.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    anonymous708973
    Guest
    Не е истина как тия двете кокошки се заядоха.

Начи, вие я нападате за гладуващите българчета, но когато тя каже какво всъщност е направила, вие отговаряте, че като е направила добро, да го пази за себе си. За Бога...

Оставете ги, прекалено много внимание им обърнахме.Нещо, от което видимо показват,че имат нужда и което,със сигурност, не заслужават.

Относно другите жестове на моя приятел, да, има ги.Много е мил, винаги се старае да се чувствам добре и никога не ме е засегнал, като изключим само това,че ми прави забележки относно нещата,които си купувам и това,че нарочно или не не се сеща за сметките.
    Не смятам,че това е непоправимо и е причина да го оставя.Все пак ми е хубаво с него,но понякога толкова се ядосвам,че ми идва да стана и да си тръгна. Ще поговоря с него,дано оправим нещата.

Цитирай Първоначално написано от WonderG
    Цитирай Първоначално написано от Ludwig
    Имитацията, прави коментарът ти безсмислен. Ако имаше нормални теми, нямаше да ми се налага да чета малоумните. (Логика - нещо което ти липсва). Като са ми тъпи коментарите и неозначават нищо за теб. Не ми отговаряй! Не е толкова трудно... о почакай. Ти се засягаш, защото са ИСТИНА!
    Не се надявай, точно ТИ не можеш да ме засегнеш, отговарям на жлъчните ти коментари единствено защото ме дразнят и са злобни до болка. И единствено един човек, които дава оценки за хора, които не познава, може да се нарече лишен от всякаква логика.
    Не ме занимавай повече с безинтересната си особа
    Леле леле колко сме Ентелигентни! Така ме затъпи, че направооо низнам. Аз ако съм безинтересна нз какво остава за теб. Интересна си ми колкото сопол размазан на асфалта. Не се прави на многострадална, просто си жалка.

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    ^ Не ми разправяй колко са бедни малките момиченца, на ден им дават повече пари от колкото на мен за седмица. Не съм обърнала внимание на 3те страници коментари, омг.

Мхм... Тя се разхожда нашата в мола и си купува всичко що зърне, аз не знам дали ще имам ток и топлина зимата. Ай, сиктир, тая и да умира няма да се изплюя в нейна чест.
    А тя виновна ли е?Това си е нормален тийн проблем а вие сте като конски мухи!Нахални и се гледате да си го изкарате на някого който има това което вие нямате.Еее вече ми писна от такива мърморковци!
    Да бе как позна? Умирам си да съм проста, малоумна, лигава пача и живота ми да зависи от мама и тати и гаджето. Ах какъв живот на малоумна женка ще е това... Мхмм

Мега фен Аватара на Chacho
    Поне имаш талант за малоумие и егоцентризъм.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Имитацията, прави коментарът ти безсмислен. Ако имаше нормални теми, нямаше да ми се налага да чета малоумните. (Логика - нещо което ти липсва). Като са ми тъпи коментарите и неозначават нищо за теб. Не ми отговаряй! Не е толкова трудно... о почакай. Ти се засягаш, защото са ИСТИНА!
    Не се надявай, точно ТИ не можеш да ме засегнеш, отговарям на жлъчните ти коментари единствено защото ме дразнят и са злобни до болка. И единствено един човек, които дава оценки за хора, които не познава, може да се нарече лишен от всякаква логика.
    Не ме занимавай повече с безинтересната си особа
    Леле леле колко сме Ентелигентни! Така ме затъпи, че направооо низнам. Аз ако съм безинтересна нз какво остава за теб. Интересна си ми колкото сопол размазан на асфалта. Не се прави на многострадална, просто си жалка.

С риск да стана банална ти го казвам за пореден и последен път ИЗБИВАЙ СИ КОМПЛЕКСИТЕ НА ДРУГО МЯСТО.
    Не сме длъжни да търпим простите ти изказвания.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ще се разхождам в МОЛА и ще си купувам каквото искам, и колкото поискам. Не мисля,че това засяга вас или когото и да било. Интелект няма нужда да си купувам, бъдете спокойни! И ако бях "стиснато богаташко дупе" отдавна да го бях зарязала, защото и дори да имах милиони аз не съм длъжна да плащам нещо на когото и да било при положение,че дори не изкарвам пари. Но какво ви се обяснявам... явно освен да критикувате и да осъждате хората друго не можете.
    ... пък после кажете,че аз страдам от липса на интелект...
    Ако имаше интелект сама щеше да се замислиш за вариантите, тука в този (и в който и да е друг форум) не можеш да очакваш някакво универсално решение на проблемите, а преди да пишеш трябва да се замислиш, че неща от рода на "искам само съвет, без да ме критикувате" и така нататък не помагат, има хиляди каръци, които не могат да ти влязат в положението поради една или друга причина и трябва да си готова за нападки, хейт, комплекси, тем подобни простотии и тук таме някой добър съвет...не забравай, че в повечето случай няма да чуеш това, което ти искаш....

