.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на someonerandom
    Не може да се изнесе сама на квартира.Дори и да приемем,че на 14 е способна сама да се справя със всичко(пари,готвене,пране,т акси и т.н) не можем да сме сигурни,че някоя вечер бабата няма просто да се появи пред вратата...
    И според мен най-добрият ти вариант е да отидеш при приятелка на майка ти-обаче такава,на която тя наистина вярва.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Re: Баба ми ме тормози.. ;(

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    ....
    Заеби разговорите, щом те замерва със ЧИНИЯ направи същото, докажи на баба си, че не можеш да търпиш постоянно държанието и.. Хвърляй,блъскай,викай.. направи каквото трябва Според мен това е начина.. Всичко си има граници.. Обаче във 1 момент чашата прелива :X След това се изнасяй при приятелка на майка ти..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Да,дай да и кажем да хвърли чиния по човек,който я е гонил с нож...директно търси приятелка на майка ти...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на iiordanova
    Имаш няколко варианта.
    1. Изнасяш се на квартира. Майка ти праща парите на теб,т.е. ще можеш да си плащаш квартирата и да си купуваш храна, и други необходими неща. За една година на квартира все ще успееш да изтърпиш.
    2. Отиваш още сега в Гърция при майка ти. Ученето да ти е проблема.
    3. Оставаш при баба си и я търпиш една година.
    От всички варианти аз бих избрала или на квартира,или в Гърция. Но със сигурност нямаше да търпя такава баба. Ако все пак се наложи да останеш при нея се опитай да я игнорираш и да си живееш живота както ти си искаш.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    millmii, определено не си се хабила напразно, всичко е истина.. Не бих разказвала такива неща, освен ако не търся съвет...! Имала съм само едно единствено гадже и от както се разделих с него не мисля кой ме харесва, дори и аз не се впечатлявам от момчета, както повечето мои приятелки. Знам, че здравето и семейството са на първо място, приятелите и гаджетата до време...
    Приятелка на майка ми-те са само от блока, защото тя е нямала приятелки, от както дядо се разболя и почина (вече 9 години) тя не работи тук, беше в София преди, а от 6 години е в Гърция. Искаше да ме вземе, но тогава нямахме кой знае какви проблеми с баба, а и нея не я е страх толкова за образованието ми, колкото до това, че тя ходи на работа понякога втора смяна (работи като шивачка в ателие) и тази втора смяна продължава до 00:30-01:00, а и другото което е-иска да ми осигури всичко, но там 300 евро са си 300 евро, а не 595лв... Колкото до това да и плаща-разбира се! Тая жена се е нагърбила с дете, а не с кукла... Това просто спор няма..
    Ако имах друга баба щеше да е лесно, другата ми баба много ме е обичала, но е починала когато съм била на 2, а дядо ми (другия)-когато съм била на 4...
    Квартира-пак не става... 1-къде ще намеря по-изгодна квартира... Наема 200лв. ток през зимата около 70лв (с климатик, защото дърва не мога да нося...), а ако няма климатик кой ще купи? Нямам излишни 600-700лв. и за него... Това отпада окончателно.
    Да се обърна към закрила на детето... После майка ми излиза виновна, че ми прави добро.. Това също отпада...
    Може би поне една година ще ТРЯБВА да остана тук, защото затруднявам себе си, а и майка ми.. Трябва да ходя на курсове за езика, защото там също има времена, лица, число... Не става само майка ми да ми изнася лекции.. Тя знае езика, но не е ходила на училище там, не е пишела, не се изискват толкова много неща.. А един курс за езика там е 200-300 евро.. Нейната заплата е 750-800 евро. И смятаме: 300 евро за курс, 300 евро квартира и разходи по нея, стават 600 евро. Остават ни 150-200 евро, с които просто един човек в тази криза е много трудно да кара.. Само до магазина 20-25 евро отиват, ако отидеш на супермаркет да купиш нещо за ядене, какво да говорим за ресторант.. Там един дюнер е 4.50 евро без да преувеличавам... Незнам, ще мисля тази вечер, ще умувам и ще решим с майка... Продължавайте да изказвате мнението си-много сте ми полезни, помагате ми, за което НАИСТИНА МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Що не и теглиш куршума?

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Цитирай Първоначално написано от li0n
    Що не и теглиш куршума?
    Зашото не искам да падам на нейното ниво-само един неуравновесен човек би ''теглил куршума'' на свой близък, независимо дали го тормози или не.. Не искам да си пропилявам живота с това..

