Здравейте, имам си приятел вече повече от половин година и има някои неща,които адски ме дразнят.Може би за някой тези проблеми ще изглеждат повърхностни,но за мен не са.
Той е добро момче, държи се добре с мен и т.н., но имаме проблем с парите. Както аз, така и той сме от заможно семейство и нищо не ни липсва, но като дойде ред за плащане на сметки, за екскурзии и т.н., от него НИЩО. Не ме разбирайте погрешно, не съм материалистка или нещо от сорта, но за 6м. нито един път не е платил кафето, вечерята или киното. Винаги всичко си плащам сама. Дори е имало случай в които аз съм плащала цели сметки по претекст,че няма пари и ще ми ги даде,а после се прави на луд. Аз купувам цигари - той пуши от тях, като гледаме филм аз купувам всичко, той яде и пие.
Да нямаше възможност, да го съжаля, но той има,а се прави на луд и мен ме вбесява!Работи, изкарва пари, техните му дават, не знам какъв му е проблема.А аз съм ученичка, дават ми, но с моите пари не мога да издържам и двамата, не мога да плащам вечери и да купувам цигари!!! А и + това аз съм момиче, искам понякога той да каже "Аз ще платя" и не за да не плащам, а за да се почувствам като момиче, да ми стане приятно.
Не знам как да му го кажа, много неудобна ситуация, но не мога повече. Моля ви, ПОМАГАЙТЕ!