.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    oпааа малко съм сбъркала.. половин година* [/img]

Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    Аз не мога да те спра да се разхождаш, където и да е, но докато се разхождаш и харчиш парите на тати поне може една сълза да отрониш за гладуващите българчета живеещи в катуни без ток и храна.

Ако беше написала темата без да изтъкваш, че сте богати, като кралицата на Великобритания и не се беше изцепила толкова плоско и малоумно на няколко пъти нямаше дори и д те забележим.

А ти к'во можеш, бе? Да харчиш парите на тате и да се ебеш с новото си жиголо и да се чудиш защо аджеба хилядарките се стопяват в стотачки.

От липса на интелект се видя, че страдаш...Надявам се, че поне и една липса на интернет ще те тресне скоро.
    Извинявай много, къде съм казала,че сме БОГАТИ? Казах просто че имаме някакви нормални възможности, и че щях да го разбера ако това не беше така! Винаги си разбирате нещата както ви изнася само и само да имате възможността да се заядете с някого и да покажете ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО СИ ПРЕВЪЗХОДСТВО. Страхотни сте?

Относно гладуващите българчета, колкото сълзи да пророним и ти и аз едва ли нещо ще се оправи. За това нямам вина аз, и моля те с тези си сълзливи изказвания не се опитвай да ме накараш да се почуствам виновна. Но ти нима знаеш,че всяка Коледа караме дрехи и шоколади за децата от дома за деца в увреждания в нашия град. И нима знаеш колко пъти аз и мои съученици събираме пари за деца и хора болни от рак? Не знаеш, но веднага правиш великите си заключения. Засрами се! Ако си направила половината от това което съм направила аз и моите приятели за гладуващите българчета, тогава можеш да ми говориш така!

Както и да е... ако имате нещо за казване нека бъде по темата, а не относно моите преживявания в мола

WonderG Толкова затъпяващ и състрадателен коментар! Мисля, че сърцето ми ще се пръсне! Ох, ох как плача само! Като правиш добро, не го изтъкваш, драга ми Серафимке. Пазиш го за себе си. Никой не те е питал дали си сменяла памперсите на старците в старческия дом или си изродила бебе насред пустинята.
    По темата. Тъпа си. 21-век е. Преживей, че момчетата не са длъжни да плащат всичко, за да се чувстваш ти като дама. Близко до акъла е, че трябва да говориш с него. Но Ваше Светейшество, трябва да се изтъква някъде. Намери си дневник, и после издай книга. Така няма да е нужно да ни занимаваш с простодушната си малоумщина. Доволна? И да не си през хуя ми е.

Какво я нападнахте?
    Първо, момичето не е виновно, че техните имат пари. И вашите, ако имаха, щяхте да ги харчите безразборно.
    Второ - изобщо не е длъжна ПОСТОЯННО да му плаща сметките. Разбирам един, два, три пъти. Не е казано той да я черпи всеки път, могат да си поделят сметките. От какъв зор тя ще му купува цигарите и пиенето?! Стиснат пикльо.. А вие тръгнахте нея да я обиждате, че била материалистка, леле
    !
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Детенце, аз знам много добре, че колкото и да ревем нищо няма да направим и все пак така от уважение можеш да го направиш.

Честно казано не ти вярвам за даренията, а дори и да си направила всичко това то е било само на Коледа доколкото разбирам и като парадираш с това не ми се издигаш в очите, даже напротив.

Целта да правиш подобни неща не е после да разказваш.

А аз няма да направя и половината от това, което ти си направила, девойче, не поради липса на желание, а защото чисто и просто нямам възможност. Но на теб не ти е ясно какво е да нямаш пари и да си носиш дрехите от седми клас пет години и да молиш съседката да те нахрани, защото майка ти от дни не се е връщала.

И се научи да употребяваш "нима" правилно.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Първо, НЕ ПАРАДИРАМ. Просто отговарям на твоя коментар за гладуващите българчета, за които аз,според твоите думи, не съм си мръднала пръста.

Второ, тук не става въпрос за пари. Аз не съм дала всичките пари от джоба си, просто сме минавали по училищата и сме събирали дарения.За това не трябва да се къпеш в пари.

Трето, простотия показвате вие. Заяждате се с мен за нещо, което изобщо не ви влиза в работата. Щом не ви изнася, не ви карам на сила да четете темата и да се възмущавате на "стиснатия ми богаташки задник"

За какъв проблем пиша аз, на какъв проблем го обърнахте вие.Както и да е, казах вече, ако имате нещо за казване по темата - кажете го, ако не замълчете. Не ви търся мнението относно моето финансово състояние.

П.С. Аз не съм виновна за вашите проблеми, финансови или каквито и да било, за да си го изкарвате на мен с безкрайно злобните си коментари!

Аз си казах мнението по темата поне милиард пъти, ама кой да чете... чсно е, че игнорираш това, което не ти харесва. И да ще критикуваме, защото ако всички се мазнят като турски ч..... светът ще е скучен. Някой трябва да казва "злобната" истина. Като не ти изнася, не пиши малоумни теми и никой няма да се заяжда. Проблем? Решен!

