.
Затворена тема
Страница 11 от 45 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1124
    anonymous708973
    Guest
    Всъщност, току-що му писах лично.
    Няма как да се засегна от човек, който ще си взима висшето с 3 или 4. Пф.

снимка

Няма да коментирам повече тая тема, защото мисля, че е безсмислено. Обичам да споря с различен тип хора.

сигурно го пита кой е на личното

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

снимка

Няма да коментирам повече тая тема, защото мисля, че е безсмислено. Обичам да споря с различен тип хора.
    и ако си го вземеш с отличен нещо повече от другите ли ще си?? не оценките, а знанията са важни.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro

снимка

и ако си го вземеш с отличен нещо повече от другите ли ще си?? не оценките, а знанията са важни.
    Пусни я да се развива, бе колега. Като порасне още някоя-друга годинка, ще разбере к'во пее радиото.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Добре бе, вие сериозно ли?! Първо, единствеННа, мацко - в подписа ти има точно 4 правописни и пунктуационни грешки. В едно изречение. За кое да ти завиждаме, за неграмотността, за снимката с цигарата в устата (при положение, че си най-много на 16, 17) или за снимката по бельо, на която дори не ти се вижда лицето? За това не заслужаваш завист, а само съжаление. Защо търсиш внимание, показвайки се по бельо във форум? Толкова ли нямаш достойнство да се оцениш сама? Защо не покажеш снимка на лицето си, на която да не се показват 'подозрително' други части от тялото? Чаровна си - да, спор няма. Но си глупава и това си е твой проблем. Кво като се държиш като оборотна мацка - ми и аз мога да си снимам 'джуките', за да покажа на чичкото от 7мия етаж как ще му направя една мазна сви*ка, ама не искам, защото имам достойнство и себеуважение. И не ми казвайте сега, че и завиждам. Намирам се за достатъчно красива, за да не завиждам на никого. Колкото до пантерката - евала! Първо, си красива. И то много. А на оня дето каза, че 'фейсът' й бил разкривен - само едно ще ти кажа - като си намериш такова момиче, което да спи в леглото ти, тогава ела да се обаждаш пак. Пантерке, да не ти прави впечатление какви идиоти има тук. Подкрепям те, просто да си знаеш.

П.П.: И хайде, за да не е спам, макар че ПАК ще заключат темата, ама явно на никого не му пука, ще направя като FuCKkK13 и ще кача снимка, която вече съм качвала:
    http://prikachi.com/images/762/3797762T.jpg

Ducky wenii Maimunchoo

Точно пък това за оценките ти издава детското мислене, така ли определяш даден човек, какви оценки изкарва и в кое "елитно" училище учи. Точно в тея уж елитни гимназии учат най-ограничените хора, честно.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

anonymous708973
    Guest
    То е ясно кви знания имаш, като завършваш с 3, ебаси.
    Естествено, че ще съм повече от другите. Искаш да ми кажеш, че е все тая дали имаш 6 или 3? Сигурно, сигурно.

Колега, някой, дето е с някви кирливи 3-4 години по-голям от мен, не може да ми дава акъл. Всъщност... може. Но не си ти. Някой ден ще разбереш, че това, че имаш кола не е върхово постижение. Впечатлявам се от друг тип хора. И знаеш ли кое е тъпото? Че ако не изляза с теб на кафе, аз излизам страхлива. А как АЗ излизам страхливата, при положение, че ти си мижитурка и не казваш кой си?

Наздраве.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Няма да слагам снимка, няма и да пиша стени от текстове.

Ще кажа едно по така дискутираната тема:

Единствена (изключително смешен ник за ПОРЕДНАТА глупава малка кифла с надуто самочувствие) - След няколко години ще ти гледаме разширения до край задник да се кълчи в някоя дискотека за 400лв, само и само да не умреш от глад. Радвай се на годините, в които мама и тате ще са там да те изхранват.

Пантерката, въпреки хапливия си език и (до някъде) липсата на житейски опит е едно много чаровно и красиво момиче. "Пичовете" които обясняват колко грозна е тя още си стоят девствени (с изключение на TheGuardian, за който имах далеч по-добро мнение преди изказванията му тук) и си мислят, че имат шанс с някоя на момиче на 50% хубаво, колкото нея, но споко - живота ще ги прасне по кухите тикви след време с истински факти и тогава няма да са толкова многознаещи.

Сорка за спама, модчета, не ме убивайте.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Естествено, че ще съм повече от другите. Искаш да ми кажеш, че е все тая дали имаш 6 или 3? Сигурно, сигурно.

Колега, някой, дето е с някви кирливи 3-4 години по-голям от мен, не може да ми дава акъл. Всъщност... може. Но не си ти. Някой ден ще разбереш, че това, че имаш кола не е върхово постижение. Впечатлявам се от друг тип хора. И знаеш ли кое е тъпото? Че ако не изляза с теб на кафе, аз излизам страхлива. А как АЗ излизам страхливата, при положение, че ти си мижитурка и не казваш кой си?