Та по темата - мисля, че трябва да поговориш с него, може да има някакъв комплекс, който е решил да не сподели, нещо, което го притеснява или може просто да те използва, няма как да разбереш, ако не поговориш с него...не беше толкова трудно, сега остава само да поговориш с него

И за да избегнем още една безсмислена тема поради липса на интелект или каквато и да е друга причина, ако те използва - зарежи го ! по-добре сега от колкото после

Аз нямам комплекси за избиване, но виж кифли има. Тъжната кифла ме прави щаслива. Особено ако е потплатена с огромно самочувствие, фалшив морал и тъпизъм до безобразие. Ако имах желание щях да те направя на нищо, но нямаше да ми е толкова забавно и занимателно. много е яко как си се взела на сериозно.

Аз нямам комплекси за избиване, но виж кифли има. Тъжната кифла ме прави щаслива. Особено ако е потплатена с огромно самочувствие, фалшив морал и тъпизъм до безобразие. Ако имах желание щях да те направя на нищо, но нямаше да ми е толкова забавно и занимателно. много е яко как си се взела на сериозно.
    Поне тъпата кифла има елементарно образование и може да пише.
    Не смяташ ли,че наистина е време да замълчиш,защото вече изглеждаш не смешно, а направо плачевно

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Поне тъпата кифла има елементарно образование и може да пише.
    Не смяташ ли,че наистина е време да замълчиш,защото вече изглеждаш не смешно, а направо плачевно
    ОМГ! Когато човек няма какво да каже, за да се защити се хваща за правописа. И то за някакви малоумни грешки... Жалки сте много. По темата- и двамата сте безбожно тъпи. Не си прави труда да ми обясняваш аз колко съм тъпа. (препоръка)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Luidgie

Абе тук верно сте само сексисти. Когато се плаща сметка, всеки си плаща своето. Всички които тръгнат да ми скачат, че мъжът трябва да плаща всичко, само защото е мъж, да го духат. Без извинение.
    Към момичето. Кажи му на твоя да почне да си плаща това което консумира и че не си му касичка. Ако не разбира от дума - бой, скандал, абе направи нещо, което да го накара да се промени, ако ли не - раздяла. Такива хора, които разчитат партньора им да ги издържа, независимо дали са мъже или жени, са ми крайно жалки, а и, надявам се, не само на мен.

Град
    prout1 Съгласна съм за сексизма. Авторката и всички останали, не се замислят, че това е вид сексизъм. И че 21 век, всички са равноправни членове на обществото. Но явно им е приятно да бъдат "дами" и всички да ги имат за слаби пикли.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на Chacho
    На мен ми е приятно, да са "дами". Затова всеки си има критерии и се събират такива, които се мъчат да си паснат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    prout1 Съгласна съм за сексизма. Авторката и всички останали, не се замислят, че това е вид сексизъм. И че 21 век, всички са равноправни членове на обществото. Но явно им е приятно да бъдат "дами" и всички да ги имат за слаби пикли.
    Аз не искам той да плаща всичко и винаги, поне четете правилно. Искам просто ПОНЕ да си делим сметките.И въпреки това не виждам нищо лошо един път да плати той,един път аз.Все пак сме близки. Независимо,че сме 21 век тези неща си остават проява на уважение и да добро възпитание. Но всеки както си го разбира

Град
    Лично да съм говорила за теб? Казвам само, че имаше много изказвания от сорта на "момчето трябва да плаща всичко" и т.н. Което е малоумно. Няма лошо един път той да плати един път ти. Няма лошо и момчетата да ти плащат сметката, ама да твърдите такива клишета е просто дебилно. Вкрайна сметка, всеки е самостоятелен. Като не ти харесва си го кажи, банан ли имаш в устата? С какво да ти помогнем, да отидем да му кажем ние ли? Ясно е, че ако неговориш няма да се усети. Близко е до акъла.
    Пръски мозък се сивеят

Голям фен Аватара на dami666
    Моя е почти същия..е,поне не ме кара да го черпя аз. Донякъде го разбирам,студент е и зависи от техните още,ама не е много приятно чувството,не се чувствам като..дама и негова приятелка,а все едно съм излязла с приятелките да се почерпим..Не знам дали аз съм тесногръда или отношението му към парите е кофти,но не ми харесва.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Бахти селският тарикат.
    Temet Nosce

벨야카

Ма верно ли е това, браво,а аз си мислех че няма такива момичета,да плащат сметките на гаджетата си.Браво на младежа ударил е джакпот.

А сега по сериозно,този тропанчо да вземеш да го разкараш.За мен има 2 варианта за положението ти.1От двамата той е по красив и ти правиш всичко това за да го задържиш при себе си.2 Много здраво си хлътнала по него и си заслепена.Обаче е тарикат и той.Самия ти пост възроди една моя надежда която бях загубил.Има Има още такива момичета(жени)които плащатБРАВО....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си