- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на пъпа - препоръчайте студио/+ въпросчета
Здравейте,реших да си пробия пъпа,но имам няколко въпросчета.Знам,че болката е относилтелна и зависи от организма,но споделете как беше положението при вас.Къде се пробихте вие и добре ли премина процедурата или ако не сте,ми препоръчайте студио в което знаете,че се всичко се прави както трябва.Иска ми се да мина евтино - не разполагам с много пари и мисля да се ориентирам до 25-30 лв,мисля че е възможно нали така ?
Кажи град, за да те насочат към студио![]()
София
Аз си пробих пъпа в Мания... за мен това е и най-доброто студио. Хигиената е отлична, човека беше много внимателен, даде ми доста полезни съвети... Непомня точно колко пари ми излезе, но беше от порядъка на 45-50 лева. Самото пробиване не е скъпо, а обици има и по-евтини и по-скъпи... Не ме болеше изобщо, както казах човека действаше много внимателно. След това докато свикна ме болеше малко, но бързо отмина. Като ти сложат обицата, ще ти кажат как да се грижиш за нея... тук в темата всеки ще ти даде различни напътствия, а ти неможеш да се мажеш с всичко. Нямам никакви проблеми с нея (да чукам на дърво), вече ми е на 1 година и много и се радвам.Btw на колко си години? Ако нямаш 16, може и да ти искат придружител родител...
Душата е кивота, усмивката - камина!
правя 16 скоро и сигурно след рождения ден като имам парички,ще отида
От София съм и не мога да ти препоръчам хубаво студио с добри "дупчещи хора"Аз си дупчих пъпа в Пловдив за 30 лв (цената включва и обицата). Студиото се казва Gvendi Tattoo Studio
![]()
Извинявам се, че ще използвам тази тема, за да задам въпроса си, но ако направя нова, ще има мнения от типа на: "Защо направи нова тема?", "Има хиляди такива теми" и т.н. Та искам да ви попитам остава ли белег след като махнеш обецата на пъпа? Или кожата зараства напълно?
За 20-30 лв в София няма да намериш хубаво студио. Аз се пробих на Витошка. Не ме боля при самото пробиване (съвсем малко накрая, като имаш предвид, че аз хич не нося на болка). Доста време мина докато ми зарасне, но и тогава не боли.
Въобще не е страшно.
Препоръчвам ти обаче да си събереш поне 50лв.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз пък бях пълна гъзарка и ме пробиха без пари![]()
Значи първо да кажа че съм от Пловдив. Нямах доверие на никви студиа и отидох в една частна болница, където ми сложиха упойка и само усещах че ме пипат, но не и болка. Нито по време, нито след. Как стана работата да е без пари - отидох при личния лекар (хирурга ми каза тая далавера) и трябваше да кажа че ме боли...пъпаЛичния се върза и ми даде направление за хирург от клиниката, но аз казах че си имам познат хирург (моя човек) и ми даде само направлението. После си харесах обица, дадох я 24 часа преди пробиването там да я изварят с инструментите и накрая ме пробиха
След като стана това ми сложиха една лепенка и казаха 48 часа да не я махам. После да пръскам с един спрей-антибиотик дето в контакт с кожата ставаше на прах (не му помня името). Помня че беше адски студен и накрая вместо болка от продупчването ме сърбеше МНОГО
![]()
Ами това е, ако някой иска да пита нещо - насреща съм![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ам... Мен не ме е сърбяло въобще.Въобще не е болка за упойка, забрави това!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
хааха просто не си заслужава да ти слагат упойка,защото пробиването е безболезнено...![]()