Омръзна ми всички да злобеят и да завиждат. Чудя се в какъв свят живеем? Обяснете ми в какъв шибан свят живеем. Ако хората не се подкрепят и не си помагат .. абее няма как да стане. Някой ден ще съжаляваме много затова, че всеки гледа да направи мръсно на друг.. :@ :@
И аз..Първоначално написано от leadyflame
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Аз искам да избият всички българи, които завиждат и да правим ново поколение, но новото да се възпитава както трябва !![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Сами ще се унищожим!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Yeah, well... за това си имаме приятели.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И такива, които ти се правят на прятели .. ;дПървоначално написано от SisiStrange
Никой няма да съжалява, тва чувство за справедливост , добро и лошо ни е вменено. Хората са склонни да хванат да ни избият с оръжие за масово унищожаване, на никой не му дреме и никой няма да има лоши последствия, свиквай.Първоначално написано от pamsityybee
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Те са склонни, ама ти даваш ли се? Мъжката и тва е. Като са копеуета, бъди и ти копеуе. Dont се спичайте, заради неблагодарници, които не заслужават нищо.
да слуша
^^ Абе в един момент всичко се връща. По един или друг начин. Поне така съм забелязала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
нека злобеят и завиждатт, бъди непукист, бро .. ^^
Бог си знае работата! Всичко се връща някой ден!! Ндаа
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Искам да бъда админ както на една игра и да взема MINIGUN-а и който е от лошите (тея дето вие ги казвате) да го застрелям![]()
Завиждат, злобеят, но напук на всички тях и заради самите НАС, заради СЕБЕ си, трябва да си живеем живота..Който иска нека завижда, нека злобее, нека се опитва да ни прави мръсно, но напук на такива хора аз се радвам на живота и се радвам, че не съм една от тях. Защото ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
И да пишеш и да не пишеш, да не би някой по-висш да види написаното ?Първоначално написано от BumpyRide
![]()
![]()
най-вечеПървоначално написано от differenTgiirL
![]()
![]()
филмари, използвачи и всякви сополчета ...тва са повечето за мен..
От един момент нататък остават само истинските, доказали се приятели, на които може да се разчита. Използвачите отпадат от листата сравнително бързо.Първоначално написано от Gr0zDan0v
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Много глупава тема. Освен това, драмата е вповече. Всеки, има правото да живее, така, както е сметнал за правилно. А, тези неща, като злобата и завстта, са съвсем нормални. Няма човек, който да не ги е изпитал.
И не виждам, защо някои, правят подобни, банални теми, сякаш те, са по - различни от останалите.
Хаха ..
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма смисъл да се засягашПървоначално написано от amis
![]()
колко филмирано звучи.Първоначално написано от Gr0zDan0v
ще дойде един момент, в който ще ти омръзне да гледаш чуждите реакции и да се възмущаваш от такива неща, и ще ти мине праведния гняв.
REGGAE BOOM <3
Поговори си с масоните.
О чакай .. не може>!
такъв си е света и ти няма да го промениш![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!