Цитирай Първоначално написано от Ludwig
    Аз си казах мнението по темата поне милиард пъти, ама кой да чете... чсно е, че игнорираш това, което не ти харесва. И да ще критикуваме, защото ако всички се мазнят като турски ч..... светът ще е скучен. Някой трябва да казва "злобната" истина. Като не ти изнася, не пиши малоумни теми и никой няма да се заяжда. Проблем? Решен!
    Като не ти изнасят малоумните теми не ги чети и няма да ти се налага да пишеш тъпи коментари и да се заяждаш. Проблем? Решен!

Имитацията, прави коментарът ти безсмислен. Ако имаше нормални теми, нямаше да ми се налага да чета малоумните. (Логика - нещо което ти липсва). Като са ми тъпи коментарите и неозначават нищо за теб. Не ми отговаряй! Не е толкова трудно... о почакай. Ти се засягаш, защото са ИСТИНА!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    ^ Бе длъжна ли му е?? Да му даде - да даде, но тя казва,че дава абсолютно всичко (демек плаща) , а той абсолютно нищичко. Тук чудно, но не става въпрос за парите (защото виж, говорим за цигарки и кафе) ,а за принципи. Гледай го, някакъв келеш ще я прави на маймуна.

А когато един мъж прави подобни неща за едно момиче защо е "прието и нормално"?
    Тя дефакто иска той да прави тези неща...
    Да, странно е и мъж да ги прави тези неща, но каквото и да си говорим ,на фона на това (жената да го прави), е нормално. Ама пък ддз, то и да се делят не е много добре - мъжа плаща неговото , жената нейното. Абее който обича повече и е по-щедър- той да плаща хах
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Оф, а млъкнете най-накрая, че се направихте смешни. Кво искате от момичето, да ви дава месечни субсидии за парно? Като не ви изнася, плюйте и съдете държавата или Топлофикация. Гласувайте за леви и си чакайте комунизма, в момента никой не е длъжен да си дели залъка с никого (а въпреки това се случва). А целта на даренията е да се помага и трябва да ви е през хуя, дали ще крещи по улиците за това, ако действително е помогнала на някого. Човек гъза да ви изтрие, ще ревнете, че тоалетната хартия не е била достатъчно мека. Не сте единствените с финансови проблеми, но за сметка на това сте рядко тъпи. Вярно, че мнението е като гъза и всеки си има такова, ама някои задници не са за показ!

Имитацията, прави коментарът ти безсмислен. Ако имаше нормални теми, нямаше да ми се налага да чета малоумните. (Логика - нещо което ти липсва). Като са ми тъпи коментарите и неозначават нищо за теб. Не ми отговаряй! Не е толкова трудно... о почакай. Ти се засягаш, защото са ИСТИНА!
    Не се надявай, точно ТИ не можеш да ме засегнеш, отговарям на жлъчните ти коментари единствено защото ме дразнят и са злобни до болка. И единствено един човек, които дава оценки за хора, които не познава, може да се нарече лишен от всякаква логика.
    Не ме занимавай повече с безинтересната си особа

Извинявам се,че станахте свидетели на такъв грозен спор в моята тема. Дано няма засегнати и благодаря на всички за помощта. Дано успея да оправя нещата.

Може просто да кажеш, че не съм права, а не да ми разказваш колко драми си преживяла и колко си се фрустрирала, докато си ходила от училище на училище, за да се жертваш за България...

Явно за теб двете възможни финансови състояния са а) да се къпеш в пари и б) да имаш много пари...

Като не ни влиза в работата защо пускаш тема?
    Какво очакваш, че като си богата дори и във форумите ще ти козируваме?

А въобще, че си мислиш, че имаш проблем..Хахаххаха!

Точно ти може да не си виновна, но хора с твоите пари и твоят акъл са виновни. Не си по-различна и уникална с абсолютно нищо от тях, така че не виждам защо да не чуеш малко истина.
    Все пак сигурно си последната буржоазка особа с която ще имам честта да контактувам. :с

А с теб явно не са се държали злобно икога, че да смяташ това за видиш ли ти "БЕЗКРАЙНО ЗЛОБНО" все едно сме Демони и Сатани дошли да се гаврим с душата ти и имането ти преди да те принудим да родиш Луцифер.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Може просто да кажеш, че не съм права, а не да ми разказваш колко драми си преживяла и колко си се фрустрирала, докато си ходила от училище на училище, за да се жертваш за България...

Явно за теб двете възможни финансови състояния са а) да се къпеш в пари и б) да имаш много пари...

Точно ти може да не си виновна, но хора с твоите пари и твоят акъл са виновни. Не си по-различна и уникална с абсолютно нищо от тях, така че не виждам защо да не чуеш малко истина.
    Все пак сигурно си последната буржоазка особа с която ще имам честта да контактувам. :с

А с теб явно не са се държали злобно икога, че да смяташ това за видиш ли ти "БЕЗКРАЙНО ЗЛОБНО" все едно сме Демони и Сатани дошли да се гаврим с душата ти и имането ти преди да те принудим да родиш Луцифер.

