- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми ме тормози.. ;(
Между другото моята баба е НАЙ-ШИБАНИЯТ БОКЛУК И НАЙ-ПРОТИВНИЯТ И ДОЛЕН ЧОВЕК,КОГОТО ПОЗНАВАМ !
Не бих казал дори човек,а ПЪЛЕН БОКЛУК !
В най-трудните моменти от живота ми,когато буквално съм нямал какво да ям,къде да отида,сам без други хора около мен,без пари,с разведени родители в чужбина и таз жена ми правеше живота още по-голям АД !
Гавреше се с мен,обиждаше ме от сутрин до вечер,боклук съм бил,за никъв х*й не съм ставал,майка ми била ку*ва,трябвало да лежи цялата в кръв пребита от бой,аз също,нонстоп,постоянни обиди,лъжеше и настройваше всички хора срещу мен,кавги,излага ме пред хората,както и да й помагам вечно недоволна,крие храната от мен,гладен съм стоял,а докато ям пак обиди и гаври,крадеше от мен,беше ад,но най-много ме обиди когато каза на дядо ми пред мен че ме гони и да ме маха от къщи,да ме хвърля на улицата и да изчезвам.А нямаше къде да отида и тя много добре ми знаеше положението ми.
Винаги ме е мразила !
А аз винаги съм и помагал,ама всяко нещо си има граници.Много неща можех да й кажа,но просто нямах къде да отида,нямах пари,нямах нищо и я търпях и тя се възползваше,вместо да ми помогне,да ми дава кураж,да бъда спокоен,през толкова лайна,трудности,глад и мизерии минах,махнах се оттам,ама на тоз шибан боклук никога няма да му го простя и никога няма да го забравя тва отношение към мен !
И ако пукне и 1 сълза няма да пролея на шибания й гроб !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !