- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те
И според мен не си сигурен в чувствата си. Дай си време , за да ти се изясни всичко и тогава ще си сигурен дали да й го кажеш или не. Може да си просто привързан или ентусиазиран от връзката която си започнал. Не й казвай още че я обичаш тези думи плашат някои момичетата. Опознай я по - доре нейните чувства може да не са толкова силни като твоите
ако клишетата бяха пари тука щеше да има бая богаташи :Д
REGGAE BOOM <3
АЗ ПЪК ВИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ =D> =D> =D>
Аз лично бих се подразнила, ако някой на първата седмица ми каже, че ме обича. Може би я чувстваш като по-различна от другите, но това още не е обич. Поне според мен. За отрицателно време няма как да обикнеш. Тези думи са много силни, не ги казвайте просто ей така.
Ако държиш на нея, не й споделяй в близките няколко години. Ако не ти дреме и искаш просто да я чукаш временно, никакъв проблем да й споделиш и сега.
Какво като са заедно от 1 седмица ?Що пък да не може да я обича,не е невъзможно,ако примерно се познават отдавна. Обаче в този случай,ако я обичаше,нямаше да пита нас![]()
Браво, без да пиша тема от тук извадих и изводи за себе си. Не че не ги знаех преди просто не бях сигурен. Пич привързан си просто, както когато имаш ново кученце искаш постоянно да си с него обичаш го радваш му се но накрая ти писва.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
обичаш ли я .. или я харесваш? я пак помисли ?![]()
awerw♥
Първоначално написано от differenTgiirL
А какво да кажа аз тогава, като тъкмо тръгнахме, а аз я обичам повече от всичко на света?
![]()
wiz khalifaaa <3
Или рано ти е пуснала, или се надяваш скоро да се случи.Първоначално написано от wk
Нищо подобно, когато ми говореха любов такива глупости естествено се смеех, не вярвах, че може така да ми завърти главата. Сам не си вярвам какво говоря, но е самата истина, не е до пускането..Първоначално написано от badsector
![]()
wiz khalifaaa <3
+1 напълно на същото мнение съмПървоначално написано от SisiStrange
изчакай поне месец,че принципно е стряскащо,ако е толкова рано..
Ебавате ли се![]()
Сетих се за един дето на първа среща или втора ми каза, че ме обича![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от sladkalady
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Това не е обичдори и за привързаност според мен е още рано да се говори ;]]
Ама всички сте яко ограничени![]()
По темата - явно и ти не си сигурен какво изпитваш, аз залагам, че за момента си привързан към нея, когато си сигурен - действай !![]()