- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилният избор
Представете си че сте от много бедно семейство и се влюбите взаимно в един/а бедняк/чка. Също така и един/а богаташ/ка ви е харесал/а, но вие въобще не го/я обите. Кой/коя от двамата/двете ще изберете?
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Ще избера този, когото обичам, защото парите ще ме направят щастлива до едно време и после ще съжалявам, че не съм била с човека когото обичам заради някакви си вещи, които съм могла да си купя.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Интересно...
100% с тази която ме прави цял![]()
![]()
Поредната тема, в която част от женските ще бъдат обвинявани, че са материалистки.
И поредната тема, в която другата част от женските ще си живеят в розовия сапунен мехур, повтаряйки, че парите нямат значение.
И в този ред на мисли ти би тръгнала с човек когото не обичаш, защото има пари и би зарязала този когото обичаш само защото няма пари?!Първоначално написано от PinkPan7her
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Ако тръгнеш с мъж заради парите един ден ще се събудиш до него и ще разбереш,че не си щастлива защото колкото и пари да имаш няма да има кой да те обича и ще си сама![]()
Не съм го казала. Не съм била в такава ситуация и едва ли ще бъда, за да съм сигурна.
И поредната тема в която някой ще да си надуе акциите за сметка на другите. И ще смята че това е нормално.
Sadly but true.
Инче, парите са до време. Важното е да си знаем цената.
Аз едва ли бих мислил за гаджета, щом съм от много бедно семейство. По скоро как да припечеля някой комат повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом съм го харесала => е умно момче и е амбициозен => ще се издигне рано или късно с труд и усилия. Нямам нищо против да се издигнем заедно и да бъда част от това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
това не е тема, а поредния спор....
и разбира се....парите не са важни![]()
Ще взема богаташа за съпруг, а бедното момче - за любовник.
![]()
Естествено, че този, който обичам, парите няма да ме направят щастлива, аз обичам човека да себе си, заради това което Е, а не заради което ИМА..
Субективно е. Говорите едно, но не можете да сте убедени дали в дадената ситуация не бихте постъпили по коренно различен начин.
Иначе и аз съм на мнение, че когато обичаш някого, парите не са от значение, НО бедният мъж може ли да изхранва семейство? Не, не може. Така че да не казваме, че само любовта е важна.
Не не е ебавка, ходи си с бедняка, а аз ще си се возя в скъпата кола и ще си харча парите на гаджето за всякакви неща що аз пожелая.Първоначално написано от li0n
![]()
Парите няма да те направят по щастлив, защото и богатите плачат.Разбира се, че ще избера този когото обичам![]()
Хора много , Човеци малко !
Сигурно бих се затруднила в избора си,ама като се знам каква съм ще взема този когото обичам.И в двата случая,когото и да взема има шанс да съжалявам-бедния,ами сигурно от тоталното безпаричие (щом и аз и той сме много бедни) ще започнат скандалите,недоволството и розовия балон ще се спука.А ако избера богатия ще съжалявам че не съм избрала любовта.
Това е много хипотетична ситуация и шанса да се случи в действителност е доста малък.
П.С.Все пак мисля че вариацията богатия за съпруг,бедния за любовник е най–прагматична![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от PinkPan7her
По тази тема, всъщност, може да се разсъждава много, но, все пак, ще изразя мнение.
Ако избера богатия, ще имам всичко и ще ми е супер, естествено, но, най - вероятно, след време, освен пари, ще искам и внимание, различно от това, да ми се дават купища пари.
Ако избера бедния, ще е същото, само че, в обратен ред. Отначало, ще има любов, внимание, романтика / по която, всъщност, не си падам особенно / , но, ще мине известно време и аз, ще се наситя на всичките, тези неща. Парите, ще започнат да ми липсват. : д
Така че, решенията са две. Или ги въртиш и двамата, или ги заебаваш, и двамата. Няма да са единствените, така че ..
Но, нищо не се знае. Не съм преминавала през това, за да съм сигурна в решенията си.