Така че спх.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Точно..Първоначално написано от PinkPan7her
А иначе - не мисля, че имате проблем...
Момиче ^^
май са повече дажеПървоначално написано от crowberry
ии да, драма в повечко - я слез долу при нас простосмъртните, че да видиш хубаво нещата ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И кво като са 3-ти или 4-ти,пак е гадно.
Мерси много и аз реших да сме заедно и да не се притеснявам ! Все пак един живот живеем, пък и той ми е първата истинска любов, надявам се и аз неговата. Трябва да се преодоляват трудностите. Пък и в днешно време трудно се намират момчета като него, била съм със няколко и направо се отчаях..такива за по седмица, две не ми трябват, дето само гледат да си направят кефа и до там...няма да си изпускам късмета...нима всеки си знае третите и четвъртите брадовчеди :Д целувки![]()