- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те
Кога според вас е добре да го споделя с приятелката си.. Ходим от седмица и чувствата ми са доста силни към нея![]()
Ходите от седмица и се обичате?![]()
Когато наистина почувстваш,че я обичаш няма да имаш никакви колебания да й го кажеш.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Щом я обичаш, кажи и го ! Но за 1 седмица да имаш силни чувства не ми се вярва много много ..
Не знам какво е чувството "обич", но по цял ден тя ми е в главата и се чувствам мн кофти, когато я няма, за това питам вас..
За чувството "обич" не можеш да дадеш определение ,ти си го чувстваш. Но пък не мисля,че се обичате ,при условие ,че ходите от една седмица. Просто.... Сподели й го ,когато го почувстваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може пък момчето да я обича от преди...![]()
![]()
кажи ми,че темата е ебавка![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от Goddess
![]()
Значи писна ми от ей такива като вас.
Не е любов това!!!Не можеш всеки месец да го казваш на различен човек,ебаси идиотите,не мога просто!Осъзнайте значението на думата,подяволите!
Просто си привързан,това й кажи!![]()
Т'ва ''Обичам те'' стана като ''здрасти'' ...![]()
Заедно сте от една седмица и вече я обичаш ? Хаха, моля ти се ..
Ако наистина, чувствата ти към нея бяха толкова големи, нямаше да седиш в някакъв си форум и да питаш други, кога и как, да и кажеш, че я обичаш. Тези неща, стават от само себе си, естествено, ако са итински.
Що вместо да го казваш, не се опиташ да и го докажеш?
Аз съм на мнение, че искам да чуя тези думи след като първо съм ги видяла в действие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо се смеете, че ходят от 1 седмица?
Щом са ходят значи се обичат още преди тази 1 седмица.
Казвай и го .. когато сте заедно.. просто ще усетиш момента .. няма точен час и точен начин по който да се изразят чувствата, все пак трябва да се показват отколкото да се казват, но все пак и го кажи!!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Направо, има такива, които го казват по 10-15 пъти на ден, без да го чувстват, колкото да си отворят устата или да са в крак с модата.Първоначално написано от Gr0zDan0v
Колкото до автора, изглежда, не знаеш значението на "обичам те"..
по-добре и го покажи.. ако наистина го чувстваш де, защото то самото чувство аз от къде да знам дали го изпитваш? или дали и тя го споделя, защото представи си : ти и го "изтърсваш" и тя не знае к'во да каже.. (поради краткия период от 1 седмица)
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Така.. това. Също, ако и го кажеш сега, според мен би се изпалшила.. Много прибързваш с тези думи. Изчакай малко.Първоначално написано от SisiStrange
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Да ходиш с някого без да си сигурен, че го обичаш ... странна работа. Но е модерно, като че ли.
Не я обичаш, нищо не й казвай, защото ще я излъжеш.
Не виждам какъв им е проблема на всички за едната седмица. За мен няма нищо странно в това. Странното е, че си мислиш, че я обичаш, но се чудиш дали да й кажеш, дали е време и т.н. Силните чувства не означават непременно, че това е любов. Ако я обичаше, нямаше да те интересува нашето мнение, нямаше да пишеш тема във форум и.. вече щеше да си й го казал.
И спря да се върти за миг земята..
Защо пък точно тогава? Да не би да има срок за влюбване? Ако не се вместиш в рамките, значи не си истински влюбен.Вярно е, че една седмица е малко време, за да разбереш, че обичаш някого, но е субективно (тая дума за не знам кой път я пиша). За всеки е различно. Ти може и 10 години да си с някого и пак да не се влюбиш в него.
Абе ще разбереш кога да и го кажеш...и според мен си няма срок за влюбване или нещо подобно...
Как така сте зедно от седмица,а вече я обичаш?Доста бъркаш понятията "обичам" и "харесвам",ми се струва.
Щом питаш значи не си сигурен в чувствата си.Може просто да си по привързан, а и зависи от колко време се познавате.
Хора много , Човеци малко !