.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: L-Carnitine

Повече от фен

L-Carnitine

Имах възпаление на червата...все още пия лекарства но от кортизона много надебелях...и мисля да си взема Л-карнитин но видях, че може да има болки в корема а заради възпаление ме е страх? Може ли да се възпалят от Л-карнитина ?

: )

L-carnitina може организма да ти привикне към него и да спреш да се изпотяваш без него просто тичай повече и постепенно увеличавай времето 40-50 мин макс защото до този период гориш въглехидрати белтачини мазнини и темподобни след този период започваш да крадеш от мускола успех

Повече от фен

Re: : )

Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    L-carnitina може организма да ти привикне към него и да спреш да се изпотяваш без него просто тичай повече и постепенно увеличавай времето 40-50 мин макс защото до този период гориш въглехидрати белтачини мазнини и темподобни след този период започваш да крадеш от мускола успех
    Мерси за съвета но не съм издръжлив...а не се ли привиква когато се ползва повече от 3-4 седмици?

Така съм чувал,а като не си издражлив просто днес ще бягаш 5 минити утре 6 др ден 7 и т.н. просто постоянство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си