Това 300 и 500 е евро, не лева.. Пенсията на баба ми е 200лв. Не мисля, че 600лв. за месец са малко...
Задължително ли е във всяка тема да пиша с ....???
Казвала съм това на 2-3 мои приятелки и на всички първата им реакция беше ''ти се бъзикаш..''.. А и наистина изглежда нереално баба ми да ме гони с нож.. Коя нормална баба би го правила?
Не стоя постоянно на компютъра, сядам за по 3-4 часа на ден, защото не мога да стоя у нас в присъствието на баба ми и излизам, разхождам се САМА, защото моите приятелки ходят с гаджетата си по кафета... Канят ме при тях, но аз нямам работа там.. Колко пъти съм стояла на усамотено място, за да не развалям настроението на приятелките си с моята тъжна физиономия..
Винаги съм си казвала ''осъзнай се, има толкова лоши съдби, никой не е идеално щастлив...'', за това се усмихвам, защото знам, че идеална съдба няма, идеален живот няма, както и идеален човек няма... Мислете каквото искате, не мисля, че мога да падна толкова ниско да се подигравам с живота си пред хората в един форум...
А това, че написах това във форума... Направих го, защото искам съвет, т.к моите приятелки не могат да ми дадат адекватен, само ''не и обръщай внимание''....