Значи.. историята ми е не е много дълга, моля да я прочетете.От сега ще кажа за хейтърите да си го начукат
Тааа.. Едно момиче се запозна с мен и си писахме нали.. ама аз тъпака нали си падам много срамежлив и изглеждах като дърво... тя беше се разделила със приятеля си и започна както се казва да се зарибява с мен. Ама аз какъвто съм глупак я изпуснах и след това тя тръгна отново с приятеля си...Тогава я харесах страшно много, но видях ,че нямам шанс. Това беше преди 4-5 месеца. Тя е в класа на най-добрият ми приятел и сега тези дни излизаме и мисля, че пак я харесвам, но съм сигурен, че тя мен не. Запозна се с едни по-големи, компания. Опитаха с единия, но не стана. Та тази компания я познавам - от моя блок са. Та тя сега не ходи с никой. Излезе и доведе една нейна приятелка и сега се опита да ни сватоса , както се вика. Дава ми нейния скайп.. Ако тя ме харесваше никога не би го направила. И сега се чудя какво да правя.... Тя е с една година по-голяма. За мен не е проблем, предполагам и за нея... Какво ще ме посъветвате да правя? Да опитам с нейната приятелка или ?