.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Поредната тема за Ескапел.

Презарватива се скъса и веднага купихме ескапел, но после на листовката пишеше, че вероятноста от предпазване е 84%. А сега на приятелката ми и закъснява с 2 дена, но всички симтоми, че ще и идва са на лице: подути и по-чувствителни гърди, бяло течение и също така кожата и се развалила (???(каза, че и ставало така като ще и идва). Възможно ли е да закъснява от действието на хапчето? Също така споделете мнение за презарвативите One Touch, защото нашият беше Durex, а вие късали ли сте презарватив и какъв беше?

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Нормално е да й закъснее, тва и разбърква организма все пак
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Повече от фен
    Да почака приятелката още няколко дни и, ако не и дойде, да си вземе тест.
    Презерватив не ми се е късал, само Дюрекс съм ползвала и мисля, че са най - добрите за момента. Внимавайте дали го поставяте правилно.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Да почака приятелката още няколко дни и, ако не и дойде, да си вземе тест.
    Презерватив не ми се е късал, само Дюрекс съм ползвала и мисля, че са най - добрите за момента. Внимавайте дали го поставяте правилно.
    +1

Ако са минали 7 дни от акта SureCheck
    Иначе дюрекса са най-добрите, стига да са сложени като хората.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Нормалноо е да закъснее,все пак това ти обърква целия организъм.
    МОМИЧЕ!

Беше си сложен нормално ама тя беше поизсъхнала. Изглежда се е протрил и се е скъсал. От сега нататък с какъвто и презарватив да сме ще бъдем много внимателни.

Guest
    Защо просто не й вземеш тест?! Не са скъпи-3 лв са!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Колкото по-рано се вземе, толкова по-малка е вероятността да забременее. Нормално е да й се обърка цикълът, Ескапел е хормонална бомба, както се бяха изразили в една друга тема.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Само веднъж съм късал, Durex, и то от собствената си глупост.. На гуми от 30ст. не разчитай да пазят като скъпите.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Единствените презервативи, които сме късали, са били Дюрекс. И то не от неправилно поставяне, а защото бяха малки, изсъхваха прекалено бързо и бяха адски неприятни. Анти-реклама на гадните копелдаци от Дюрекс!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Единствените презервативи, които сме късали, са били Дюрекс. И то не от неправилно поставяне, а защото бяха малки, изсъхваха прекалено бързо и бяха адски неприятни. Анти-реклама на гадните копелдаци от Дюрекс!
    Стига бе.. Durex са си супер. Естествено, че на някои хора друга марка ще им приляга по-добре.. Но това не значи, че презервативите са шибани като цяло..

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз съм започнала кампания из приятелите ми да хейтя Дюрекс. И след като са ме чули мен, вече не могат да ги ползват, гадни са им.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Стига бе.. Durex са си супер. Естествено, че на някои хора друга марка ще им приляга по-добре.. Но това не значи, че презервативите са шибани като цяло..
    + 1000000
    С двете ръце и двата крака за Дюрекса

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    В листовката си пиши,че може да има нежелани реакции например да закъснее цикъла или да подрани преди да питаш прочети. : ))
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Какви ползвате? Иначе и дойде на момичето, така че ви черпя виртуална бира! Няма бебе!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Sportex, Vitalis, само не й Дюрекс.

Град
    In another dimension

Тези Vitalis ми привлякоха вниманието. Проблема е, че не съм ги виждал никъде по аптеките и суперите. Дали ще ги има в сексшоповете? Иначе от Sportex не сме доволни. Още една марка ми се върти из главата Contex май беше, споделете мнение за тях

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Sportex-a е без грешка Lifestyle също не били лоши(не говоря от опит,а от мнения на познати) има някакви Masculan,които също били найс!
    maDamn

Баси къде да ги търся тея бе? По аптеките има само Durex, Sportex, One Touch по суперите и магазините същата работа само на едно място бях виждал Contex иначе тези другите не.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от qwerty234
    Баси къде да ги търся тея бе? По аптеките има само Durex, Sportex, One Touch по суперите и магазините същата работа само на едно място бях виждал Contex иначе тези другите не.
    Аз ,че съм от малък град всичките ги има по аптеките. В магазините за козметика също може да продават
    maDamn

Приятелката ми каза, че е намерила вупросните Masculan, но имам интерес към тези Vitalis, ако някой в Пловдив е виждал да сподели

Sexwell са много добри :P

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от qwerty234
    Приятелката ми каза, че е намерила вупросните Masculan, но имам интерес към тези Vitalis, ако някой в Пловдив е виждал да сподели

Еее точно в Пловдив всичко има
    В аптеките... Ще попиташ и ще ти дадат.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си