- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем! Нормално ли е?
Не е истина как тия двете кокошки се заядоха.
Начи, вие я нападате за гладуващите българчета, но когато тя каже какво всъщност е направила, вие отговаряте, че като е направила добро, да го пази за себе си. За Бога...
Оставете ги, прекалено много внимание им обърнахме.Нещо, от което видимо показват,че имат нужда и което,със сигурност, не заслужават.
Относно другите жестове на моя приятел, да, има ги.Много е мил, винаги се старае да се чувствам добре и никога не ме е засегнал, като изключим само това,че ми прави забележки относно нещата,които си купувам и това,че нарочно или не не се сеща за сметките.
Не смятам,че това е непоправимо и е причина да го оставя.Все пак ми е хубаво с него,но понякога толкова се ядосвам,че ми идва да стана и да си тръгна. Ще поговоря с него,дано оправим нещата.
Леле леле колко сме Ентелигентни! Така ме затъпи, че направооо низнам. Аз ако съм безинтересна нз какво остава за теб. Интересна си ми колкото сопол размазан на асфалта. Не се прави на многострадална, просто си жалка.Първоначално написано от WonderG
Да бе как позна? Умирам си да съм проста, малоумна, лигава пача и живота ми да зависи от мама и тати и гаджето. Ах какъв живот на малоумна женка ще е това... МхммПървоначално написано от gugenceto2
Поне имаш талант за малоумие и егоцентризъм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Ludwig
С риск да стана банална ти го казвам за пореден и последен път ИЗБИВАЙ СИ КОМПЛЕКСИТЕ НА ДРУГО МЯСТО.
Не сме длъжни да търпим простите ти изказвания.
Ако имаше интелект сама щеше да се замислиш за вариантите, тука в този (и в който и да е друг форум) не можеш да очакваш някакво универсално решение на проблемите, а преди да пишеш трябва да се замислиш, че неща от рода на "искам само съвет, без да ме критикувате" и така нататък не помагат, има хиляди каръци, които не могат да ти влязат в положението поради една или друга причина и трябва да си готова за нападки, хейт, комплекси, тем подобни простотии и тук таме някой добър съвет...не забравай, че в повечето случай няма да чуеш това, което ти искаш....Първоначално написано от WonderG
Та по темата - мисля, че трябва да поговориш с него, може да има някакъв комплекс, който е решил да не сподели, нещо, което го притеснява или може просто да те използва, няма как да разбереш, ако не поговориш с него...не беше толкова трудно, сега остава само да поговориш с него
И за да избегнем още една безсмислена тема поради липса на интелект или каквато и да е друга причина, ако те използва - зарежи го ! по-добре сега от колкото после![]()
Аз нямам комплекси за избиване, но виж кифли има. Тъжната кифла ме прави щаслива. Особено ако е потплатена с огромно самочувствие, фалшив морал и тъпизъм до безобразие. Ако имах желание щях да те направя на нищо, но нямаше да ми е толкова забавно и занимателно.много е яко как си се взела на сериозно.
Поне тъпата кифла има елементарно образование и може да пише.Първоначално написано от Ludwig
Не смяташ ли,че наистина е време да замълчиш,защото вече изглеждаш не смешно, а направо плачевно![]()
ОМГ! Когато човек няма какво да каже, за да се защити се хваща за правописа. И то за някакви малоумни грешки... Жалки сте много. По темата- и двамата сте безбожно тъпи. Не си прави труда да ми обясняваш аз колко съм тъпа. (препоръка)Първоначално написано от WonderG
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Абе тук верно сте само сексисти. Когато се плаща сметка, всеки си плаща своето. Всички които тръгнат да ми скачат, че мъжът трябва да плаща всичко, само защото е мъж, да го духат. Без извинение.
Към момичето. Кажи му на твоя да почне да си плаща това което консумира и че не си му касичка. Ако не разбира от дума - бой, скандал, абе направи нещо, което да го накара да се промени, ако ли не - раздяла. Такива хора, които разчитат партньора им да ги издържа, независимо дали са мъже или жени, са ми крайно жалки, а и, надявам се, не само на мен.
prout1 Съгласна съм за сексизма. Авторката и всички останали, не се замислят, че това е вид сексизъм. И че 21 век, всички са равноправни членове на обществото. Но явно им е приятно да бъдат "дами" и всички да ги имат за слаби пикли.
Пръски мозък се сивеят
На мен ми е приятно, да са "дами". Затова всеки си има критерии и се събират такива, които се мъчат да си паснат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не искам той да плаща всичко и винаги, поне четете правилно. Искам просто ПОНЕ да си делим сметките.И въпреки това не виждам нищо лошо един път да плати той,един път аз.Все пак сме близки. Независимо,че сме 21 век тези неща си остават проява на уважение и да добро възпитание. Но всеки както си го разбираПървоначално написано от Luidgie
![]()
Лично да съм говорила за теб? Казвам само, че имаше много изказвания от сорта на "момчето трябва да плаща всичко" и т.н. Което е малоумно. Няма лошо един път той да плати един път ти. Няма лошо и момчетата да ти плащат сметката, ама да твърдите такива клишета е просто дебилно. Вкрайна сметка, всеки е самостоятелен. Като не ти харесва си го кажи, банан ли имаш в устата? С какво да ти помогнем, да отидем да му кажем ние ли? Ясно е, че ако неговориш няма да се усети. Близко е до акъла.
Пръски мозък се сивеят
Моя е почти същия..е,поне не ме кара да го черпя аз.Донякъде го разбирам,студент е и зависи от техните още,ама не е много приятно чувството,не се чувствам като..дама и негова приятелка,а все едно съм излязла с приятелките да се почерпим..Не знам дали аз съм тесногръда или отношението му към парите е кофти,но не ми харесва.
Believe in yourself.
Бахти селският тарикат.![]()
Temet Nosce
벨야카
Ма верно ли е това,браво,а аз си мислех че няма такива момичета,да плащат сметките на гаджетата си.Браво на младежа ударил е джакпот.
А сега по сериозно,този тропанчо да вземеш да го разкараш.За мен има 2 варианта за положението ти.1От двамата той е по красив и ти правиш всичко това за да го задържиш при себе си.2 Много здраво си хлътнала по него и си заслепена.Обаче е тарикат и той.Самия ти пост възроди една моя надежда която бях загубил.Има Има още такива момичета(жени)които плащатБРАВО....![]()