Абе стига бълва лайна, бе! Не спря да й слагаш думи в устата и да я солиш за неща, които и за теб могат да се кажат.

Чачо, ако имаш да казваш нещо си го кажи директно..Наши хора сме си, няма да те изям.

AmanitaMuscaria, ти във всяка тема ли се заяждаш на хората и се праиш на интересна ? разбрахмее ти сии най-готинатаа, разбираш от всичкоо и най вече страшно остроумна.. нали така, МУЦКО
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Ти си тази, която драматизира. И явно не за мен парите са толкова важни, колкото за теб. С всеки следващ пост натякваш колко съм важна аз с моите големи пари. Нещо, което аз никога не съм казала. Изчети темата и сама ще видиш. Само не разбрах какъв ти е проблема.

А относно проблема ми.. На тази възраст какви други проблеми да имам? Това са ми проблемите! Има време да се тормозя за сериозни неща, животът не прощава на никого, дори и на тези "които се къпят в пари".

Ако имаш още нещо за казване ми го кажи на ЛС. Никои не е длъжен да чете тези глупости

Губят ми се коментарите, че съм през някво прокси. Днеска, надявам се, ми свалят бана и имам кво да кажа. Сега не ми се ровят коментари, че и оня Лудвиг се изсра на 5 пъти. Доста съм разочарован..

По темата: Сметките настрана, има ли някакви други жестове на внимание, с които да компенсира? Може да е от недосетливост. Дръпни се малко и не се раздавай толкова, за да се усети какво ти правиш и какво евентуално той пропуска. Плащай си твойта сметка, взимай си бири и пуканки за себе си, като гледате филм; пък ако те чувства близка ще му писне да карате делово и ще се усети, че не трябва само ти да даваш всеки път.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Чачо, ако имаш да казваш нещо си го кажи директно..Наши хора сме си, няма да те изям.
    Както на вас не ви дреме за нейния "богаташки задник", така и на никого тук не му дреме пък за вашите финансови несгоди. И както всички разбрахме, че момичето има има финансови възможности, така и вие не спряхте да натяквате, че нямате. И какво ? - дарителски фонд да се отвори освен ? Не може всички да са богати, не може и всички да са бедни. Кой - как се уреди. И ти да имаше пари, и ти щеше да ходиш в мола, ама знаете призката за гроздето, което е кисело, нали...Който има пари - ще харчи. Който няма - да се оправя, като злобее из форумите, няма да забогатее. И в случая става въпрос не за пари, а за отношение, но вие сте тези, които само за пари говорят. За мен също не е нормално момичето да плаща сметки. Злобни колкото си искате и сте адски смешни и жалки отстрани, наистина.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    на мама завистливите кокошчици те!
    Не опира толкова до пари, ми до принцип. Не е нормално пичът поне веднъж да не прояви желание да си плати кафето, не е нормално да е дърт пръч, с работа при това, и да очаква от 18-годишната си приятелка да го издържа на принципа "моето си е мое, твоето е общо". Еднакво противно ми става от такива индивиди и от мъжки, и от женски пол.

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Недостойно е само един да издържа финансово връзката, независимо от пола, въпреки че за момче е много по-срамно. Относно финансовите възможности - важен е жестът на внимание, всеотдайност и жертвоготовност. Дали 1, 10 или 100 лева, ако имаш желание ще стане, ако си егоист, богат или беден, все ще си на едно ниво.
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @AmanitaMuscaria, ти изобщо виждаш ли се какво си написала?
    Ти първа се заяде , ти си с комплексите .
    Не си единствената , която е или е била в такова положение.
    Пък и щом имаш пари за интернет, значи положението не е толкова зле.
    И вместо да злобееш във форума , че нямаш пари, си намери още една работа и направи нещо по въпроса, щом толкова ти пречи.

Момичето е съвсем право , тук не става толкова дума за парите, колкото за жеста. Такъв мъж как ще издържа семейство ? Който да има такива навици . А реално, представата все още е такава, че мъжете трябва да поемат повечето от разходите , или поне да ги делят ( още цари патриархат)
    Другото което е - каза , че сте с равно материално положение.

А пък може да има и финансови проблеми , но предполагам, че си е до нагласата , защото и да съм много назад, пак ще се надигам да си платя поне моята част , защото иначе не е честно.

Пробвай някой път да му кажеш , че нямаш пари , или вашите не ти дават, защото си сгафила нещо .
    Това в случай, че ти е притеснено да говорите на тема.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Както се вика и джобни трябва да ти дава Не наистина тоя е баси скръндзата!!!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    ^ Не ми разправяй колко са бедни малките момиченца, на ден им дават повече пари от колкото на мен за седмица. Не съм обърнала внимание на 3те страници коментари, омг.

Мхм... Тя се разхожда нашата в мола и си купува всичко що зърне, аз не знам дали ще имам ток и топлина зимата. Ай, сиктир, тая и да умира няма да се изплюя в нейна чест.
    А тя виновна ли е?Това си е нормален тийн проблем а вие сте като конски мухи!Нахални и се гледате да си го изкарате на някого който има това което вие нямате.Еее вече ми писна от такива мърморковци!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си