А мислила ли си да отидеш на общежитие някъде близо до училището ти мисля че там не се плаща ток и вода просто даваш 20 - 30 лева и това е. Но за да отидеш на общежитие трябва да го обзаведеш ти ще си с още 1 или 2 момичета. Някой ще купи телевизор хладилник микровълнова и мисля че ще е изгодно трябва да отделих 200 лева за да купиш хладилник например и това е щом ще си в 7 клас учебниците са ти безплатни и нямаш други разходи. Помисли изгодно е!!

Супер фен Аватара на Me4encety
    E 7ми клас не може на общежитие.След 8ми да,но 7ми клас няма училище което да предлага общежитие.Иначе аз на твое място бих отишла при майка ти.Не бих могла толкова време да търпя нещо такова.Имам приятелка която живее с баба си,вуйна и й и вуичо й.Е голям тормоз е видяло това момиче като малка.Сега направо се чудя как ги понася.Ужасно им е отношението към нея.И като малка не е било по-хубаво,де.Но няма къде другаде да иде и затова просто търпи.Но не знам явно вие сте един характер.Аз не мога да търпя нещо такова,просто не мога.Такава съм.Виш закрила на детето не би трябвало да ти е варант.Ще те отведат от майка ти.Найстина ако майка ти има някаква приятелка която не живее във вашия блок,ще е добре да идеш при нея.Дори и от друг град да е.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Между другото моята баба е НАЙ-ШИБАНИЯТ БОКЛУК И НАЙ-ПРОТИВНИЯТ И ДОЛЕН ЧОВЕК,КОГОТО ПОЗНАВАМ !
    Не бих казал дори човек,а ПЪЛЕН БОКЛУК !
    В най-трудните моменти от живота ми,когато буквално съм нямал какво да ям,къде да отида,сам без други хора около мен,без пари,с разведени родители в чужбина и таз жена ми правеше живота още по-голям АД !
    Гавреше се с мен,обиждаше ме от сутрин до вечер,боклук съм бил,за никъв х*й не съм ставал,майка ми била ку*ва,трябвало да лежи цялата в кръв пребита от бой,аз също,нонстоп,постоянни обиди,лъжеше и настройваше всички хора срещу мен,кавги,излага ме пред хората,както и да й помагам вечно недоволна,крие храната от мен,гладен съм стоял,а докато ям пак обиди и гаври,крадеше от мен,беше ад,но най-много ме обиди когато каза на дядо ми пред мен че ме гони и да ме маха от къщи,да ме хвърля на улицата и да изчезвам.А нямаше къде да отида и тя много добре ми знаеше положението ми.
    Винаги ме е мразила !
    А аз винаги съм и помагал,ама всяко нещо си има граници.Много неща можех да й кажа,но просто нямах къде да отида,нямах пари,нямах нищо и я търпях и тя се възползваше,вместо да ми помогне,да ми дава кураж,да бъда спокоен,през толкова лайна,трудности,глад и мизерии минах,махнах се оттам,ама на тоз шибан боклук никога няма да му го простя и никога няма да го забравя тва отношение към мен !
    И ако пукне и 1 сълза няма да пролея на шибания й гроб !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Фен
    Град
    Където няма други.
    http://www.unicef.bg/bg
    търси си правата,и ти си човек
    a3

.: machoka :.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    По-добре не се обръщай към закрила на детето, те най-много де те отнемат от бабати И ОТ МАЙКА ТИ. Всъщност майка ти няма право да те оставя на баба ти. Потрай една година ... Не говори много с баба ти, стой колкото се може повече извън вкъщи излизай с приятели и т.н. Помагай на баба си, защото мисля че ще го оцени,
    Напр. мий ти чинийте вечер и прави закуската, може и боклука да хвърляш. И нзн за какви неща ти се кара,но като ти се скара за нещо и се извини и кажи че следващия път ще постареаш да не става така. И след това надали ще почне да те бие и т.н. Не и противоречи и се постарай да не покаваш омразат си към нея. По-скоро прави така все едно не ти пука за нея и като тя те дрази за нещо не и го казвай, а просто си поемаш дълбоко дъх и не отвръщаш.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Има една приказка -Как се затваря на Жигули вратата и на жена устата-със ШУТ..Ще те приемат в Рая ако си била тупаник на една кранта- чудо голямо..Бах ти отношението, ама си има закрила на детето,върви там кажи и ще сгащят бабата, пък ти толкова да и креснеш да я пречукаш не можеш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си