Наздраве.
    Тоя , дето е по-голям от теб с 4 години , е изкарал ДОТУК в живота си повече пари , с двете си ръце и честен труд, колкото ти сигурно няма да изкараш до 30-тия си рожден ден . Тоя , дето е по-голям от теб с 4 години, е видял толкова ИЗВЪН България, колкото ти няма да видиш ,поне докато не си завършиш университета.Тоя,дето е по-голям от теб с 4 години, СЕ ПРЪСВА ОТ СМЯХ ,заради репликата ти "Естествено, че ще съм повече от другите. Искаш да ми кажеш, че е все тая дали имаш 6 или 3? Сигурно, сигурно. " Тоя, дето е по-голям от теб с 4 години , ти каза на лично , че няма нищо против да пиете кафе, само му казваш кога и къде, като толкова искаш да се видите на живо. И накрая, един последен съвет, от тоя , дето е по-голям от теб с 4 години - не си мери пи*ката , с който не трябва. Още повече , че ти дори нямаш пи*ка.

А защо си мислите,че снимките на "единствената"са нейни?Сигурни ли сте на 100%?Всеки може да дръпне снимки на няква кифла(нали са на мода сега)и да ги качи в някъв форум,за да и се обръща внимание,а всъщност зад монитора да седи някой модел на "Лакоста".И дори да е тя ако не си беше качила снимки по гащички кой щеше да я забележи?Аз ще ви кажа,Никой.С тея аномалий в лицевата част на тялото е доста банална.Вече кифленските физиономии не са интересни,а са смешни.
    Според мен тая тема трябва да се затрие и да не се правят други,за да не се стига до такива или други безмислени спорове.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Град
    hate city plovdiv, майна

Наздраве.
    може да назубриш всичко и да изкараш 6, ама като не може да го приложиш на практика за кво ти е тая оценка?? от личен опит мога да ти кажа, че по лошите ученици се справят много по добре в живота и имат много повече социални връзки.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Само ще кажа, че Пантерката трябва да е малоумна да иде на кафе с някой непознат и очевидно войнствено настроен човек. Така добрите момичета свършват зле. Останалото Anja го каза най-добре.

Не, не е спам: http://picbg.net/u/62532/44926/561048.jpg
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Наздраве.
    Неискам да го приемаш като заяждане това,което ще ти кажа.Познавам много вишисти завършили с пълен 6 и работят като хамали на някоя борса.Познавам и такива завършили едвам с три и седят в офис и взимат по 3000лв заплата.Тея дето завършиха с шестици само учеха и нищо друго,а тея тъпите тройкари учеха задочно и през това време работеха по специалността,за която учат.Така имат и теоритично и практично знание,за разлика от тея дето са гледали да навържат шестиците и знаят само това,което пише в учебниците,но като трябва да го направи нищо не може.Оценките изобщо не са важни.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Мега фен
    От зимата насам не съм виждал толкова народ в раздел секс, 100% съм сигурен, че е заради разгорещения спор тук
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    От зимата насам не съм виждал толкова народ в раздел секс, 100% съм сигурен, че е заради разгорещения спор тук
    И аз така,мъжО.
    Силно се надявам единствена да е фейк,защото колкото и да си пропаднал...няма да си сложиш снимка по бельо в ПОДПИСА,моля ти се. Колкото и да си търсиш.....Да.Наистина момичето е чаровно,но се прави на маймуна
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    И аз така,мъжО.
    Силно се надявам единствена да е фейк,защото колкото и да си пропаднал...няма да си сложиш снимка по бельо в ПОДПИСА,моля ти се. Колкото и да си търсиш.....Да.Наистина момичето е чаровно,но се прави на маймуна
    Абе става за ебане ама иначе си личи , че е калтак.

Ай няма да спамя повече щот нали знайш колко ме обичат от екипа на сайта

п.п пак си вкарала аватар
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Наздраве.
    ти си робот.. но едва ли разбираш какво искам да ти кажа което е още по жалкото !

Мега фен Аватара на machoka
    Когато вляза в тая тема, очаквам да видя снимки. Е, надявам се на някоя засукана мацоранка 18+, но често оставам разочарован от възрастовата граница. Това е моят си проблем.

Вашият проблем започва тогава, когато започнете да разваляте темата ми с глупавите си спорове, които ни най-малко не ме интересуват. Тъй като аз няма как да си дочакам това, което искам, когато темата е заключена, следващия път няма да заключваме нищо, а директно ще получават бан хората, които се правят на много оборотни )

Специално внимание обръщам на PinkPan7her, която не спря да разсъждава по всеки въпрос активно, съвсем не на място. Въпреки, че пускаш снимки - следваия път, когато се разрази ОТНОВО скандал, в който ОТНОВО ти си главно действащо лице, ще последва това, което обясних по-горе.

Колегите да вземат този пост предвид.

Бъдете здрави.

Обичам малко, предимно себе си.

http://prikachi.com/images/241/3787241U.jpg -неочаквана снимка
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    1
    2
    П.С. Стари са.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от amis
    Цитирай Първоначално написано от DuMbErRr
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от amis
    Защото профила ми е само за приятели. Ако не вярвате ще ви дам линк да се уверите, че не съм фейк .. Пхаха ..
    ти и да дадеш линк..пак не доказваш нищо
    Cucko0, взе да ми лазиш по нервите вече.
    Момичето не е фейк. Познавам я лично.
    / http://prikachi.com/images.php?images/773/3803773x.jpg :P
    не знам дали е фейк, ама уж искаше да ходим на кафе пък после се отказа нещо...
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6266043_n.jpg

Град
    hate city plovdiv, майна
    a3

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове