- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилният избор
Ако обичам някой ще е защото го харесвам такъв какъвто е .. няма значение богат или беден , грозен или хубав ...![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...
Няма угодия![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Естествено,че ще избера този ,когото обичам. Малко май не е по темата , но когато родителите ми са се оженили ,били и двамата от бедни семейства. Но сега сме си в добро състояние ,обичат се. Какво по - хубаво от това.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хехе, всичките ще се ожените по любов, обаче никой не е попадал в тая ситуация и не държи да му се случва.
Значи просто си чешем езиците. Между готиното тигърче и кръвожадния звяр има просто едни решетки.
Тя не че темата е много смислена де, ама.. си проличава кой от какво тесто е замесен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тъй като съм била в такава ситуация, твърдо казвам, че оставам с човека, когото обичам.
Хаха, не били материалистки..![]()
Любовта ще ви държи до време - няколко месеца, година. После ще започнат проблемите и скандалите, как за нищо не достигат пари и т.н. Сега ви е лесно да го кажете, защото мама и тати ви дават парички и не се притеснявате за нищо. Но едва ли, когато настъпи моментът да издържате децата си и да плащате куп сметки ще сте на този акъл. Дори да обичаш някого, няма как да си щастлив, щом не успяваш да свържеш двата края, дето се вика. В крайна сметка всеки човек иска да живее добре.![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Зависи. Богаташа, но ако не е от рода на Коко Динев,ако ме обича и не е някакъв дядко (то това се подразбираше и още като казах Коко Динев, но да повторя ;д ) А иначе ако е типичния богат чичко бих била с този, които обичам (при условие ,че и той ме обича,а ако не - бих била самичка ) Но и пак не е така. То си има много подробности. Например ако този, който обичам е някакъв супер свестен и със общи усилия бихме могли да се издържаме бих била с него. Разбрахте ли нещо,защото аз не точно ?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
парите са най-гадното нещо на света, но до някаква степен наистина са доста важни за човечеството....ако съм в такава ситуация бих избрала ''бедняка'', акоо наистина съм влюбена няма да ме интересува нищо друго освен самият той..
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Първоначално написано от SmilezZz
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ако ситуацията е точно такава, каквато я описа... най-вероятно нито един от двамата. може да излизам с човека(дали?), който харесвам, ама не повече. все пак семейство с любов не се издържа, пък и хората ужасно се озверяват от бедността.
REGGAE BOOM <3
за мен парите нямат кой знае какво значение,салфетки,с които пазаруваш.Бих избрал момичето/жената,която обичам,без да се замисля дори и за миг!
Не бих си позволил да се обвързвам с жена, ако самият аз не се чувствам стабилен. Също така ще се чувствам като лайно, ако разчитам на жената да ме издържа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.