.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на teenems

Advanced techiques на Ейвън

става въпрос за тези шампоани.Можете ли да дадете някакво мнение за тях,заслужават ли си?Гледам ,че сега са на добра оферта
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Добре измиват, но не са нищо особено.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен никак не ми харесват.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Този за обем съм пробвала и не беше нищо особено,но пък балсамите им са добри .

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Балсамите са хубави, да. Но на мен шампоаните не ми харесват. На една приятелка й е по суха косата от моята и й придават много блясък...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Добре измиват, но не са нищо особенно.

Повече от фен
    Град
    Видин
    Добре измиват, но не са нищо особено.
    +

http://shop.avon.com/shop/Assets/ima...1089903_lg.gif сега имам такъв и не е лош, но не съм доволна от шампоаните на Avon

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ползвала съм ги преди време и не останах доволна.
    Единствено серумите им си струват, ама са мизерни откъм мл.

И аз не съм доволна от тези продукти, от шампоаните още по-малко, в момента ползвам серума ( този зеления ) , наподобява кристалите, но не върши работа, само дето мирише мноого хубаво
    Винаги имаш избор !

Само серумите им стават ..
    Нямаше логика,беше любов.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Аз лично не ги харесвам.
    МОМИЧЕ!

Град
    София
    Avon не са добър избор на козметика и това би трябвало да е ясно на всички... Лично аз съм си взимала неща колкото да ги пробвам и да се убедя, че не стават. Шампоана ми го бяха подарили, аз не бих си поръчала при положение, че в магазините се продават 100 пъти по-хубави шампоани на същите цени като в каталозите. Разбирасе има някои изключения, но те са твърде малко и докато попаднеш на тях жертваш доста средства и нерви. А не съм чула още някой да е попаднал на нещо незаменимо... Ти си решашаваш, но не мисля, че тази оферта си заслужава определено.

Не абсолютно нищо на ейвън не си струва
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ми същите са шампоаните като тези от магазина. Като им погледнеш съставките едно към едно.
    Разлика има само при професионалните, ама пак колко по-различен може да бъде един шампоан. По-важна е маската за коса.

Град
    София
    ^ Ами за теб може и да са еднакви шампоаните, НЕ и за мен! При мен има разлика от едно измиване с шампоан на Глис или Орзен например и с един на Ейвън. Даже е тъпо да ги сравнявам...

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Avon не са добър избор на козметика и това би трябвало да е ясно на всички... Лично аз съм си взимала неща колкото да ги пробвам и да се убедя, че не стават. Шампоана ми го бяха подарили, аз не бих си поръчала при положение, че в магазините се продават 100 пъти по-хубави шампоани на същите цени като в каталозите. Разбирасе има някои изключения, но те са твърде малко и докато попаднеш на тях жертваш доста средства и нерви. А не съм чула още някой да е попаднал на нещо незаменимо... Ти си решашаваш, но не мисля, че тази оферта си заслужава определено.
    Не съди по своите грешни попадения. Бях (подчертавам бях) дистрибутор на Ейвън и смея да твърдя,че определено имат много някои много добри продукти,но уви шампоаните им,не струват.
    Подкрепям мнението ти за разликата в шампоаните,и аз забелязвам огромна разлика между Нивеа и Арома например.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Аз питах и в темата за бързи отговори, понеже не видях тази, но и тук ще питам: Какво е мнението ви за серума за сухи краища на Ейвън?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kamice
    Този за обем съм пробвала и не беше нищо особено
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Аз питах и в темата за бързи отговори, понеже не видях тази, но и тук ще питам: Какво е мнението ви за серума за сухи краища на Ейвън?
    По-добре си вземи кристали.

http://www.youtube.com/watch?v=Jx_KX...eature=related
    Някой ползвал ли е това?Мнения?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kamice
    Не съди по своите грешни попадения. Бях (подчертавам бях) дистрибутор на Ейвън и смея да твърдя,че определено имат много някои много добри продукти,но уви шампоаните им,не струват.
    Подкрепям мнението ти за разликата в шампоаните,и аз забелязвам огромна разлика между Нивеа и Арома например.

Аз казах и, че има изключения! Просто това не е моята козметика и не смятам, че по каталозите има незаменими продукти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си