- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредната тема за Ескапел.
Презарватива се скъса и веднага купихме ескапел, но после на листовката пишеше, че вероятноста от предпазване е 84%. А сега на приятелката ми и закъснява с 2 дена, но всички симтоми, че ще и идва са на лице: подути и по-чувствителни гърди, бяло течение и също така кожата и се развалила (???(каза, че и ставало така като ще и идва). Възможно ли е да закъснява от действието на хапчето? Също така споделете мнение за презарвативите One Touch, защото нашият беше Durex, а вие късали ли сте презарватив и какъв беше?
Нормално е да й закъснее, тва и разбърква организма все пак![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Да почака приятелката още няколко дни и, ако не и дойде, да си вземе тест.
Презерватив не ми се е късал, само Дюрекс съм ползвала и мисля, че са най - добрите за момента. Внимавайте дали го поставяте правилно.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
+1Първоначално написано от SummerRain
Ако са минали 7 дни от акта SureCheck
Иначе дюрекса са най-добрите, стига да са сложени като хората.
Нормалноо е да закъснее,все пак това ти обърква целия организъм.
МОМИЧЕ!
Беше си сложен нормално ама тя беше поизсъхнала. Изглежда се е протрил и се е скъсал. От сега нататък с какъвто и презарватив да сме ще бъдем много внимателни.
Защо просто не й вземеш тест?! Не са скъпи-3 лв са!
Колкото по-рано се вземе, толкова по-малка е вероятността да забременее. Нормално е да й се обърка цикълът, Ескапел е хормонална бомба, както се бяха изразили в една друга тема.
Единствените презервативи, които сме късали, са били Дюрекс. И то не от неправилно поставяне, а защото бяха малки, изсъхваха прекалено бързо и бяха адски неприятни. Анти-реклама на гадните копелдаци от Дюрекс!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Стига бе.. Durex са си супер. Естествено, че на някои хора друга марка ще им приляга по-добре.. Но това не значи, че презервативите са шибани като цяло..Първоначално написано от Extremescream
![]()
Аз съм започнала кампания из приятелите ми да хейтя Дюрекс. И след като са ме чули мен, вече не могат да ги ползват, гадни са им.![]()
+ 1000000Първоначално написано от Eclipsercho
С двете ръце и двата крака за Дюрекса![]()
В листовката си пиши,че може да има нежелани реакции например да закъснее цикъла или да подрани преди да питаш прочети. : ))
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Какви ползвате? Иначе и дойде на момичето, така че ви черпя виртуална бира!Първоначално написано от Extremescream
Няма бебе!
Sportex, Vitalis, само не й Дюрекс.
Тези Vitalis ми привлякоха вниманието. Проблема е, че не съм ги виждал никъде по аптеките и суперите. Дали ще ги има в сексшоповете? Иначе от Sportex не сме доволни. Още една марка ми се върти из главата Contex май беше, споделете мнение за тяхПървоначално написано от Extremescream
![]()
Sportex-a е без грешкаLifestyle също не били лоши(не говоря от опит,а от мнения на познати) има някакви Masculan,които също били найс!
maDamn
Баси къде да ги търся тея бе? По аптеките има само Durex, Sportex, One Touch по суперите и магазините същата работа само на едно място бях виждал Contex иначе тези другите не.
Аз ,че съм от малък град всичките ги има по аптеките. В магазините за козметика също може да продаватПървоначално написано от qwerty234
![]()
maDamn
Приятелката ми каза, че е намерила вупросните Masculan, но имам интерес към тези Vitalis, ако някой в Пловдив е виждал да сподели![]()
Sexwell са много добри![]()
![]()
:P