Всеки да напише най-якия виц, който е чувал .. търсих други теми .. има една подобна, ама там са само тъпизми .
Ето няколко и от мен :
Събрали се три мутри да се хвалят кой колко пари е изхарчил за жена си.Първият казва:
- Аз, на мойта й купих един Мерцедес купе и едно БЕЕМВЕ кабрио.
- Защо? - питат другите.
- Ми, като не й се кара купето да си свали гюрука и да си кара кабриото!
- Аз, на мойта й купих апартамент в центъра и лятна къща на морето.
- Защо? - питат другите.
- Като й писне в центъра, да си ходи на морето!
Третият казва:
- Аз, на мойта й купих едни джапанки и един вибратор!
- Е, защо?
- Ми, като не й се носят джапанки, да се ебе в гъза!
Гошо и Пешо спасяват удавник. Изкарали го на брега и Гошо казва:
- Най-успешното изкуствено дишане било уста в гъз. Взели една тръба, мушнали я в гъза на удавника и Гошо надува. По едно време се уморил и дал на Пешо. Пешо лапнал тръбата, надува и по едно време казва на Гошо:
- Гоче, тая тръба има вкус на гомно!
- Ми Пешо, като те знам какъв си гнуслив, я обърнах от другата страна, дето не съм я лапал...
Един човек имал папагал , заради който не можел да завърти нито едно гадже , защото папагалът много ги псувал. един ден човекът казал на папагала : - днес в нас ще дойде една супер красива мацка , искам да се държиш прилично , защото иначе ще ти откъсна главата. Ще ...вържа по една панделка на двата ти крака и когато друпе синята ще казваш " Добър вечер госпожице! " , а когато дръпне червената ще казваш : " много сте красивва госпожице! " Вечерта настъпила и въпросната мадама дошла и естествено веднага видяла папагалът. Дръпнала синята панделка и папагалът казaл: - Добър вечер госпожице! - Я какъв мил папагал ! казала девойката и дръпнала и червената панделка . - Много сте красива госпожице ! Казал папaгалът. Девойката очарована попитала мъжът какво ще стане ако дръпне и двете панделки едновременно , а папагалът изкрещял : -Ще ме разчекнеш ма , курво!
Иванчо се оженил за Марийка, но ден, два, три след сватбата не я бара. Тя се оплакала на майка си, тъщата избрала удобен момент, когато няма никой у тях да пита зетя що е така. - Ами не знам как се прави - казва нашият. Тъщата му обяснила какво да прави в кревата и п...ак пита: - Разбра ли, моето момче сега? - Нищо не разбрах! Тя, старата, била много засукана, съблекла се, скочили в кревата и направили едно много яко изчукване. - Ама зетко, ти много професионално и хубаво ебеш! Не ми е ясно, що с Мерийка не става? - Не че не става бабо, просто се бях хванал на бас с пичовете, че докато не наеба първо тъщата, няма да барна Марийка...
![]()
Аз обичам живота и той обича мен