Незнам... Най-трудно е да нямаш никой в такъв момент.. Има решение на всичко, но докато го намеря много ще ми е трудно... Аз не искам нищо от нея-единствено да готви, да ми дава спокойствие и да пожали и другото си дете... А не само да дава готови пари на леля и тя да не отиде да работи... Не мисля, че майка ми е вол... Нека всеки за семейството си.. Уж много обича леля ми-ами тогава леля защо не я прибра при себе си, ами я остави в онази къща на село... Има 4-стаен апартамент, който дядо ми и купи... Всъщност майка ми е от втория мъж на баба, а леля ми-от първия. За това много много леля не говори с майка...
Друг случай-баба ми беше в болница, аз бях при леля ми. Дядо ми беше болен от инсулт-в тежко състояние, но ходеше. Лявата му ръка беше изсъхнала, левия крак беше увреден.. Един як мъж, архитект, абе мъж планина стигна до 50 килограма, изкривено лице.. Много тъжно.. И той направи нещо или незнам, не се сещам точно, леля ми го наби, после аз и казах да спре, наби и мен.. Истина е.. Тя не е толкова добра, колкото баба я описва.. Майка разбра за това от съседите и пак и помагаше, когато и беше трудно.. Неблагодарни са... Ако дядо беше жив всичко щеше да е съвсем друго... Но почина и без него ми е много трудно.. Винаги се застъпваше за мен и майка.. Защото ние го обичахме много и майка се грижеше за него.. Хубаво беше, когато беше жив, но...
Много се задълбочих... Извинявам се...