Здравейте,моля Ви не ме упреквайте за това,което ще напиша.Достатъчно е,че се срамувам от себе си.
Запознахме се преди известно време.Пишем си всеки ден,гледаме се по камерите.Той е на 28,аз на 22.Живее в Турция.Има един брак и развод зад гърба си.
Всъщтност това е големия проблем,че е мюсюлманин.Майка ми ги мрази....
Той е толкова добър с мен,по всякакъв начин ми показва,че съм ценна за него.Взе си ваучер на глобул,всеки ден ми звъни,пишем си смс-и.Показа ми една моя снимка,която си я е сложил в рамка.Много ме зарадва.Същата снимка му е на телефона.
Когато си пусна камерата му виждам изражението.Той е ухилен и много щастлив.Купил ми подарък утре щял да го изпрати по пощата и ми искаше адреса.
Проблема е ,че майка ми мрази турци.Аз не знах как точно да й кажа за него.Но й казах,че един мъж от Турция много ме харесва,казах й и за снимката.Тя каза "да не е някакъв манияк".Днеска пак й казах тя каза "Ти луда ли си??!Гледай само да не се влюбиш в него"Как да й кажа,че е вече късно...
Не знам какво да правя,той ме кани в Турция да отида,но аз няма как да ида при това положение.Не знам какво да правя.
Много съм влюбена,но и се срамувам от себе си ужасно много.Не знам какво да правя.Мисля за него по цял ден....
Ако й кажа,че съм влюбена,тя ще каже да избирам между семейството си и него...